Inlägg

Inlägg som Bauz har skrivit i forumet
Av Bauz

Jag är sjukt intresserad av G933. Såg ditt inlägg om att du hade funderat på att beställa via cdon, men altså jag kan inte hitta någon rabattkod för Logitecgrejer eller gaming.. Finns den kvar eller är den borta? :)

[quote postid="15722105" userid="151382" name="Wedes"]
Har blivit sugen på att skaffa ett trådlöst headset för under 2000kr och har då fått upp ögonen för de här. De kostar 2500 men får ner dem till 2000 med cdons rabattkod på logitechgrejor. Finns riktigt dåligt med recensioner av denna men finns ett par för den trådade varianten G633 och det sägs att ljudkvaliteten är helt ok. När jag kollat på andra alternativ har jag bland annat sett den äldre varianten G930 som dras med diverse problem och Steelseries H wireless som tyvärr kostar alldeles för mkt.

Frågan är då: har jag missat något? Finns det några andra lurar i samma prisklass som är bättre?

Features är väl lite roliga men inte jätteviktiga för mig. Bryr mig mer om ljud och mic kvalité. Har även sett att det finns problem med drivrutinerna just nu men antar att det kmr vara löst i anslutning till Europa-release.

Mvh
[/ .

Skickades från m.sweclockers.com

Av Bauz

Hej! Jag har precis köpt denna laptop och är överlag väldigt nöjd med mitt köp! Känns som en välbyggd dator med många fineser, bra ljud och snygg design. Framförallt grym bild som alla säger! Jag har dock två stycken negativa saker som jag undrar över. Vad gör man åt det ljud som kommer upp då man tex lyssnar på Spootify och använder en webb-läsare? Riktigt störigt.. Räker det med att avinstallera några onödiga program som följt med? Ändra datorn från 40 hz till 60 hz?

Och sen till det andra. Lirar mest bara world of warcraft och det vet väl alla att det inte är dagslägets mest krävande spel. Tycker grafiken flyter på rätt bra, men trodde det skulle vara helt lagfritt på max settings i 1080 med ett så pass bra grafikkort. Men man kan ju inte få allt med tanke på att det inte är en gaming laptop. Men det är inte mitt andra problem. Utan det är att den blir så otroligt varm när jag lirar. Vad jag ser så har den bara en fläkt på sidan av laptopen och där blir det varmt som f**. När jag kollar coretemp och andra program ligger den runt 80-90 grader. Whatz up with that? Är det farligt? Vad kan jag göra?

Grymt tacksam för svar

// Jonas

Av Bauz

Det får kosta vad de kostar, men frågan är ju kommer jag märka någon skillnad som är värd att betala för?

Av Bauz

Är du säker? Alla säger så olika... :S

Av Bauz

Ljud kort till 2.1 system ?

Tjena! Har precis beställt ett par nya högtalare till min dator. https://www.inet.se/produkt/6307206/edifier-s730-gaming-2-1 . Hoppas på det bästa! Lyssnar på musik och lirar diverse. Spenderar en hel del tid till detta, så vill gärna ha rätt hyfsade grejer. Nu till min fråga, är de värt att köpa ett nytt ljudkort istället för att köra genom moderkortet? Dehär moderkortet har jag https://www.inet.se/produkt/1901973/asus-p8p67-pro-rev-b3 , så inge värsting grejer med andra ord. Kör på ett par vanliga steel series hörlurar annars också.

Kan tänkas att jag kommer använda ljudkortet i vardagsrummet och där har jag riktigt tunga grejer att driva.

Men sådär lite mer allmänt är de värt att uppgradera för mig som bara är lite casual musik intresserad, inte gör min egen musik, inte har några jätte dyra hörlurar? kommer jag höra någon skillnad som är värd att betala för?

Vad tror ni om dehär ljudkortet i sånnafall ?

http://www.alina.se/Produkt.aspx?r=pl&T2=XONAR%20D2

Tack för alla svar!!

//Jonas

Av Bauz

Tycker du inte ska tveka, kör på dubbla GTX 580!! Speciellt om du är sugen på att köra 3 skärmar, tror du kommer klara dig ett bra tag med den setupen. Kommer ta ett tag innan det släpps ett spel som är mer krävande en bf3 på ultra, vilket du kommer klara av galant. Ingen mening att slå till på något halvdant som dubbla gtx 480 eller nått sånt skit. Visserligen blir det en billigare affär och prestandan är ungefär som ett gtx 580, men jämnfört med dubbla 580.. Yeah right. Har du pengar, är det lika bra att slå till stort. Visa säger att man ska vänta på nya generationen grafikkort, men vem orkar det? om man ska vänta kan man lika gärna vänta hela livet.

Kan inte annat en att rekommendera MSI modellen av 580, grymt nöjd med mitt kort. Om du vill ha någon värre, kör på MSI-lightning. http://www.inet.se/artikel/5409231/msi-geforce-gtx-580-3072mb... .

Se till att det finns plats i datorn och att du skaffar dig ett rejält nätaggregat, minst 850w, beroende på vad du har i övrigt som drar ström, ska du hålla på att överklocka köp för guds skull 1000w

Såhär tänkte ivarjefall jag, alla är ju olika! Men jag håller inte på att mecka med någon jävla skoter eller trimmar kopan på en volvo 240, utan jag gillar att lira! Och om man ser det så är det betydlig billigare att hålla på OCH VARFÖR köpa ok grafikkort när man kan slå till stort??

Av Bauz

MSI GeForce GTX 580 OC 1536MB GDDR5, (800Mhz), Sjuktprisvärt kort! Fick mitt för 3600 Grym kylning, bra prestanda! Om du vill slå till större köper du en MSI lightning!

Av Bauz

Beställning

Jag var i kontakt med dom på cdon idag, dom verkar ha fullt upp med alla beställning (rofl). Men fick ett svar på grafikkorten och det var att dom under morgondagen, alltså 26/10 kommer skickas så fort dom når lagret. Så tortera dom inte med massa mer mail, för då kanske dom ägnar all sin tid att svara på det istället. Bara att hålla tummarna!! funderat länge på om det var värt med ett gtx 580, när nya generationen kommer om ett tag.. Men vafan ska vänta kan man behöva vänta hela livet, och om man köper något är det lika bra att slå till stort så de inte blir något skit, 3600~var ju som hittat. Hade kunnat köra dubbla gtx 460, men känns lite säkrare att köra dubbla 580.. Och bara njuta. Tror dessutom det kommer ta ett bra tag innan man behöver något värre på grafikfronten? Rätta mig om jag tänker skruvat, alla är vi ju olika

Av Bauz

Dubbla GTX 580 MSI med Corsair AX 850W ?

Hej! Snabb fråga, jag har gjort lite tester och läst på lite men är lite tveksam ändå, därför jag frågar!
Funderar nämligen på att köra dubbla GTX 580 msi, i7 2600k (lite överklockad) 4.0~ GHZ, Noctua d4, P8P67PRO moderbord.
Till övrigt har jag ingen större ström tjuv.
Barracuda 2t, ssd, dvd/cd reader, 4-5 fläktar och nån fan controller.

Tror ni det kommer bli hajmat av allt om jag försöker mig på att köra dubbla GTX 580 med detta nätaggregat?

Grymt tacksam för alla svar, ha det gött!

Av Bauz

Det var som fan! Tur jag inte lagt in beställningen ännu, tyckte de blev lite väl dyrt! haha, dags för en kopp kaffe kanske. Tack för upplysningen

Av Bauz

Min kundvagn!

Hej gott folk!
Jag har under kvällen här ägnat lite tid åt att plocka ihop en ny dator, mina främsta ändamål är att använda den

till att lira bf3 på rätt snygg grafik. Har ni några invändningar innan jag beställer, något ni skulle ändrat på eller gjort annorlunda? Tack på förhand!!

http://www.inet.se/kundvagn/visa/968974/2011-10-09

Av Bauz

Tack för alla svar! Det uppskattas, för min del efter lite funderande.. Blev jag allt mer sugen på ett gtx 580, såg en länk på cd-on, med lite rabbat för oss på sweclockers, så fick jag det för 3600~, sjukt billigt! slog till direkt Passade även på att beställa Corsair AX850

Av Bauz

Blev ett 580 för mig med!! och Corsair AX850 !! woho

Av Bauz
Skrivet av Superlight:

Jag skulle börja köpa ett till för att köra 460 SLI och vänta in nästa generations grafikkort istället.

Det skulle bli riktigt billigt, men spelet släpps om några dagar och jag vill ju kunna lira snyggt då, frågan är om två stycken 460 skulle fungera så pass bra. När kommer den nya generationens grafikkort ut på marknaden? Ja mena innan jag köpte min sandy bridge i7 för ett litet tag sedan tänkte jag samma sak, kanske värt att vänta på nya? Men det är så i denhär branchen, kommer alltid något nytt, ska man behöva vänta hela livet ? xD

Av Bauz
Skrivet av Pontooz:

Definiera "Grym grafik".

Jag är helnöjd med grafiken med bara ett 5850 och då gick det att spela på medium/high (lite skräddarsytt) och hade bra flyt dessutom.

Du kan ju börja med att köpa ETT 580 då dom är djävulskt kraftfulla.
Testa spelet och se om du är nöjd med bara det! Får du inte "rätt" flyt på dina egna krav av grafikinställningar så köper du ett till.
Är du inte nöjd efter det så borde du ställa en fråga till dig själv om du är grafikskadad eller något

Haha ja, det jag menade med det var att jag vill kunna köra spelet på en snygg grafik, dvs inte medium. Men inte heller på projektor med max på allt

Av Bauz

Svårt att välja grafikkort till Battlefield 3!! Hjälp

Hejsan allesammans!

Har länge nu funderat på vad man ska köra för grafikkort, läst många trådar och ägnat åtaliga timmar av funderande utan att kommit någonstans.
Just nu kör jag ett GTX 460 768mb, och detta har jag ju redan för länge sedan listat ut att de kommer bli rent utsagt pannkaka.

Kan i stort sätt betala allt från 3000kr-6000kr, men frågan är, är det värt det? Min tidigare erfarenhet av den här sortens teknikprylar är att de tvär-dyker och blir värda nästintill ingenting ganska fort. Men jag har börjat bygga en egen dator nu, svin roligt och vill nu ha ett grafikkort / två grafikkort som ska kunna köra bf3 laggfritt på riktigt grym grafik.
Mitt moderkort - Asus P8Z68-V Pro

Många säger att man inte vet vad som kommer att behövas för att göra detta, med tanke på att spelet inte har släppts ännu. Ska man vänta och se? Testen som gjorts är ju hittills bara baserade på Betan.

Har funderat på ett Asus GeForce GTX 580 1536MB, men frågan är kommer det att räka när dom släpper spelet? Kommer man se någon skillnad på absolut max max? på 1920x1080?

Vad tror ni om att köra GTX 580 i sli med min gtx 460? kommer det bli katastroff? Är det värt alla pengar att lägga ut på dubble GTX 580 eller borde jag köra single GTX 580? Eller köra något helt annat i prisklassen?

Tackar så jätte mycket för alla svar jag kan få!