Inlägg

Inlägg som Rasmus117 har skrivit i forumet
Av Rasmus117
Skrivet av Tenkai Star:

Också börjat köra med Shotgun för jag tycker de är sämst. Får man höra "Shotgun noob!" då man dödar folk XD

M4A1 är min favorit annars.

det är en speciell känsla att spela med den pumphaglet, hör det ljudet "chi chi" mellan varje skott, mmmmmmmmmmmm

Av Rasmus117
Skrivet av TrueCroj:

Hej, tänkte börja spela bf3 igen nu när cq är här. men när jag laddat ner origin och klickade på installera"bf3 limited edition" så kommer det upp en ruta där det står..

"Operativsystemet stöds ej!, du måste uppdatera till en nyare version av windows för att kunna spela bf3 limited eddition"

Jag har windows 7 premium 64 bit, och gjorde nyss en windows update där de vart 14 nya uppdateringar--> startade om datorn osv men det står fortfarande att jag behöver en nyare version av windows :S

Någon som vet vad problemet är?

Tack!

konstigt, jag hade bara 12 uppdateringar, men jag har ju vanliga home win 7 64

Av Rasmus117
Skrivet av Sannapulsen:

Tjena! Nu när det är DH på lördag så är det klart att idag när jag och tre polare grillade råkade jag vända mig om och komma åt grillen. Halva handflatan och långfingret och pekfingret är bränt. På sjukhuset sa dom att det troligen inte skulle gå så bra med musen vad tror ni? har ni några tips för att bli av med brännskador snabbt?

Försvarets hudsalva gör susen ska du se

Av Rasmus117
Skrivet av Psychadaelic:

Nån som kan ge något bra pilot tips? både Heli/jet, kollat på massa videos och försöker lära mig, men dogfights är omöjliga för mig då jag missar? så otroligt mycket och blir själv nerskjuten nästan hela tiden av en single burst, helikoptern är bara kaos, haha

Ta det lugnt, lär dig grunder i manövreringar, ha flares alltid, sen air radar om du har den. När du ska skjuta på fienden så får du anpassa dig jämtemot hur den flyger, du får sikta framför personen så han flyger in i skotten osv. I början är helikoptrar lätta mål, sakta ner o skjut som fan.

Av Rasmus117
Skrivet av Kogster:

Och om den inte funkar så fixar defibrilatorn allt snabbare

haha sant!

Av Rasmus117
Skrivet av BrainOfSweden:

Men om du redan hade heavy barreln kommer det ju inte ta så lång tid att få den igen, eftersom du behöver maximalt 50 kills. Och ett extended mag är väl alltid trevligt?

Jag har 89 kills med den, en till så får jag ACOG, för att få heavy barrel behöver jag 350 kills, och enligt battlelog så har jag 0/300 kills för MG36 extended mags, och det kommer ta en lång tid att få 350 kills...

Av Rasmus117
Skrivet av BrainOfSweden:

Alla som har <350 kills har råkat ut för det samma. I senaste patchen lades extended mags till för alla clip-baserade LMG's, och det verkar som den i de flesta fall har tagit heavy barrel-platsen på 300 kills. Heavy barrel finns dock kvar, men först efter 350 kills.

Det där suger rätt bra, så jag måste nöta de vapnet för att få en sak jag vill ha, va fan

Av Rasmus117
Skrivet av lolflakes:

Nu i den senaste uppdateringen kom den efterlängtande färgblindhetsinställningen så att man slipper förväxla sin squad med fiender.

Jag har ett nyinköpt GTX680 sedan en månad tilllbaka och de har klarat av bf3 i ultra utan problem. Ingen synbar fps-drop alls. Men nu med färgblindhetsinställningen påslagen så blir det lägre fps särskilt när mycket händer på skärmen samtidigt tex. granatexplosioner, många soldater i rörelse och samtidigt som du själv gör snabba hastiga rörelser så sjunker fpsen. Inte mycket men märkbart.

Nu stängde jag av det och det blev som vanligt igen!

Är det någon mer som erfarat det här? Varför sänks fpsen pga. denna färgblindhetsinställning? Det enda den gör är att förstärka färgerna på flaggorna, teamates och fiender.

Färgblinds grejen har väl funnits jättelänge bara att det nyligen kom till konsol nu?

Har läst att många använder det även om de inte är färgblinda för fienden syns bättre

Av Rasmus117

Är det bara jag som blivit av med min heavy barrel på MG36 i support klassen? Har spelat Recon fram tills igår för att låsa upp mk11/dragunov för motsående lag och skulle spela support med MG36 så var min heavy barrel borta?

Av Rasmus117
Skrivet av bandite:

Jag vill ha Engineern's torch! Skulle öppna en bilvekstad direkt! Kunden kommer bilen, sätter sig o tar en kaffe. Jag fräser på bilen o vips så har han 4 nya däck med fälg o glappet i spindelleden är borta.

Jag skulle sälja medpacken till högst bjudande sjukhus, lådan som fixar alla skador inom sekunder!

Av Rasmus117
Skrivet av Phukkitt:

Tror du missförstod honom, jag tolkar det som att han frågade vad pingen har att göra med hur gammalt BF3 är, inte vad ms har med ping att göra.

Surt, själv har jag 1ms i ping till just den servern så det verkar onekligen högt. Dock kan det väl bero på att den servern ligger här inne i stan, men jag får som sämst 10ms i ping mot svenska servers i BF3, och då ligger de i Malmö (t.ex. Gubbklubben). Testa som skrivits att ringa BBB och be dem sänka/stänga av din interleave/pingfilter och se om det gör någon skillnad.

Nu har jag 38 i ping igen på Webhallen 09, jo jag har börjat spela på gubbklubben på sistonde för där har jag 27 i ping men de är 48 spelare max :/

Gud vad jobbigt att jag måste ringa för att fixa sånt här, har ju inte en aning om vad det är ens funkade fint för några veckor sen ju :/

Av Rasmus117
Skrivet av iSw3de:

du vet att det är bara en tiondels av en sekund?

Det är ju att gubbar o fordon åker fram o tillbaka som om de teleporterade som är problemet

Av Rasmus117

nu har jag 111 i ping på min favorit server Webhallen 09! :'(

Av Rasmus117
Skrivet av Morpiha:

Där så vet jag inte vad felet kan vara då jag inte använder Origin.

Ah okej, får väl hoppas att mitt origin konto inte hackas :/

Av Rasmus117
Skrivet av Morpiha:

Vet hur det är. Fick mitt gamla konto hackat och hackern fick det nedstängt så man förlorade jätte mycket p.g.a det

Efter åtanke så bytte jag även gmail lösen, för det var samma (använder samma till typ allt..) men när jag ska byta lösen på Origin så kommer det upp ett meddelande med röd bakgrund "Systemfel var god kontakta administratör eller tekniker" (kommer inte riktigt ihåg mer än systemfel) du kan inte gissa vad det beror på eller är det en bugg för det är "beta" fortfarande?

Av Rasmus117
Skrivet av Morpiha:

När du loggar in på Hotmail.com så kan du se ditt namn uppe i högra hörnet. Klicka på pilen brevid namnet och sen "Alternativ".
Sen klickar du bara "Lösenord" och voila!

tack så mycket, har fått mitt mailkonto hackat en gång o de var extremt jobbigt men fick tillbaka det, vill inte gå igenom det igen, då man har xbox live o massa annat kopplat till det

EDIT: Så bytt o klart

Av Rasmus117
Skrivet av iSw3de:

Har du samma lösenord så Ja!
Annars ska det inte vara någon fara.
De stod inte att ditt account hade blivit hackat, de sa att deras servrar blivit hackade och din info kan hya läckt ut

Jag har samma lösenord, hur byter jag lösenord för msn/hotmail?

Av Rasmus117
Skrivet av traeskapa:

EUW och EUN har hackats. Gå in på deras sida och byt lösen.
Inga kreditkortsuppgifter har läckt, men krypterade pw'n, mail, och hemlig fråga har läckt. Hemlig fråga används dock inte längre.

Länk: http://euw.leagueoflegends.com/news/league-legends-account-se...

så kan min mailaddress hackas från detta?

Av Rasmus117
Skrivet av Morpiha:

Låter som ett scam.
Klicka inte på länken utan gå in deras hemsida och bytt därifrån istället.

EDIT: Klicka aldrig på länkar som snackar om att du ska byta lösenord så vidare du inte har BETT om en lösenords change.
Har runt om 400 sådana mejl angående att "mitt wow är hackat" (har inte ens WoW bundet till den mejlen)

det finns inga länkar och det stod något om varför det inte är en klickbar URL

Av Rasmus117

sist jag fuska var när Doom 3 kom ut för jag var livrädd hela tiden