Inlägg

Inlägg som fantomsmurfen har skrivit i forumet
Av fantomsmurfen
Skrivet av Joppis:

Det är en jättestor skillnad om bostadsrättsföreningen eller hyresvärden förhandlar fram ett gemensamt avtal jämfört med om varje medlem/hyresgäst ska stå för individuella abonnemangsavgifter.

Det skulle kunna vara så att ni även betalar en abonnemangsavgift. Den avgiften varierar stort i landet beroende på var man bor.

Oavsett avtal så är 600 kWh per månad jättermycket för en normal lägenhet.

Av fantomsmurfen

Svarade 8 men är väl 11 när jag tänker efter.

1 Tangentbord
2 Mus
3 Strömkabel
4 DP till bildskärm
5 HDMI till tv
6 Logitech 920 ratt
7 XBOX kontroll
8 3,5 mm ljud ut
9 3,5 mmm mikrofon
10 4 TB extern HDD
11 Nätkabel

Tidigare hade jag även en USB till stereon men kopplade ur den då musen började strula.

Av fantomsmurfen

Om allt går som planerat så kommer jag att få tillbaks alla inkomstskatt jag betalade 2019 i slutet av året pga av hushållsavdrag för bergvärme. Det är dock ingen jättesumma (skulle iofs ändå räcka till för en riktigt bra ny dator) pga av låg inkomst men ändå upplyftande.

Av fantomsmurfen
Skrivet av Tonasty4u:

Testa att känna på kylaren ifall det verkligen är så varmt

Ja fast i fall att det är dålig kontakt mellan kylaren och processorn så blir kylaren inte så varm fast processorn blir det.

Av fantomsmurfen

Det är fredag igen. En Keppo Pale Ale.

Av fantomsmurfen

Ett lite ovanligare alternativ jmf med Yaris men dock minst lika bra. Honda Jazz en liten stor (liten på utsidan men stor inuti) bil och som ligger i toppen hos bilbesiktningen med minst fel. Min mamma köpte en splitterny 2009 som aldrig haft något fel alls hittills.

https://www.blocket.se/annons/halland/honda_jazz_1_3_comfort_aut_3100_mil_motorvarm/90001108

Av fantomsmurfen

Har försökt spela sporadiskt under de senaste månaderna men spelet kraschar konstant efter några få minuter utan några felmeddelanden. Har alltid uppdaterat till senaste drivrutinerna för grafikkortet men det hjälper inte. Har även stängt av MSI Afterburner men det hjälper inte heller. Det här är ju skrattretande. Spelet fungerade mycket bättre tom när det var nysläppt.

Av fantomsmurfen

Z170 är bara kompatibel med 6000 och 7000-seriens processorer. Det är visserligen socket 1151 även till 8000- och 9000-seriens processorer men det är inte exakt samma kopplingar i den socketen som behövs för dessa. Så kort det är visserligen socket 1151 men denna finns i två olika versioner, en äldre för 6000- och 7000-seriens processorer och en nyare för 8000- och 9000-seriens processorer.

Av fantomsmurfen

En Keppo Pale Ale.

Av fantomsmurfen

En begagnad i7-6700K bör funka.

Av fantomsmurfen

En Keppo Pale Ale.

Av fantomsmurfen

Ryzen 3600 är prisvärd och har två kärnor fler än 3300X vilket kan vara bra med tanke på framtiden.

Av fantomsmurfen

4/10. Andra delen räddade mig lite.

Av fantomsmurfen

En gammal (snart 30 år?) Kärcher med två olika munstycken. Ett vanligt och ett "högtryck med roterande pulserande våg". Används (nästan) enbart till att tvätta däck och fälgar efter byte av däck höst och vår och då är det högtrycksmunstycket som gäller.

Av fantomsmurfen
Av fantomsmurfen

En Keppo Pale Ale.

Av fantomsmurfen
Av fantomsmurfen

Nja 10600K imponerade inte tycker jag. Kör så det ryker ännu ett tag framöver med min 3770K.

Av fantomsmurfen

Trump äter malariamedicin mot covid-19 och han lät väldigt förkyld i de bilder tv-nyheterna visade. Är han månne drabbad? Eller är det bara att jag missat det i så fall?

Av fantomsmurfen