Inlägg

Inlägg som Rockaden har skrivit i forumet
Av Rockaden

Telia-aktier ... Jag har aldrig förlorat så mycket pengar så fort.

Av Rockaden
Skrivet av Kilroy:

Hmm, hur menar du att jag har förstått det?
Jag vet inte riktigt vilken grop eller vad det är du syftar på, en bild skulle hjälpa mig, och andra, att förstå bättre.

Men andra kanske redan förstår utmärkt och det bara är jag som är trög...

Du skriver att kontakten på kortet sitter olyckligt tillsammans med chassit, och det tolkar jag som att du har greppat. Hdmi-ingången sitter vid kortets ena kant och kabeln går inte att trycka in för att den slår i en kant på chassit. Behöver du verkligen bild?

Nej, jag får nog masa mig iväg till någon butik och mäta själv.

Av Rockaden
Skrivet av Flygarfisken:

OBS - Corsair Hydro H100 passar KNAPPT... va tvungen att använda andra hål än de för 120mm samt att man knappt fick dit moderkortet då CPU-power-kabeln inte fick tillräckligt med utrymme (den sitter helt fastklämd)

Vart sjukt besviken på att de inte fanns något gummi vid kabeldragningshålet på ett ställe samt att de låg några PCI-plats-skruvar och brickor lösa...

Typiskt Fractal Design att missa i detaljerna. Tyvärr. Vi som bara vill ha en tyst sossecontainer har ju inte så mycket att välja bland.

Av Rockaden
Skrivet av Kilroy:

Jag har ett R2 men har inga problem med mina kablar till grafikkortet, och då har jag 2 skärmar + TV inkopplat.

Måste vara att den kontakten på just det grafikkortet sitter väldigt olyckligt tillsammans med chassit, jag förstår inte riktigt vad det är som är problemet.

Du har uppenbarligen visst förstått problemet. Jag är i färd med att bygga en ny dator där några komponenter från den gamla får följa med, bland annat grafikkortet. Om det blir ett nytt chassi från Fractal Design kan bero på om de har åtgärdat misstaget med den snåla "gropen".

Av Rockaden
Skrivet av Iliyena:

Integrerad grafik med HDMI? Sitter en HDMI i mitt HD7970 och speglar konstant skärmen och min 46" monitor så ska funka finfint på R4, ingen aning om hur det är med R2:an. I värsta fall är det din kabel som är ovanligt konstig.

Nej, inte integrerad grafik. Jag har ett Gigabyte GTX 460 där en mini-hdmi sitter längst ut på kanten. Kontakten (mini-hdmi till ”riktig" hdmi) följde med kortet och ser helt normal ut. Helt klart har chassitillverkaren gjort en miss. Har den åtgärdats på R4:an?

Av Rockaden

Jag har ett gammalt chassi från Fractal Design, R2 tror jag, där jag inte kan använda hdmi-kabel eftersom kontakten slår i chassit. Vet någon ifall tillverkaren har breddat gropen i chassit på nyare modeller?