Inlägg

Inlägg som Vikingen_94 har skrivit i forumet
Av Vikingen_94

Hade det inte varit bättre på andra hållet? Låta den kraftigare datorn dra lasset för att få högre upplösning och fps på spelen på TVn?

Av Vikingen_94

Jag som köpte en ny macbook pro 13" igår. Borde man lämna tillbaka den?

Av Vikingen_94
Skrivet av Def_Dog:

Btw, går inte nyhetsteamet emot sina egna regler lite här nu?

§ 7
Piratkopiering
Det är inte tillåtet att sprida länkar till piratkopior. Det är inte heller tillåtet att diskutera hur man kringgår kopieringsskydd eller olovligen kopierar upphovsrättskyddade verk.

All antydan till innehav av piratkopierat material är förbjuden.

Trots att det kan vara lagligt att göra privata kopior är diskussioner om detta inte tillåtet. Svensk och internationell lagstiftning är svårtolkad och föränderlig och eftersom forumets moderatorer inte är jurister som kan bedöma varje enskilt fall är samtliga diskussioner av denna typ förbjudna. För mer information om § 7, se FAQ.

Ett Jailbreak kan väl anses vara att kringgå ett kopieringsskydd, eller?

Jailbreak har inget med piratkopierng att göra. Jailbreak kan däremot missbrukas för att piratkopiera men det är ju en helt annan sak.

Av Vikingen_94

Vad då kräver Quicktime? Största skämtet på länge

Av Vikingen_94

Okej tack för tipsen!

Av Vikingen_94

Installera Windows 7 på Windows 8 laptop

Hej Swclockers,

Jag har nyss köpt en ny dator. Den kommer såklart med Windows 8 som allt nuförtiden. Problemet är att det krånglar sönder och jag vill installera windows 7 istället. Jag har kollat efter Windows 7 drivrutiner på hemsidan och det ser ut som att det bara finns till Windows 8. Hur vet jag vilka av all drivrutiner i enhetshanteraren jag behöver kolla upp manuellt på tillverkarnas hemsidor?

Av Vikingen_94

Någon som vet ifall QoS inte ingår i custom firmwire versionerna? Kan nämligen inte hitta det. Mitt interface ser ut så här: https://www.dropbox.com/s/pjbm8fgv1rr5mkt/ASUS%20Wireless%20R...

Av Vikingen_94
Skrivet av zeleni:

Om den kommer till sverige om någon månad, så hade jag väntad. Om du tittar på swedroid forumet, så finns det många plattor som med lösa delar, bla gorilla glaset som täcker skärmen.

Aha okej tack för informationen Tänkte mest på att det hade varit gött att få tag på en för 1600kr istället för 2600kr men det får man väl ta i Sverige :s

Av Vikingen_94

Funderar på att beställa en på Ebay är det en bra/dålig idè?

Av Vikingen_94

Okej tack så mycket för ditt svar

Av Vikingen_94

Ny gaming / all aroundskärm

Hej,

Jag har i ett år nu gått och varit sugen på att köpa en ny skärm. Jag hade tänkt mig antingen en 120 hz eller en IPS - skärm för 3000kr eller mindre (kan dock tänka mig att lägga lite mer än 3000 kr). Jag är mest inriktad på en 22-24" men kan tänka mig en större. Den ska användas till att spela på samt vardagssurf och se på film. Jag spelar i stort sätt bara LoL just nu och andra spel som jag lirat är Diablo 3, WoW, HoN och Warcraft 3. Vad tycker ni är vettigast att satsa på? 120hz TN eller 60Hz IPS till det jag ska använda den till?

Jag tittade lite på de "nya" 120hz Benqen http://www.prisjakt.nu/produkt.php?pu=997160 Den verkar bra fast samtidigt lite väl inriktat mot FPS spelare. Någon som har en som vet hur den är att spela den typen av spel jag spelar på och till att surfa, se film etc.? Till sist undrar jag om detta är en vettig tidpunkt att köpa en ny skärm på, kommer det någon 120hz IPS för det hade varit perfekt eller något annat som man borde vänta på? Någon som vet hur det ser ut med 100hz (OC) IPS catleapen som diskuteras här på Sweclockers http://www.sweclockers.com/forum/101-skarmar-och-tv-apparater... och på Overclockers http://www.overclock.net/t/1232084/yamakasi-catleap-q270-100h... ?

PS: Jag hade även uppskattat förslag på bra 120hz och IPS skärmar samt egna erfarenheter av dem

Jättetacksam för alla svar

Av Vikingen_94

Folk som inte är villiga att köpa en app för 7 kr lär adblocka appens reklam ifall den vore gratis ändå. Samt cracka alla tillägg som går att köpa i appen. Så jag ser inte precis att det skulle vara en bra lösning på priatkopierngsproblemet :/

Av Vikingen_94

Nick: Coolcan Roll: Inte specificerat mig ännu Skype Namn: carl-ericsson

Av Vikingen_94

Alltid lika klockrent med "Bästa pris påMicrosoft Xbox 360 Slim 250GB" precis under artikeln

Av Vikingen_94
Skrivet av MaxentiusDecius:

Samarbete och samarbete... Tycker jag mest hör folk skrika "n00b" och klaga på sina medspelare online.

De kanske studerade folk som inte springer runt i publikgames med n00btube

Av Vikingen_94

Var är gaminglaptopsen på 15-17 tum med kepler och Ivy?

Av Vikingen_94

Kul att man köpte ett i december då :s

Av Vikingen_94
Skrivet av wgustavsson:

Nej du kan använda samma hårddisk men du behöver en egen partion för windows 8 som du kan formatera senare när du inte vill ha consumer preview.
Du kan skapa en partion i diskhanteraren i windows 7.

A precis tack, det var just det jag kom på haha

Av Vikingen_94

Hade däremot värdens slöaste usb så att kopiering dit tar evigheter :s

Av Vikingen_94
Skrivet av ehrw:

Kass fart =/
Pendlar mellan 600-800 kb/s. En hel timmes väntan för 64-bit versionen!
När ska de lära sig att använda torrents vid släpp av stora filer...

Gick i 6 MB/s för mig och det är vad mitt klena bredband klarar av så att det borde verkligen gå snabbare för dig