Inlägg

Inlägg som johan450 har skrivit i forumet
Av johan450

Ser ut som razers svar på xai/sensei.

Av johan450

@SYRE: Zerg! M1 just nu men har gått ned ca 300 mmr efter några veckors uppehåll.

Av johan450
Skrivet av SYRE:

Jag försöker komma på ett sätt att få det att funka. Men jag får nog nöja mig och köra vidare med mina andra brädorna när det kommer till Starcraft

Är det AMJ96 som gäller då? jag är själv ganska beroende av f tangenterna för till camera hotkeys, skulle kännas jätte skumt att lira utan dom.

Av johan450
Skrivet av SYRE:

http://i.imgur.com/l8pq6my.jpg
http://i.imgur.com/Q0TivQA.jpg

Det här kommer helt klart att bli en utmaning att lära sig skriva på...

Hur kommer det funka i starcraft är ju riktiga frågan.

Av johan450
Skrivet av Khers:

Det var en sån här jag köpte i trelitersversion. Jag kör i vanligt kranvatten med lite handdiskmedel, främst för att sänka ytspänningen och DI-vatten för att skölja. Det finns specialdegergenter för ultraljudsbad som jag funderat på att plocka upp men inte känt behov av hitintills.

Tackar! Får hitta någon med lite billigare frakt bara

https://i.imgur.com/KR23fPq.png

Av johan450
Skrivet av aaaaaaaaaa:

Kör på. Om du mot förmodan inte kommer gilla det kan du sälja det för en liten förlust. Beställde ett hhkb otestat och gillade topre så pass mycket att jag köpte ett realforce bara några dagar senare.

Topre finns inte riktigt att testa i sverige och du kommer alltid undra tills du testat.

Känner bara just nu att det kommer bli som detta.

#16732749

Har en tendens att inte riktigt vilja sälja av saker

Av johan450
Skrivet av Khers:

Jag köpte ett billigt ultraljudsbad på eBay för ett knappt år sedan och kan bara rekommendera. Det gör rengöringsprocessen fantastiskt mycket enklare, inte bara av hattar utan även brytare och annat. Jag ökade waf genom att visa frun att det dessutom går att rengöra såväl smycken som bestick

Kanske till och med kan få päronen att sponsra lite nu när du nämner besticken. Har du en länk till den du köpte? Kör du endast med kran vatten eller tillägger du någon rengöringslösning?

Fan va man blir sugen att testa en topre bräda med allt prat. Kollade en del på fc980c. Känns bara lite saftigt att lägga ned 2k+ för brytare som man aldrig har testat.

Av johan450

Har någon här testat en ultrasonic cleaner till tangenter? Tänkte en liten billig. Kanske dumt att införskaffa men känns ända som att det tar en sån jävla tid att skrubba varenda en av tangenterna för att det ska bli rent.

Av johan450

https://i.imgur.com/hrqnacW.jpg

Ja du, ibland bara råkar man plocka på sig några...

Av johan450

Triumph Adler GMK, Plantronics RIG-500E

Hejsan, passar på nu när det är gratis annonsering.

Helt oanvänt GMK tangentset, kan ta bilder vid intresse.

Plantronics headset, vann dessa via esports-sm trivia. Har aldrig öppnat lådan för dessa, saknar kvitto. Rikt pris-450?

Byten kan vara intressant, intresserad av mekaniskt/topre tangentbord i ansi layout. För övrigt så är det bud som gäller.

Allt finns i Sundbyberg för upphämtning. Kan tänka mig att dra mig in till stan för att mötas upp. Men pallar inte att skicka.

Läs hela annonsen här

Av johan450
Skrivet av petterf:

@johan450:

Jag hade helt missat Mico-musen. Den hade legat i min smak!

Kanske skulle jag testa en vit EC-2.
Jag älskar små möss också och kör fortfarande med en Macally Ecomouse med tre knappar samt DPI växlare 800/1600. Med serienummer 1000466. Så bara för att vara säker skaffade jag en till extra för många år sedan men denna bara fortsätter att fungera.
https://img.prisguide.no/813/813792/2006121282123494.401x400t.jpg

Finns ett helt gäng andra "ägg" möss men endast på kinesiska marknaden. Sök tex efter commatech fk mini. Måste bara hålla på att strula med en taobao proxy :s

Av johan450

Zowie, var i fan är min mico v2?

Förvånad att dom fortsätter med 3310, känns lite som att den sensorn börjar bli lite utdaterad.

Av johan450

@Antman: Misstänkte det, har tyvärr inte något topre relaterat som skulle vara intressant. Börjar bli lite mycket grejer så försöker köra med en in en ut.

Lycka till med försäljningen och hör av dig ifall du skulle ändra dig!

Av johan450

Hej, kanske helt ointressant men har ett GMK TA set som jag fick via rma som är helt oanvänt. Skulle du vara sugen att byta +500kr från min sida?

Av johan450

Byte från 8350 till 7600k efter 6 år I måndags, Jävla prestanda lyft I sc2.

Av johan450

Har kört med shift alt än så länge, hade jag orkat så hade jag väl kanske bytt controllern till en Pegasus hoof och programmerat in någon alt funktion.
Dock har jag verkligen inget behov av det då jag använder < max en-två gånger om dagen.

Av johan450
Skrivet av willeykk:

Kul att du har kvar det sisådär ett år senare! Vad är det för keycaps du hittat? Ser riktigt nice ut!

Lite blandade caps. Enjotpbt hangul set från shadovved(?) s groupbuy, POM på piltangenterna, random pbt esc och min brobot v2. Det kom ju lite roligare färger på just Hangul set någon månad efter jag köpte mitt, men är fortfarande ganska nöjd. Föredrar dessa över gmk, känns mer hållbart på något sätt.

Blev min daily driver dagen som vi bytte, kär i stor vänster shift för starcraft och andra spel. Har dock inte hittat någon smidig lösning för <.

Av johan450

http://i.imgur.com/XD5CBeI.jpg

Mitt MX red Filco. Tror att det kommer bytas ut mot ett leopold 980M, vill dock testa en topre bräda innan det händer.
Ber om ursäkt för potatis bilden och den ur usla röda esc.

Av johan450
Skrivet av Roger W:

G303 har en riktigt bra sensor. Vill minnas skillnaden mellan sensorn i G303 vs nyare G403 mfl är mycket marginell, men har inte detaljerna i huvudet.
Många gillar dock inte formen på G303... Så trivdes du med den och kan få tag i den för rätt pengar så är den antagligen mer prisvärd än de nya G403 mfl (men är antagligen en bra idé att provklämma lite på de nya mössen först)

Det är samma 3366 sensor.

Av johan450

Bästa samt billigast burkar komma direkt från en suppler/grossist i kina. Dock kräver dom ofta stora bulk beställningar. Ebay brukar vara väldigt varierande och kan ta ett antal beställningar innan man hittar en säljare med bra delar, väldigt viktigt att kolla upp säljarens kritik där. Det samma gäller Ali express.

Teknikdelar brukar ha helt ok, g-sp har jag ingen erfarenhet av men har hört att de ska vara ok. EEparts/qtelecom har lite blandat rykte.

Rekommenderar att du inte köper en refurb LCD då de inte brukar ha lika bra kvalitet som ny oem/kopia.

Angående fingeravtrycksläsaren så måste du flytta över den gamla om du vill att det ska funka med själva läsnings funktionen då knappen är bunden till ditt apple id. Error 53 ska vara åtgärdat nu afaik.

I Stockholm burkar de flesta seriösa ställen ta 600-1200kr för att byta skärmen. Kan bli betydligt dyrare om du bor utanför storstad.

Hoppas detta svarar på några av dina frågor. Har själv jobbat med mobil "reparation"(bytt delar.) i butik.