Inlägg

Inlägg som Sir.Djs har skrivit i forumet
Av Sir.Djs

Javisst.
Jag bjuder 4000:- och hämtar upp den själv efter att (personligen ha granskat den)..

Av Sir.Djs

watch dogs 2 260 :-

Av Sir.Djs

250 för den. ok?

Av Sir.Djs

250 för Mafia 3

Av Sir.Djs

Gör som jag, beställ inte. Butikerna skriver ett närmare datum för att locka folk till att köpa och sen flyttar de fram datumet med flit eftersom de igentligen inte själva vet release datumet ännu.

Av Sir.Djs

Tråkigt att butikerna "saltar" priserna på kort från partner tillverkarna så mycket just nu bara, trots att de inte har fått in några kort. Finns ju inget gtx 1080 under 7100:-. Något girigt och framför allt frustrerande. Jag tänker iallafall inte stötta detta genom att köpa ett kort nu, väntar hellre på de priserna som Nvidia påstått.

Av Sir.Djs

En riktigt bra ide. Framförallt nu när fler och fler har valt bort sina laptops för ett arbete "på resande fot". Att ha ett bra avstånd mellan tangenterna är a och o för mig och det ska bli kul och få känna på den vid lanseringen.

Av Sir.Djs

Nja, lyckas de hålla nere fläkt volymen, kan detta vara något att uppgradera till. Har för närvarande ett 970 och gick över till nvidia främst för den betydligt tystare fläkten och den lägre halten värme den alstrar. Kommer Amd ner i likvärda värden kan detta kort vara av intresse. Jag vill inte höra en jetmotor varje gång jag startar datorn, som jag alltid har hört med amd kort.

Av Sir.Djs

Gta 5 launcher has stopped working!!!!

Hejsan

Jag får detta meddelande när jag försöker ladda ner spelet varje gång. Jag har kollar runt lite inne på Rockstars forum, där jag finner folk med samma problem. Jag har provat allt som de inne på forumet föreslagit, allt utom att formatera och installera om windows. Är det någon här som har liknande bekymmer? Jag får igång Max Paine 3 och social club därtill utan problem. Min kopia är inte köpt på steam utan från greenmangaming. Men det borde ju inte spela någon roll då de båda så småningom öppnar denna launcher som är Rockstars iallafall.

Finns det någon här som eventuellt har hittat en lösning på detta, skulle det vara ytterst tacksamt om ni hade möjlighet att bidra med lite input gällande ärendet ovan.

Av Sir.Djs

Jag tror att versionen till pc borde bli ganska bra då det är samma utvecklare som gjort pc versionen av max payne 3.

Av Sir.Djs
Skrivet av harrywill:

Hej,

Jag skulle vilja ha lite tips på spel till min snart 10-åriga son. Förutom Minecraft så gillar han shooter-spel i alla former. Dock är många av dessa spel tämligen detaljerade i själva dödandet. Jag skulle vilja ha alternativ till Halo fast för PC. Halo tycker jag har en bra mix av action utan detaljerat dödande (typ. skära halsen av folk, upprepande slag tills fiende dör osv.)
Om det finns alternativ där han och hans vän kan spela ihop över server är det oxå ett plus men absolut inte ett måste (de gör så på Minecraft idag)

Jag tror att ni som har barn förstår ungefär vad jag menar...

Hej,

Vad roligt att det finns fler bra föräldrar här, alltså dem som inte låter sina 10 åringar spela cod och liknande. Jag har precis köpt ett bra fps till min grabb (13 år) vid namn Borderlands 2. Jag tycker det funkar helt ok som en ingångspunkt till den typen av spel då det finns både "mildare" våldsamheter på tecknat samt lite "tankekraft" tillsammans med onlinespelande för den sociala biten. Kolla upp spelet Borderlands 2

Av Sir.Djs
Skrivet av kangarooster:

Vad är det för fördelar med en böjd skärm?

Håller helt med dig, jag ser inga som helst fördelar med detta påhitt. Jag köpte en 55 tums skärm för inte så länge sedan och ska upp på väggen snart så att den "smälter snyggt in" i rummet, precis som en tavla som inte är i vägen. Dessa tv apparater måste se helt löjliga ut hängande på en vägg då risken att man stöter mot den bara är större.

Av Sir.Djs

Med dom där minimum kraven ser jag enbart som ren jäkla lathet att optimera det till dator och ingenting annat.

Av Sir.Djs
Skrivet av jokkan1338:

Jag har alltid köpt nvidias toppkort och haft smått ångest varenda gång efteråt. Nu hade man förhoppningar att dom hade sänkt priset en aning.. Men nvidia, köp lite läppstift åt mig för jag vill åtminstone se fin ut nästa gång ni ska kn*lla mig!!!!

Hahaha den va bra. Jag sitter fortfarande och väntar på att Nvidia ska sänka sina korkade priser. Jag har aldrig haft Nvidia kort men har hållit mig till AMD pga att deras kort är billigare och med i princip samma prestanda som med Nvidias kort. Skärp er Nvidia så jag kan prova en av era kort någon gång.

Av Sir.Djs

Fy vad den är ful, designern borde få sparken .. Samsungs watch s är mycket snyggare än den. Den ser ju för guds skulle ut som en barnklocka. Dock ser menyerna när de bläddrar finare ut än samsungs

Av Sir.Djs

Va fan, nu får dom ge sig. Släpptes inte Windows 8 i slutet på 2012 ? Det är ju knappt 2 år sedan och enligt mig fortfarande ganska nytt. De borde släppa skiten som en gratis uppdatering istället.

Av Sir.Djs
Skrivet av Stoff3th3m4n:

Ibland känns det som att det mer eller mindre bara är 12-åringar som sitter och skriver i de här trådarna.

Hade man från spelutvecklarnas sida valt att dra ner på skuggor, effekter, kantutjämning osv så hade folk gnällt över att "det är inte så snyggt, next gen bah!" Nu väljer många utvecklare att satsa på snygg grafik samt att optimeringen aldrig är på topp i början av en konsols livspann. Kanske får vi se mera balanserade val i kombination med bättre optimering framöver?

Sedan måste man kika på den ekonomiska aspekten. Tittar vi på specs vs pris och historiskt vad konsoler kostar borde man inte bli speciellt förvånad. Vi har helt annan tillgång till extremt bra hårdvara idag, men den kostar också därefter. Jag plockade ihop min pc för nåt år sen, som slår konsolerna med hästlängder, men den kostade också tre gånger mer än vad en ps4 eller xbox one gör.
Ska vi som satsat på lite dyrare system börja sitta och skratta åt dem som köper en dator för 5-6k som entry level bara för att deras maskiner inte är lika bra som våra? Där är ju trots allt lite kronor emellan.

För att även beröra fps-diskussionen så är inte 30 fps några speciella problem. Spelar man på konsol är det oftast casual gaming i soffan som gäller och inget tävlande i quake live eller cs go. Då räcker 30 fps.

Så lägg ner alla dryga kommentarer om att ni sitter på 15-20k system och spyr galla över system för 4-5k oavsett om det är konsoler, pc eller annat. Det blir bara löjligt.

Sony, Microsoft och Nintendo hade utan tvivel kunnat välja att göra äkta next gen konsoler med monsterhårdvara, men då hade de också kostat över 10k och då hade folk gnällt för det.

Håller helt med, och ska jag vara riktigt ärlig så spelar det ingen som helst roll om en ps4 te.x. låser sin fps med 30 med v-sync på eftersom det inte märks på en tv överhuvudtaget. Jag äger själv en ps4 med second son och det spelet kan man låsa till just det. Provar man spelet med v-sync avstängd så blir bilden ojämn med sina "hoppande" bilder per sekund. Ni vet vad jag menar :). Detta märks så väl både på en tv och datorskärm. Men spelar man med v-sync på, så blir bilden betydligt jämnare utan några som helst ojämnheter vid 30 fps.

På en PC, vet vi alla hur viktigt det är med en jämn "bilduppdatering" och ett 50-60 är nästan ett måste för mig när det gäller en PC/datorskärm.

Med detta vill jag bara säga att jag skiter blanka fan i om konsol spelen körs med en jämn bild på "ynka" 30fps v-sync på, för det märks inte på en TV.

Av Sir.Djs

ah nice , jag är också en 30+ gubbe . Adda mig gärna mitt steam namn är Sir.Djss

Av Sir.Djs

Tjenare

Köpte spelet och det skulle vara kul om man kunde spela ihop med några svenskar med voice chat, kan bli lite "ensamt" ibland, när man springer runt i den enorma världen de skapat . Så jag skapade en steamgrupp med namnet : DayZ Groupz och tänkte prova och samla ihop alla glada "DayZ are" , då inte arma 2 modden förstås.

Bara sök efter gruppen : DayZ Groupz på steam eller skriv här så lägger jag till er

Av Sir.Djs

Tjenare

Köpte spelet och det skulle vara kul om man kunde spela ihop med några svenskar med voice chat, kan bli lite "ensamt" ibland, när man springer runt i den enorma världen de skapat . Så jag skapade en steamgrupp med namnet : DayZ Groupz och tänkte prova och samla ihop alla glada "DayZ are" , då inte arma 2 modden förstås.

Bara sök efter gruppen : DayZ Groupz på steam eller skriv här så lägger jag till er