Inlägg

Inlägg som Potatissallad har skrivit i forumet
Av Potatissallad

Lyckades köpa ett för 1500 kr. Men i mitt bekräftelsemejl från gogift står det att värdet är 1500 och inte 2250 kr. Sista gången jag handlar på ikea, bara strul.

Av Potatissallad

Var inne och fyllde i min beställning på ikea. Råkade klicka på visa villkoren istället för acceptera och blev ivägskickad till gogifts sida. Backade tillbaka och då blev jag utslängd och kösystemet som inte fanns tidigare startade. Inte lätt att klicka rätt alltid med mobila enheter så var noga var ni klickar så att ni inte hamnar längst bak i kön. Det blev ingen cd.

Av Potatissallad
Skrivet av chrippe7:

Haha, komiska är att ingenting hände så ringde in till Webhallens kundservice igår morse, fick ingen ursäkt eller något utan han sa bara "ja, det är sånt som händer" och säger "nu har jag fixat så du får pengarna tillbaka inom 1-2 dagar". Loggar in idag och ser att en ny debitering på 5,990:- har gjorts från Webhallen haha(dock står det bara som reserverat belopp men förhoppningsvis något knasigt som skett). Får väl se när denna soppa löser sig

Edit: Första debiteringen som gått igenom (dvs ej reserverat belopp) på 5,990:- ligger fortfarande kvar ska väl tilläggas.

Råkade också ut för samma sak. Fick min faktura för mitt kreditkort idag och där vill man att jag ska betala 5 690,00kr för luft från webhallen med datum 2021-11-26. Mycket dåligt att det inte kan upptäcka sånt här automatiskt.

Av Potatissallad
Av Potatissallad

Skandiabanken kostar ingenting såvida man inte skaffar deras bankort/kreditkort också vilket ändå är meningslöst. Jag har mitt lönekonto där, betalar inte en spänn.

Av Potatissallad

Tycker det är riktigt bra också. Spelade tvåan och trean ganska mycket när jag var yngre. Spelat igenom de två första kampanjerna och har precis börjat med mongolkampanjen. Mycket intressant med att det är verkliga historiska händelser. Saknar dock att man aldrig får komma ut på havet i kampanjen. Förhoppningsvis tillkommer en sådan kampanj i framtiden.

Inte testat på multiplayer än men testade lite mot datorn. Datorn är lika korkad som för 15 år sedan. Bygger man ett torn i anslutning till deras bas så får de fnatt och kan inte göra nått alls.

Ska invadera lite kineser nu med min mongolarme.

Av Potatissallad

Som sagt, ingen mening med att beställa felprisade icke fba grejor på Amazon. Ni slösar bara er tid samt säljarens tid då det med 99.99999999% risk kommer att avbeställas.

Av Potatissallad
Av Potatissallad
Skrivet av f@boy:

Jag hittar inte var man lägger in koden, nån som kan tipsa om det?

Du klickar på kundkorgen i det övre högra hörnet. Sedan står det i toppen "Har du en kampanjkod? Klicka här!".

Av Potatissallad

Tips för er som köper tvn. Ni får 10% rabatt på den med koden NYKUND om ni är nya kunder.

Av Potatissallad

Spelat en del efter att jag såg att det nu ingick i Gamepass. Är ganska kul men mycket man stör sig på i spelet. Skriver av mig lite här om mina klagomål.

1
Flygplan är alldeles för bra och för svåra att skjuta ner då räckvidden på Fliegerfurst (eller vad den heter) är för låg. Och aa-guns överhettar för snabbt och är i de flesta fall stationerade i dumma och utsatta positioner samt lider av nackdelen att de är statiska. Sen att ett flygplan kan ta ut en tank med en laddning är obalanserat och irriterande. Inte sällan man ser spelare gå 70-0 med flygplan.

Har börjat undvika alla banor/spellägen som har flygplan. Flygplan borde kunna tas bort då det inte tillför någonting till spelet.

2
Medics är overpowered med sina obegränsade selfheals som knappt ha någon "rechargetid". Sen är smg för bra också.

3
Hela bipodsystemet för MMG är för dåligt. Alltid strul med bipodsystemet för ofta dör man då man inte får ut bipoden eller så avmonteras bipoden när man ska sikta till höger eller vänster.
Dessutom är MMG alldeles för svaga sett till den stora nackdelen som man får av att inte kunna sikta utan bipod. Värdelös hipfire, överhettar för snabbt och man blir en sitting duck för snipers.

LMG ser jag heller inga fördelar med jämfört med assault-rifle och smg.

4
Smokes borde finnas i alla klasser och inte bara medics. Framförallt med tanke på att alla granater är värdelösa, tar ett halvår för granaterna att sprängas och när de väl sprängs så skadar de knappt någonting. Kan lika väl kasta kottar.
Framförallt borde man få ha smokes om man kör shotguns då man behöver kunna ta sig fram till närstrid.

5
Hela automspotting-systemet för snipers när de träffar utan att döda är alldeles för bra.

6
V-1-raketer är bara irriterande då man inte kan göra nått åt det.

7
Fallande bråte i ett hus skadar för mycket.

8
De flesta banorna, exempelvis Mercury, är för öppna vilket gör att de blir fyllda av snipers. Sedan borde det vara någon limit på hur många snipers det kan vara i varje team. För har man för många snipers i laget så kan man lika bra ge upp matchen då de oftast inte tillför någonting till laget.

Av Potatissallad

Plockar ut fläktfiltrerarna lite då och då och rengör dem. Inne i datorn har jag aldrig städat den mer än att jag har torkat av fläktarna någon enstaka gång. Datorn är från 2011. Hjälper enormt mycket med övertryck i chassit för att undvika massa damm. Har ett Silverstone ft02.

Av Potatissallad

Inte intresserad då jag redan har en plus att jag inte bor i Örebro :).

Men jag hade problem med min g27 som jag fixade. När den startade upp så kunde den inte kalibrera sig ordentligt utan bara snurrade runt lite halvdant. Sedan registrerade den inga rattrörelser men knapparna på ratten, pedalerna och växelspaken funkade. Problemet var att det var en spricka i "optical encoder" vilket är ett vanligt problem på Logitechrattar.

Jag löste det med denna metoden efter att ha köpt en bricka på Biltema: https://www.gtplanet.net/forum/threads/simple-and-cheap-fix-f...

Kanske ett helt annat fel du har men kanske hjälper dig eller eventuell person du skänker till.

Av Potatissallad

Tar det för 350 kr plus frakt

Av Potatissallad

Fick mig att tänka på detta klippet

Av Potatissallad

Äntligen en legotävling! Här kommer mitt bidrag! Fungerande legodator i sann Komplettanda!

Svåraste var att göra Komplettloggan, fick leta djupt efter sådana sneda bitar.
Hade egentligen velat ha Kompletttexten blå men de blåa bitarna räckte inte till, men gul är trots allt Kompletts färg ;). Fräsig ledfläkt i fronten också! Gula knappen är startknapp och den röda reset.

https://i.imgur.com/2j0rLOK.jpg

https://i.imgur.com/bd1unKL.jpg

https://i.imgur.com/ILGrKVy.jpg

https://i.imgur.com/wdcC3pb.jpg

https://i.imgur.com/iBAyiut.jpg

Av Potatissallad

30 stycken? Ska du ha de som heltäckningsmatta?

Av Potatissallad

Någon information sitter han på, han kanske vet vem som mördade Palme. Eller så är det bara att de håller varandra om ryggen. Men man blir inte direkt förvånad, svenska politiker lever inte i verkligheten och förtroendet till staten är noll.

Av Potatissallad

Xbox One Kinect med PC-adapter - 450 kr plus frakt

Av Potatissallad
Skrivet av Hopkin:

Helt rätt! Jag upptäckte bara nyss att det i gmail finns en "more" flik där man väljer email-korg, och där under finns "spam" och däri fanns min ASUS-bekräftelse från när jag gjorde anspråk. Lustigt att man inte hittar det mailet när man söker i fritext i sökfältet.

Samma här, hittade också min bekräftelse där nu! Tack!