Inlägg

Inlägg som spindelharpan har skrivit i forumet
Av spindelharpan

Jag köpte en 17" dator och har börjat använda den i skolan tycker det är underbart. Då har man en stor skärm som man tydligt ser på. Det viktigaste när du köper dator till skolan är att den inte är för tung och att du köper en riktig dator rygsäck då klarar man sig bra!

Minst 200gb hårddisk fylls ju extremt snabbt just när man håller på med programmeringen då visual studio och sådana ide:s lätt tar 15gb och man vill ju ha flera olika ide:s på datorn.

Jag skulle satsat på lenovo då jag tycker det är ett väldigt bra märke. Asus har ingen kvalité enligt de datorer jag har haft.

Av spindelharpan

Tack gibbon_!
Nu fungerar det precis som jag ville.

Vet inte blev bara fel hela tiden när jag testade

Av spindelharpan

Japp dem har bestämd placering

Av spindelharpan

(C++) del av en string till en int

Hej jag sitter och kodar ett program i c++ och har fått ett problem. Det är så att jag vill omvandla en bit av en string till en int. Så i stringen är det lagrat t.ex. 203 och då vill jag ha det talet till en int.
Jag har inga problem att omvandla hela stringen men problemet är när det kommer till bara tre siffror. Jag har hittat en metod som fungerade men den klarade inte av siffran 0. Så min fråga är hur ska jag göra?