Inlägg

Inlägg som Markutz har skrivit i forumet
Av Markutz

Inte imponerad håller med TS, man blir inte sugen att spela spelet alls. shanghai banan tycker jag inte heller är så rolig. Tro det eller ej men jag tycker faktiskt det är för mycket tanks på banan. Det blir bara kaos, men det kan jag överleva med. Spelet är dessutom otroligt dåligt optimerat om man jämför med prestandan och utseendet gentemot battlefield 3, men det är ju bara beta så förhoppningsvis kan dem förbättra det.

Av Markutz

Grymt bra gjort. Finns säkert en del som kan behöva hjälp med detta. Kul att någon kan lägga ner lite tid på att göra en guide om något som kanske inte ens är så svårt att göra, bara men vet hur man gör!

Av Markutz

Man gjorde sig ett riktigt fett kap nu när man köpte detta!

Av Markutz

Kul att dem förbättrar det, men detta är väl ändå ganska basic saker som skulle varit med från början eller? I alla fall så kommer jag inte byta upp mig från 7 till 8a för har inga direkt behov av något från windows 8, det enda hade väl varit snabbare boot-time osv.

Av Markutz
Skrivet av norowner:

men det är det som är grejen, dem gjorde den stor så dem senare under andra året kunna bygga en Xbox one slim och tjäna massor på det också..

Good point sir!

Av Markutz

Tycker inte konsolen är jätteful i sig, men den är stor och klumpig. Sen så känns det som dem har skjutit undan gaming delen av konsolen en hel del. När dem pratade om själva konsolen kan jag inte minnas att dem pratade om gaming överhuvudtaget, förutom att man kunde använda snap funktionen, eller byta till tv osv. Rungande nej till Xbox one från mig. Om jag skulle köpa en konsol hade det blivit ett PS4.

Av Markutz

Wow det kommer till och med in nya models i det nya call of duty spelet! Det brukar inte spel utvecklare lägga in i spelen! Herregud är så besviken... Xbox One ser ut som ett fyrkantigt ps3 original. Dem snackade dem första 5 - 10 minutrarna av konferansen om att titta på tv, surfa internet och prata skype med en SPELKONSOL.

Av Markutz

Personligen tycker jag inte det är värt att uppgradera från 2500k. 2500k har bra prestanda och kommer räcka ett tag till, speciellt med hur mycket överklockning som kan göras på den. Jag sitter själv på en 2500k, och har inte en tank på att uppgradera.
Det du får utav att skaffa en i7 är extra trådar, dessa extra trådar brukar oftast användas till video rendering och dylikt, du har säkert hört att i7 är bra för video redigering osv. Dessutom så används dessa extra trådar inte i spel ändå ,så du kommer inte få någon extra deg i spel utav de extra trådarna i alla fall.

Av Markutz
Skrivet av BaZZe:

Skulle styrka det ovan säger någonstans kring 6-8k är den nog värd gissningsvis.

Jag tror du missförstod min kommentar jag sa också att datorn var värd 6- 8 k, läs kommentaren noggrannare nästa gång... jag sa att om man köper en NY dator med likvärdiga komponenter får man den för 7 - 9k beroende på vart man får den ifrån.

Av Markutz
Skrivet av perost:

Jag skulle verkligen inte rekommendera A-DATA SX900, se t.ex. denna recension. De är inte ens prisvärda heller, för en hundralapp mer än vad 64GB-varianten kostar så får man en Samsung 840 120GB.

Samsung är ett mycket bra val till SSD, men anledningen till att jag inte länkade till en sådan var för att samsungen har betydligt långsammare skrivhastighet än vad a-datan har. Jag tänkte att han bara ville ha så snabb SSD så billigt som möjligt. Men jag kan hålla med om att samsungen är en bättre SSD när det gäller resten.

Av Markutz

Men finns det inte kontrollkort eller liknande för att stänga av hårddisken man skulle kunna köpa annars?

Av Markutz
Skrivet av Immersion:

har provat att disabla hårddisken i diskmangement..hör ej att hddn varvar ner..

Okej synd att det inte funkar, hade varit en simpel lösning. Här är en bild på det personen längre upp menade:

http://i.stack.imgur.com/linp3.png

Av Markutz

Bra låt, fortsätt så här så kommer dina låtar blir riktigt grymma! Tycker dock som andra att det skulle finnas lite mer bas, annars har jag väl inget att klaga på.

Av Markutz

Du kanske skulle kunna inaktivera hårddisken i enhetshanteraren också, vet ej om den stängs av helt då men kanske värt att testa?

Av Markutz

Allt ser jättebra ut, kör på på du! En sak som är värd att tänka på är att Nvidias nya 700 serie kommer ut väldigt snart, och Intel kommer väl ut med nya processorer snart också antar jag. Har inte läst något om när Haswell processorerna kommer ut så, men det är väl inte allt för lång tid kvar. Lycka till med datorn!

Av Markutz

Testa med ett annat nätagg om du har möjlighet. Det du också kan testa är att plocka ur allt igen(ja det är kanske inte kul å plocka in och ur allt igen), så kanske det blir bättre. Det låter kanske konstigt men det kan vara att moderkortet som ligger konstigt, någon kabel som glappar. Jag hade själv för ett halv år sedan också problem med att datorn stängde av sig, det visade sig att jag hade varit klumpig nog att inte dra i spärren som gör att 24 pinnaren inte "åker ur". Där med så glappade 24 pinns kabeln för mig.

Av Markutz

Det du kan göra är att du höger klickar på filer som inte är meningen att öppnas i paint, och välja det rätta standard programmet. Här är också en guide som kan hjälpa dig om du vill ändra.

http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/ht/default-progra...

Det finns säkert en bättre lösning till det här, men detta funkar i alla fall.

Av Markutz

Jag skulle väl säga att den är värd 6 - 8 k, nu får man en helt ny dator som är bättre än denna för runt 7 - 9 k beroende på vart man köper ifrån.

Av Markutz

Det låter ganska skumt, men jag antar att du har testat installera om drivrutinerna redan så jag hade ju testat att ta ut grafikkortet, och sedan sätta in det igen, och sedan installera om drivrutinerna.

Av Markutz

Det är nog inget problem att sälja den här datorn, den har ändå gtx 570 som fortfarande anses som ett hyfsat grafikkort. Det enda jag tycker är lite sämre är väl ramet och din cpu men det är fortfarande tillräckligt för att kunna köra dem flesta nya spel med bra inställningar.

jag skulle nog sålt datorn för runt 4- 5k beroende på hur fort du vill sälja den, och runt 5 - 6 k med skärmen.