Inlägg

Inlägg som Axelind har skrivit i forumet
Av Axelind
Skrivet av Johaansson:

ska kolla upp nytt virus program imorn kosta vad det kostar, har fått bort skiten med mystart saken och det,
nu när du säger blåskärm har jag haft 3-4 st faktiskt , fick 2 när jag spela och 1 när jag satt på skype bara kanske är något vajsing med moderkortet, ringa inet direkt imorn.

Ja eller kolla grafikkorten, har du dom senaste crossfire profilerna? Och senaste firmware till SSD enheterna med Du måste ladda ner enskilda Crossfireprofiler. Detta kan hjälpa en del med, sen så kan du köra SSD enheterna i Crystalmark och kolla hastigheterna på dom. Men när jag bytte moderkortet så fick jag ingen mer blåskärm, appcrash, apphang etc etc så det kan kanske vara det. Lycka till Såg att du hade corsair diskar, dom är inte helt buggfria ännu heller så det kan vara det ( har haft 2 olika Corsair SSDer) har Intel 520 nu, mycket bättre.

Av Axelind
Skrivet av JohnnyBabay:

Min H80 låter som ett jetplan. Men det beror på att jag kör den på 95%. Kallt är det iallafall.

WTF? DET ska den inte göra! Vafan har du typ bytt fläktarna till jetmotorer? Nej, den får du gå tillbaka med du..

Av Axelind
Skrivet av mrpaintballer:

I idle får jag runt 25-34 grader och i bf3 så blir varmaste kärnan 46 grader är detta ok temps eller.kan tilläga att det är på lägsta hastighet på fläktarna. Jag undrar också hur mycket en h80 låter, för min har typ ett brummande ljud somvär ganska störande.

Har H80 med, den ska inte brumma? Har du tatt ut och inspekterat radiatorn så allt ser bra ut? Har min i7 2700k Klockad till 4,53 GHz och ligger på 25 grader btw.

Av Axelind

Hej, har också köpt dator för ungefär det priset, lite mer med andra omkostnader. Men du sa något om virusprogram? Du ska ha Symantec Endpoint Protection (SEP) , har det och det snappar upp ALLT, verkligen allt! Kostar dock mycket, men det är fan värt det om man ska skydda sin pärla Men tråkigt att höra att du har problem, hade själv problem med mycket blåskärm och sånt samt appcrasch på ALLA spel så jag kom fram till att det var Moderkortet eftersom att jag inte kom in i BIOS , så jag vet hur det känns, blev galen ett tag.... Men nu har allt löst sig när jag bytte moderkortet! Hoppas du hittar en lösning på det

Av Axelind
Skrivet av Skeppner:

Okej först och främst, jag är bara 15 år och har inte en pappa som betalar allt åt mig. Jag vet inte vart ni fick pengarna ifrån till att köpa en dator med grafikkort som kostar 7000kr men det spelar ingen roll. Jag var tvungen att snåla! Jag hade sparat länge och sen tog jag till och med ut min månadspeng 2 månader förtidigt... det betyder att jag måste leva på 400kr 2 månader framåt. Jag köpte paketet och den funkar hur fint som helst! Bf3 high 70-90 Fps och cpu:n ligger på ca. 39c*. Och jag går i skolan och har kompisar, så jag har inte tid att sitta i 10 timmar varje dag!

Jag har inte ens fyllt 15 än och har massa kompisar med....

Av Axelind
Skrivet av Swedishg33k95:

Haha, skönaste. Snacka om att snåla....(jag som sitter varje dag 10 timmar, värt varenda öre med en ssd bra prolle och grafikkort) Venne, dem kanske inte sitter så mycket vid datorn. Men vad gör man då? Jobba? neee

Eller hur, asså om man vill ha en framtids säker dator ska man satsa högre, jag menar om sådär 1,5 år-2 år så kanske spelen ser helt annorlunda ut och då är det bra med en framtids säker dator! Satsa på ett gtx 580, amd hd 6970 eller 570 eller liknande inte för extremt men ändå framtidssäkert Dom snålar för mycket ..

Av Axelind

Ska bli kul att se ett prestandatest av dessa grafikkort! Frågan är om dessa kort presterar bättre än 6970? Får vänta och se

Av Axelind
Skrivet av Roabey:

Dock behövs inte så mycket som en H80 för att klocka en i5a till 4 GHz, och det är inte värt att dubbla priset på en vattenkylare.
Den är ju inte 60% bättre, och som sagt det är rätt onödigt att slänga ut dem pengarna extra.
Men som du säger, det är ett stort hopp mellan H60 och H80 med dubbla fläktar större radiator etc etc

Äntligen lyssnar du på vad JAG säger...

Av Axelind
Skrivet av Roabey:

Gött! tack så mycket för hjälpen, jag tänkte nästan att den är lite onödigt att lägga till typ 1000 spänn för en i7... om man ändå kan klocka i5an lika väl som en i7a, och som du säger, antog jag inte att det var mycket skildnad på vattenkylarna..

Om du köper en H80 så kan man ju ställa ner och upp kylningen för vilket behov man har, samt att h80 har dubbla fläktar, större radiator och kyler då alltså mycket bättre, h60 her mindre radiator, 1 fläkt och inga inställningar, råder dig att lägga ut 400-500 spänn mer för en H80

Av Axelind
Skrivet av j0ckeeh:

Problem: Jag joinar en server 30sekunder - 5minuter in i matchen så fryser bf3 och jag får "bf3 har stött på ett problem och måste avslutas rutan" (minns inte exakt om det stod så men något i stil med det.)

Hårdvara: HD6870 DirectCU crossfire. (resten finns i sign) , har även testat köra stock clock & volt på grafikkorten utan resultat. Och så har jag testat köra utan crossfire utan resultat.

Mjukvara: 11.10 preview 3 drivrutinerna, har även testat med 11.8 och 11.9 Windows 7 ultimate 64bit.

Lösning: Inget ännu.

Problemet verkar ju iallafall vanligt. Men jag har heller inte hört något från DICE om det.

ursäkta stavfel är ganska trött för tillfället

Har samma problem, kör igång Bf3 och typ 5 min in i matchen så fryser sig det och stänger ner det med ctrl alt delete och då kommer rutan upp "Battlefield 3 har slutat fungera och stängdes ner" Jag installerade om det 2 gånger utan resultat och installerade om punkbuster utan resultat, Jag har ju rätt bra dator så det kan ju ej vara det? Har ingen jävla aning vad som har hänt, börjar snart tröttna på bf3.

Av Axelind
Skrivet av Roabey:

Tanken är väl att jag ska försöka lära mig att överklocka den, men som sagt, den räcker då med andra ord.

Tack alla som svarat i tråden :=)

Robert , om du köper rätt processor så behöver du inte klocka den, snackade men min brorsas kompis som är helt störd när det gäller datorer, kan allt och lite till han sa de att man ska inte satsa på processorklockning eftersom dom blir bara bättre och bättre, däremot grafikkorten hänger tyvärr inte med lika bra som processorn gör så skippa klockningen, dessutom räcker ej en H60 vettenkylare om du ska klocka prollen du får minst köra på H80 kanske tillochme H100 men det bästa är flytande kväve om du ska va riktigt extrem.

Av Axelind
Skrivet av Roabey:

Jo, men här får man ju hålla koll på vilket kort det är och att jag hade 2 st med i min kundvagn... Men tack ändå för att du och alla andra visar intresse

Ja Lilla robbyyyeeee , Nätaggaet räcker gott och väl, jag kör mina 6970 med mitt 850 watts, funkar perfekt! Men innan du bygger datorjäveln så får du tänka på vad du ger dig in på, jag har vart med och byggt säkert 10 datorer men kan ändå inte ge mig in datorbyggar världen! Men om du vill ha hjälp så kan jag och farsan hjälpa till!

Av Axelind
Skrivet av Kare:

Musen är bekväm men köp inte den! Min har redan dött efter 2½ vecka utan sladd så ska lämna tillbaka skiten

Har haft min i snart 2 månader och har aldrig haft en bättre mus ... Fan va allas skit går sönder till höger och vänster hade min deathadder i 5 år och min diamondback i 2 razer håller perfekt om man handskas med dom rätt..ingen jävla cola spillning och sånt skit.

Av Axelind
Skrivet av Jordnoetn:

min mamba 2012 har gett upp efter en vecka. la ner helt och hållet faktiskt.. hade rekomenderat någonting annat, men det kanske bara var jag som fick ett måndags-ex

Låter som skit bakom spakarna? Hmmm jo alla produkter kan lägga av, men jag tycker att den är sjukt jävla grym har spelat typ 100 timmar bf3 me den och 40 timmar GTA och den är grym till allt.

Av Axelind
Skrivet av Roabey:

Min kompis har 2012an, det är en laddningsdocka, och man kan ha med sladd OCH wireless, sjukt bra mus utöver det!

Haha tack för att du gillar musjävlen Själv är jag faktist i ett förhållande med den, Absolut grymmast, 6400 dpi, kan dock komma över det, Går att sänka ner till 200 om man så vill vara långsam som en jävla sengångare, men det vill man väl ändå inte för då har man en skruv lös!

Av Axelind

Jag skulle bara vilja rätta lite om diskupphängningen , det är bara till att sätta 2 små buntband på stropparna så kan det ej glida.

Av Axelind
Skrivet av Roabey:

http://www.inet.se/kundvagn/visa/1327674/2012-01-05 Länken också, försökt dra ner på allt nu!

Ett sådant chassi är nästan lite överdrivet om man vill dra ner på kostnaden, antec har ju andra för typ 900-1100, samt att du kan få en 120 gb ssd för lite billigare fast med samma prestanda, men jag håller med om det robert säger, att 15 lax är nog bra och satsa på , men här kommer en lite billigare variant men också bra, prispressad. http://www.inet.se/kundvagn/visa/1428384/2012-01-28
Jag la till en blu ray brännare samt vattenkyl´ning om man inte vill ha det så är man nere i 10 000

Av Axelind

Det är ju nackdelen med laptop, det är så ensidigt, går inte att byta speciellt mycket, farsan min bytte ju dom flesta datorkomponenter i 5 olika dell laptops, gamla visseligen men det funkade ju, så undra om det inte funkar att byta ett grafkort i din med Robert, jag vet inte så mycket om laptops men det kan nog funka.

Av Axelind
Skrivet av soldierfrilla:

Tjena!
Håller på att leta upp en ny mus till bf3 och sneglar lite på logitech g500. Någon som har erfatenhet om hur den presterar i fps spel?

Skickades från m.sweclockers.com

Själv kör jag Razer Mamba 2012 edition, med en Razer Vespula musmatta, funkar hur bra som helst, jag kan varmt rekomendera den!

Av Axelind

Cheaters

Se upp för en svensk kille som kallar sig för IIIReVolutioNII , han använder boosting, det verkar inte som om det går att söka honom på battlelog det står att han bara har spelat 8 matcher men har 2000 kills redan, han låg 70-0 på en TDM match, han använder nog både boost och cheat, dom enda gångerna han dör är av claymores. Han är oerhört smart , han har ändrat på hela sin profil! det står att han bara har blivit MVP 1 13 gånger men han har fått Combat Efficiency ribbons 457 gånger! han har nåt sjukt cheat den här snubben! Ta och titta på hans profil om ni kan!?