Inlägg

Inlägg som johhh har skrivit i forumet
Av johhh

myhtpc tycker jag är det bästa som är gratis eftersom jag tycker det är resurssnålt, dom viktigaste funktionerna finns. Dock vet jag inte hur man bygger om det (byter bakgrundsbilder eller lägger till plugin).

Den som använder htpc dagligen borde köpa den nya versionen: Meedio.

Av johhh

Registrerad. 22 dagar och 33180 registreringar kvar.

Av johhh

du borde köpa en adapter med några mer milliampére så inte den redan varma nät adaptern pajar.

Av johhh

man kan annars ändra i sysoc så att det går att avinstalera

Av johhh

jag säger det nästa gång. Ska först få honom att skicka den chokladkartong han lovade

Av johhh

hehe, skulle sitta fint. Han har ringt två gånger nu, han kommer ringa en tredje och snacka med en påhittad inköpare.

Av johhh

jag anmälde mig förra året

Av johhh

telefonförsäljare/skojare

Hej, hjälp mig med få fast en oseriös telefonförsäljare. Jag behöver lite tips eftersom jag verkligen är ogillar principen att pracka på folk saker dom inte behöver. Vad kan jag göra för att anmäla eftersom dom bryter mot meningen med nix-registret?

Försäljaren kallar sig "Nordisk data tillbehör" och säljer bläckpatronen "maraton". Nummret dom ringer från är skyddat, dom har ingen hemsida.

Obs: jag har inte själv köpt något men vill stoppa dom från att ringa trots att vi har anmält oss till nix-registret.

Av johhh

Eftersom ni är inne på att få ihop den perfekta HTPC:n, ett grafikkort som stödjer DX9.0 och därmed vmr9 skulle film fungera nära perfekt med mitt 5700 256 DDR och en gammal p2 450 MHz med 128 MB? Hårddisken är en 7200rpm. HTPC:n kommer endast vara kopplad till tv och stereo dvs. inget spelande.

Jag väljer mellan det eller ett M-ATX system med 256 MB sdram 133 och en 1800+ men utan agp-port.

Av johhh

skönt att hjälpa till

egentligen för att vara på säkra sidan kan man öppna en pipe i taget.

Av johhh

eftersom jag tror Rivatuner inställningarna startar när windows laddas tror jag att du kan använda din operativsystem skiva och öppna en återställningspunkt. Sen borde allt vara normalt igen.

Av johhh

oj, är sempron socket A verkligen upplåsta?

Av johhh

jag tror du får lite idéer om du tittar på vattenblock. Ex fjädrar, muttrar och gummiringar så att det går att spänna jämt. Skruva lite i taget på varje sida.

(obs: jag har inte en tung kylare, bara vattenblock)

Av johhh
Av johhh

okej, så man måste göra en slipstream

Av johhh

jag har förstått att det är ett problem med service packs, men jag hittar ingen lösning.

Vill du ge förslag på bättre sökord?

Av johhh

WinXP + 200GB

jag har precis byggt en ny dator till föräldrarna med en 200GB hårddisk och WinXP (inga servicepacks). Jag har problemet att inte windows installationsprogram hittar hela hårddisken, hur gör man så att hela hittas? och inte bara 127 GB

Jag har flashat om moderkortets bios så moderkortet klarar 200GB iaf. Tacksam för hjälp

Av johhh

Jag har konverterat i olika omgångar. Då blir det fel i namngivningen, och jag vet inte om vissa av IFO filerna har skrivits över. Förmodligen fungerar dom, men jag vet inte vilka filer som hör till rätt VOB-fil.

anibe:
När jag innan konverterade med nero så blev det ofta fel med att skivan var för liten efter konverteringen. Därför använder jag ett program som inte lägger de konverterade filerna i windows växlingsfil.

Av johhh

DVD filer

Hej,
jag har gjort om några filmer jag gjort till divx och sedan gjort om dom till dvd format (med VSO divx to dvd). Problemet är att många av VTS_01_0.BUP och VTS_01_0.IFO inte vill fungera, finns det något program som kan göra nya sådana utan att konvertera igen?

Alltså, känner ni till något program som kan göra nya dvd filer, så jag slipper konvertera i flera timmar.

Av johhh

"Kortet kunde inte testas i den klockfrekvensen" jag tycker att jag läst att om man får upp det meddelandet så fungerar inte alla pipsen som dom ska, har jag rätt? för jag avaktiverade en pixel unit och så kunde jag börja klocka. Just eftersom du har ett 6800LE kort i signaturen