Inlägg

Inlägg som LeoCarlsson har skrivit i forumet
Av LeoCarlsson

SÄLJES: Hörlurar Grado SR80E, moderkort Asrock H61M-VG3

Hej! Säljer nu iväg lite grejer som tyvärr bara är liggandes. Ett par Grado SR80E, riktigt trevliga öppna lurar, men då jag är mycket on the go så är det svårt med öppna på bussen eller liknande. Så säljer dessa. Tänkte mig runt 800kr.

Säljer även ett moderkort, Asrock H61M-VG3. nytt i förpackning. Det är ett itx-ish moderkort med både pcie och pci, så man kan köra t.ex grafikkort och ljudkort i ett litet bygge. Sockel 1155. 300kr.

1000kr för mobo och lurar tillsammans. Finns i Katrineholm, men kan givetvis skickas emot fraktkostnad. Hälsningar Leo.

http://www.asrock.com/mb/Intel/H61M-VG3/

http://www.gradolabs.com/headphones/prestige-series/item/1-sr...

Läs hela annonsen här

Av LeoCarlsson

Riktigt schysst bygge! Är väldigt imponerad Kul att jag kunde inspirera någon också :3

Av LeoCarlsson

Är galet imponerad av ditt hantverk. Riktigt kul att följa dina byggloggar då du lägger ner så mycket energi i dom. Ska bli riktigt kul att se slutresultatet.

Av LeoCarlsson

Hur kommer det sig att du körde DCP 2.2 istället för t.ex DDC eller liknande? Sen vet jag inte om pumpen kommer överleva särskilt länge i den där vinkeln. Schysst annars!

Av LeoCarlsson

Detta ser ut att bli riktigt schysst! Följer med spänning. Är dock lite tveksam till de lackade fläktbladen, lätt att de blir obalans i dom. Phanteks har otroligt sexiga fläktar med svarta blad och vit ram annars.

Av LeoCarlsson

Cubitek Mini Cube - Die Grüne

Hejsan! För sisådär ett år sedan bestämde jag mig för att gå över till SFF, och efter en hel del letande så hittade jag det perfekta chassit. Jag fastnade direkt. Så fort jag fick hem det så kapade jag ett stort hål i fronten, tillverkade fäste för pumpresen och liknande. Den har genomgått några revisioner sen jag blev klar, men denna är den jag är mest nöjd med änsålänge.

Komponenterna i systemet är följande: i5 4670k @4.5ghz, MSI Gtx 760, Asus z87i pro, Corsair AX 760, 2x OCZ Vertex 3 120gb, 1 OCZ Vertex 3 240gb, 1 Intel 520 120gb, minnena är Corsair XMS3 1600.

Kommer ärligt talat inte ihåg vad det är för vattenkylningsgrejer, men det ser fint ut!

Detta bygge hade aldrig blivit av om det inte vore för att Johan Nyman (C4B12) fick in mig på SFF och stöttade mig genom hela bygget Så vill tacka honom otroligt mycket!

Tror det var allt, om det är något mer ni undrar över så är det bara att kommentera. Hälsningar Leo

Cubitek Mini Cube - Die Grüne

Av LeoCarlsson
Skrivet av WhiteOnyx:

Klart jag använder mig av sjukvården eftersom jag betalar för den....och datorn åxå eftersom jag betalat för den, men jag skulle aldrig slita på min hårdvara/ström helt gratis å hjälpa forskarmuppar! men ni som vill det, får gärna göra det ! det är ju som sagt helt frivilligt.

Inte säker på om du är på riktigt eller ej.

OnT: Vore kul om det blev kompatibelt med äldre varianter av Android, då jag och många andra har en del gamla lurar liggandes. Riktigt kul att detta togs fram.

Av LeoCarlsson

Måste säga att du har en känsla för det estetiska! Galet fint för att vara gjort med ''standard'' komponenter. Hälsningar Ryssen

Av LeoCarlsson
Skrivet av Corsair Johan:

Nä det fungerar ju inte riktigt så, men att köra någon slags designtävling kan man göra.

De där bygget har man ju sett på live, mycket fint.

Jo men precis.

Bugar och bockar! Det har dock gått i graven nu. SFF är det som gäller

Av LeoCarlsson
Skrivet av trisse23:

Konstigt har själv frågat broodholm om cad ritningar är ju bara ni frågar ev erbjuder lite pengar. Kanske en chassi designtävling där ni låter alla medlemmar rösta i olika klasser ?

Dock är det inte så bara och bara att börja serieproducera ett sådant chassi.

Riktigt trevligt att ni gjort en tråd som denna Corsair! Får väl bidra med en bild på mitt gamla bygge MultiCamo.

http://www.sweclockers.com/image/gallery/2013/06/30/942075_10201...

Av LeoCarlsson

Riktigt snyggt! Tycker det är riktigt kul med folk som gör saker från scratch med handverktyg. Jag personligen skulle aldrig ha tålamod till det, så sitter och avundas alla som orkar :3 Ser fram emot slutresultatet. Är tanken att köra luft till en början eller? Hälsingar Leo

Av LeoCarlsson
Skrivet av xtQ:

Hej Leo,

Din signatur gör gällande att man ska citera dig för att få svar. Du skriver även att du tål kritik och tillrättavisningar om du har fel.

Ditt inlägg osar dubbelmoral. Låt mig förklara. Du som medlem sedan 2012 vet att man EJ diskuterar i fynd-tråden utan att all diskussion sker (här) i kommentarstråden. Sen klandrar du en person som postat ett tips för att inte följa reglerna för vad ni på #Swerigs har. Du följer uppenbarligen inte regler för andra communitys så hur tänker du dig att medlemmar i #swerigs ska agera om admin för Swerigs inte föregår med gott exempel?

Råder dig att anmäla ditt inlägg och be om ursäkt här i tråden för att du orsakat ett massmejl till flera hundra personer som ej innehöll ett fynd-tips utan något som du kunde tagit via PM eller här i kommentarstråden.

Bästa,
xTQ

Hej xtQ! Jag blev mest förbannad och citerade honom rakt av, utan att tänka på att det inte var tillåtet i just den tråden. Dock tycker jag inte att det kan jämföras med att sabotera ett erbjudande för SweRigs medlemmar. Jag förstår vad du menar, och det var bra att du sa till för jag hade inte reflekterat över det själv annars. Hälsningar Leo

Av LeoCarlsson

Helt fantastiskt. Är riktigt svag för hantverk i framför allt trä då farfar var slöjdare när han levde. Gjorde mycket kul i trä när jag var mindre i hans verkstad. Underbart att det finns folk som för konsten vidare. Du är nog min absoluta favoritmoddare. Tio av tio hyvlar.

Av LeoCarlsson

Fantastisk!

Av LeoCarlsson

Kolla på Microsoft sidewinder x4! Välbyggd, billigt med belysning.

Av LeoCarlsson
Skrivet av NJB Mods:

Som jag lovade, så skulle ni få lite bilder på hur de sur ut!

varsågoda!

http://imageshack.us/a/img707/5526/wdpy.jpg

Detta fotografi tycker jag vart riktigt bra!
http://imageshack.us/a/img197/8396/887u.JPG

U-kanalen satt inte så bra...
http://imageshack.us/a/img43/4184/38j5.jpg

så jag fick fixa till den lite.
http://imageshack.us/a/img11/561/y1qw.jpg

Ser misshandlat ut, Men har inte brytt mig så mycket om den får några "scratches" här och där, ska ju ändå lackeras snart

Nu är det bara och vänta på några svart, en ny top panel som ska skapas, och lite små grejer

Tack för mig

Ser ju ut som att du veckat hela sidopanelen där nere

Av LeoCarlsson
Skrivet av ShockCore:

Har svårt att se att gummibeklädda fläktblad ska ha en positiv aerodynamisk effekt, det låter mer som ett billigt försäljningsknep i och med att man introducerar något "nytt". Fler fläktar är alltid välkommet, så vi får väl se när de väl är här.

Tänkte samma sak. Gummi skapar mer friktion än blank plast, och då mer luftmotstånd som kan leda till mera ljud.

Skickades från m.sweclockers.com

Av LeoCarlsson

5 av 5 som den legofantast man är! Äntligen någon som förstår hur viktigt det är med maka bitar!

Av LeoCarlsson
Skrivet av Flamso:

Fortfarande rätt blodigt. Men det är utan tvekan en skärm jag kan tänka mig annars!

Ja du har inga problem att driva den iallafall!

Skickades från m.sweclockers.com

Av LeoCarlsson
Skrivet av jonasies:

"Senaste maskinen huserar bland annat tredubbla Geforce GTX Titan, och enligt uppgift går det inte att maxbelasta utan tråkiga, säkringsrelaterade, bieffekter för hela raden."

Kul att sitta på samma rad som Tvelander. Har världens game... och sen dör datorn mitt i av att tvelander sitter och benchar.

Inte hänt än som tur är! Jag och några vänner dödade däremot raden i somras