Inlägg

Inlägg som Potatissallad har skrivit i forumet
Av Potatissallad

Grattis till vinnarna! Mycket fina rim allihop! Dock saknade jag lite julkänsla i alla utom vinnarens rim.

Detta var mitt rim:

"Tomten min gode kompanjon, i år min önskan är ett nytt don. Ett Artics 3 jag mina öron vill pryda, nu hoppas jag att du kan lyda.

Mitt gamla headset en olycka fick se. Nissarna bara sa "Till nästa gång, var aktsam med ditt te!". Jag pratade med renen Rudolf igår, t.o.m. han släppte en tår.

Tomten, jag vet att detta är din specialitet. Att du bor på Artkis är ingen hemlighet."

Av Potatissallad

Ingen höjdaravslutning av Cdon. Inte ens musli blev det.

Av Potatissallad

Tittade till på Biltema i Kristianstad och där stämde såklart lagret inte heller. Var nog lika bra då jag inte visste vad jag skulle använt den till.

Av Potatissallad
Skrivet av lilu:

Härligt. Då lär det nog bli något. Vilket kort beställde du?

Asus 780 och 780ti (Matrix)

Av Potatissallad

Har själv fått mejl om att min order på Datapryl har ändrat status till leverans. Verkar ju lovande.

Av Potatissallad

Köpte både ett 780 och 780ti då jag inte kunde bestämma mig för vilket som var mer värt. Borde bli en bra uppgradering från mitt 7950. Brukar vara att man tänker för länge och sen blir det försent så det är bättre att köpa först och tänka sen ;). Slutar väl antagligen annars med att det blir avbeställt då deras system inte hann med eller nått liknande så räknar med att kamma hem noll.

Såvitt jag ser annars så finns det ett Gigabyte 780ti fortfarande i lager (Gigabyte GV-N78TOC-3GD). Om det är ti-modellen dock, man blir ju lite förvirrad av produktnamnet...

Av Potatissallad

Philips Fidelio X2 730 kr plus frakt

Av Potatissallad

300 kr Objective O2 plus frakt

Av Potatissallad
Skrivet av BasseBaba:

Samma här. Fine om det är vad som gäller, men då får dom ju maila ut och fråga hur man vill göra, inte bara dra ytterligare en transaktion.
Har du hört av dig? Går det att avbeställa?

Instämmer. Håller på och skriver till dem just nu men det känns ju inte särskilt lovande när de svarade såhär "
Unfortunately the shipping method was not correct as this required DPD courier shipping, we've had to charge the remaining £13.75 to ship the item. We apologise for any confusion."

Väntar på nästa svar från dem efter att jag argumenterat emot. De har redan skickat min snes också.

Edit: Kanske inte är skickat dock, är lite oklart. Fick detta svar nu: "We apologise, but the postage paid was to cover courier shipping as this would not be able to be shipped via Royal Mail due to value and size. If you are unhappy with this, we will cancel the order and refund the payment. Please advise?"

Av Potatissallad

Nu har ShopTo dragit ytterliggare 13.75 pund när jag redan betalt förbetalt hela kostnaden på 86.09 pund som det skulle kosta. Vilket vidrigt scamföretag. Kommer inte låta de komma undan med detta.

Av Potatissallad

Blev en från tyska Amazon också ifall allt skiter sig med Shopto (mycket sannolikt) och franska Amazon. Bäst att vara på den säkra sidan så att man inte blir utan.

Av Potatissallad

Har nu gjort en förbetalning på ShopTo och enligt bankid betalde jag 86.08 pund. Fick som sagt uppdatera hemsidan massa gånger och logga ut och in (med Edge) innan jag slutligen fick fram alla fraktpriserna (19,99, 6.42, 3 (ej spårbart)). Valde som sagt 6.42 och enligt mitt slutbelopp så blev det ju korrekt ändå. Deras hemsida är verkligen trasig. Majoriteten av gångerna jag försöker logga in så blir man inte ens inloggad trots att jag blir vidarebefordrad på hemsidan...

Edit: Tur att man har en Amazonorder också ifall det skiter sig

Av Potatissallad
Skrivet av aaaaaaaaaa:

Scammade hur? Ett företag med +22k referenser på trustpilot och som dessutom erbjuder paypal som har utmärkt buyer protection.
Låter som att du försöker övertala dig själv att betala 1600:- för en snes i sverige är en bra deal.

De har ju redan börjat scamma folk med att ändra fraktkostnaden...

Av Potatissallad
Skrivet av BasseBaba:

Ja alltså vad har hänt? När jag bokade fick man väla 6.24 frakten. Nu är det bara dpd 19.99 som går att välja.
Det var väl självaste faan hur svårt det ska vara att få tag på en SNES Classic.
Vadå höga värde? Skulle inte kalla 80 pund som något månsterhögt värde.

Det som däremot är HÖGT är en frakt på 20 pund på nått som kostar 80 pund, 25% påslag.

Riktigt sneaky även att dom ändrat såhär i efterhand, jag valde ju som sagt 6.24 men nu när man loggar in så är det ju ändrat till 19.99.

Ja, det är jättekonstigt. Kör man Edge så kan man i de flesta fall som sagt välja 6.24-frakten i listan men det sparas ju inte. I Firefox får man aldrig några fraktval alls utan bara det dyraste :D. Ska nog välja 6.24 och se vad som händer om man trycker på pay with card...

Av Potatissallad

Pratade med Shopto och enligt dem kommer de endast att skicka med £19.99 DPD International på grund av det höga värdet på produkten. Att man ibland kan välja olika fraktsätt när man går in på preorders i sitt konto har ingen inverkan utan det ändras inte på något sätt (uppdaterar man sidan så återställs det endast till £19.99 DPD International). Verkar helknasigt. Någon som betalat i förväg och fått det lägre fraktpriset? Är lite nyfiken på vad som händer om man betalar i förväg samtidigt som man väljer 6.24£-frakten....

Av Potatissallad

Går att köpa på franska Amazon just nu.

Av Potatissallad

Samma för mig med att frakten blev 19.99 trots att det också stod 6.24. Shopto hemsida är annars bland det värsta jag sett.

Edit: Ibland går det att välja mellan 3 olika fraktsätt när man går in på sina pre-orders (de nämnda fraktsätten samt en untracked för 3 pund eller nått sånt) men det sparas inte om man ändrar det...

Av Potatissallad

300 plus frakt

Av Potatissallad

SSD 220 plus frakt

Av Potatissallad

770 - 400 kr plus frakt