Inlägg

Inlägg som Vash har skrivit i forumet
Av Vash

@Kenneth: Tack för att ni håller en professionell nivå i den här frågan, när PCI 4.0 blir en relevant faktor så kommer de inte ske över en dag och då blir det mer intressant å testa de enskilda titlarna när de dyker upp.

Av Vash

@Sveklockarn: intresset för ny teknik på grafik sidan verkar ju tyvärr vara extremt lågt på SweClockers, personligen så var Control en riktigt ögon öppnare för RT och vad de innebär för att ge spel en mer realistisk och levande värld. Folk är helt fast i FPS/krona världen och de flesta verkar gnälla utan att ha testat. För mig så RT prestandan det som kommer avgöra vad jag lägger mina kronor vid nästa uppgradering.

Av Vash

@ultima: Jobbade på en industri i många år och där fanns det ett system som gav anställda möjlighet till en engångs bonus för framtagande av nya arbetsmetoder eller produktions relaterade förbättringar. Men tror det är rätt ovanligt idag.

Av Vash

Burn in debatten kanske är över men slänger in de här testet från rtings om burn in https://youtu.be/nOcLasaRCzY
Bra recension för övrigt

Av Vash

Tolkar de här som att prestanda klivet blir stort nog för att dagens Turing kort att behålla sina pris nivåer. Då kan man sälja ut nuvarande lager utan å konkurrera med sig själva då de nya korten tar ett bekvämt steg upp och den nuvarande 2000 serien fortfarande presterar bra mot konkurrensen, när man sålt slut på nuvarande lager så kommer de nya mittsegement korten å fyller upp... Smart men tråkigt för oss hehe

Av Vash

@Laxpudding: ok, tack för informativt svar

Av Vash

@Laxpudding: Hade precis samma på min iMac 27 inköpt 2009 men tror de var säkert 5 år efter inköp jag la märke till de, min gissning var också värme relaterade orsaker men känns mer skumt i en vanlig skärm utan den extra värmen från komponenter.

Av Vash

@Muumin: inget inbyggt grafikkort på Ryzen 3600

Av Vash

@Dizzö: Fast det finns fall där skillnaden är märkbar. Är Ryzen ett bättre val? Ja i de flesta fall men det finns absolut inga fel med att välja Intel vid en ren speldator då de i vissa titlar har betydelse för den kräsne även i 1440p.
Fattar inte varför dom här diskussionerna pågår varenda dag.. finns ju 100 tals tester å läsa eller se på. Man vet ju oftast själv om man tycker skillnaden i prestanda är värt priset, varför ska någon annan berätta för en vad som är betydande skillnad eller inte.
Inget fel med å fråga om råd men folk klarar ju uppenbarligen inte å hålla de på en saklig nivå.

Av Vash

@Teval: Hade höga förhoppningar efter Death Stranding men detta var ju verkligen en besvikelse.

Av Vash

@Peterrrrr: Köp där det är billigast om du har behov för för Steam speciella funktioner så vet du säkert redan om det.

Av Vash

Har alltid haft mer underhållning av å titta på SC2 än å spela de, lirade extremt mycket Starcraft BW. Alltid följt esporten men intresset dog ut lite sista åren mest för de spelare man följt slutade men också för att jag av någon anledning tycker adepts enheten till protos är så värdelöst tråkig å titta på.

Av Vash

När mina började krångla efter 1.5 år så köpte jag nya bara, frugans höll i 2 år.

Av Vash

@slusk: Fast där är väl AMD oslagbara ändå.. är ju mer hängivna AMD anhängare i varje Intel nyhet än vad det är Intel fanboys. Samma visa i varje Nvidia nyhet.

Av Vash

@Defender: Sommarlov och Freelancer de var tider de 😄

Av Vash

Alla som köpt spelet kan fortsätta spela och för alla nya spelare är det gratis på Epic å folk är arga för vad? missar jag något...

Av Vash

Problemet med ryktena är att de blir fakta över tid, ska bli så skönt när korten släpps så man slipper alla meningslösa diskussioner baserade på antaganden. Känns som hela internet lever på å göra hönor av fjädrar.

Av Vash

@KrilleD: Vad är fantastiskt på första försöket? Turing introducerade RT och DLSS något som inte fanns på marknaden vid släppet spola fram några år och nu har vi nya konsoler på gång med RT och AMD kommer släppa kort med RT. DLSS har visat stora framsteg den sista tiden. Det är utveckling man prövar nya saker och förbättrar dom över tid. Självklart så kommer första generationen vara sämre än nästa men den måste fortfarande finnas för att bana väg för framtida produkter. Kan kännas trist å betala dyra pengar för något som inte blev bra under första försöket men så är de alltid å vara först på ny teknik.
Men om inga företag chansar eller prövar nya lösningar så blir marknaden stagnerad se bara på Intel.
Så får avsluta denna allt för långa text med ett tack Nvidia! Kul med ett företag som fortsätter pusha även om man är på topp.

Av Vash

8/10 😶

Av Vash

@HenricE: Har du 1000:- till å lägga så gör de för ett 2070 Super, mindre chans för krångel och nu när DLSS verkar visa sig vara en funktion att räkna med och i kombination med RT stöd så tycker jag den där 1000 lappen känns billig. Men det är bara min åsikt 5700xt är ett mycket bra kort om FPS/pris är det du fokuserar mest på. Personligen hade jag nog väntat och sett vad Ampere och RDNA 2 ger för prestanda lyft.