Inlägg

Inlägg som fantomsmurfen har skrivit i forumet
Av fantomsmurfen

Tror inte spelet blir bra på de gamla konsolerna med några patchar. Dålig fps, massvis med buggar och stundtals rent ut dålig grafik.

Av fantomsmurfen
Skrivet av frankof:

Glöm inte att BL3 fortfarande har Denuvo

Inte hela världen. Jag har Borderlands 3 på min önskelista på Steam och just nu är priset nedsatt med 67% till 19,79 €.

Av fantomsmurfen

Borderlands 3!!! Ingen dålig lista även om det inte är så många spel jag personligen är intresserad av.

Av fantomsmurfen

Det enda som jag kan hitta är anti-aliasing inställningen. Om man sätter den på low så borde det bli mindre suddigt.

Av fantomsmurfen

Var rätt skeptisk till det här när jag spelade betan men efter att ha spelat ett tag nu så tycker jag inte alls att det är så dåligt.

Av fantomsmurfen

Förhandsbeställde ett exemplar direkt när jag läste nyheten om att det skulle släppas. Har dock inte öppnat förpackningen än. Av de recensioner jag läst verkar det vara precis så bra som man kunde hoppas att det skulle vara. Ett riktigt bra spel i ett riktigt bra format.

Av fantomsmurfen

Väntar på ett Game & Watch: Super Mario Bros. Tror det skickades förra veckan.

Av fantomsmurfen

Gick bort för ett par dagar sen. R.I.P. Ken Hensley

Av fantomsmurfen

2020 papperslanseringarnas år. Får vara glad att man inte hade några planer på att uppgradera varken CPU eller GPU denna generation.

Av fantomsmurfen

Plopp! Men måste varit mycket länge sedan jag åt det då det tyvärr inte finns till salu här i Finland.

Av fantomsmurfen

Positivt att AC/DC är tillbaka men tyvärr är den här låten inte speciellt bra. Låter som något som skulle ha kunnat varit en ren utfyllnadslåt på något av de två senaste skivorna.

Av fantomsmurfen

GTA V.

Av fantomsmurfen
Skrivet av breakman:

Går väl plocka bort dämparna om man vill det?
Men varför kravet att hämta en bil i Sverige

Visst går det att ta bort dämparna men det är jobbigt och så blir det svårt att köra bilen till skroten. Frågan är också om det är så lätt att hitta köpare till stötdämpare till en 28 år gammal bruksbil. Sen ingick det även arbetskostnader i kostanden för bytet av stötdämpare. Anledningen till att jag siktat på att importera en bil från Sverige är att det skulle bli totalt ett par tusen € billigare än att köpa här i Finland då jag siktar på en runt 10 år gammal Toyota Avensis kombi.

Av fantomsmurfen

Efter att ha varit och besiktat bilen i går har jag fattat det tunga beslutet att skrota den Den har varit en trogen vän i mitt liv i 17 år. De 340 € jag la på nya stötdämpare bak för en månad sen var helt bortkastade. Frågan är när och varifrån jag ska köpa en ny bil. Hade tänkt hämta en bil från Sverige men nu stängs ju gränsen dit igen. Får väl vara utan egen bil i vinter och använda mammas och hoppas att gränsen till Sverige är öppen nästa år,

Av fantomsmurfen
Skrivet av Rico01:

Jag gissar på att många inte bryr sig utan tittar mer på faktisk prestanda och prioriterar inte energieffektiviteten. För egen del struntar jag om det nya kortet drar 100W eller 400W mer om den prestanda jag får är den jag önskar uppnå, dvs i mitt fall 4K/60 i maxade inställningar. Av den anledningen kommer jag nog inte köpa ett 3080 utan ett 3090. Om mitt nuvarande nätagg inte skulle klara av det skulle jag kanske vara mer benägen att grymta om energieffektivitet, men så som situationen faktiskt är i mitt fall är det av underordnad betydelse.

Det är inte strömförbrukningen jag är kritisk till utan tillhörande värmeutveckling. Ska vi kunna se samma prestandaökning även nästa generation så måste energieffektiviteten bli bättre.

Av fantomsmurfen

Prestandan levde nog upp till förväntningarna. Dock gjorde inte energieffektiviteten det.

Av fantomsmurfen

Grymt på alla sätt och vis utom när det gäller energieffektiviteten. Knappt någon förbättring alls jämfört med tidigare generationen.

Av fantomsmurfen

Även om jag hoppar över även denna generation grafikkort så är det alltid roligt att när nya grafikkort kommer ut på marknaden.

Av fantomsmurfen

Vilken grej! Har samlat på mig en liten samling gamla Game & Watch spel så naturligtvis måste jag ha detta. Förhandsbeställt.

Av fantomsmurfen
Skrivet av milkab:

https://cdn.sweclockers.com/artikel/diagram/19861?key=abbf3a0...

Om han kör överklockat idag är det ingen uppgradering.
Vore vettigare att köpa en i7 2600k och överklocka isf. Billigare och bättre spelprestanda.

En rimlig uppgradering vore antingen 10600k eller Ryzen 5 3600.

Vad snackar du om? En Ryzen 3100 presterar nog mycket bättre än en överklockad i5-2500K.

Inte ens en i7-2600K är ens i närheten av en 3100.

https://cdn.sweclockers.com/artikel/diagram/19861?key=abbf3a0c7a...