Inlägg

Inlägg som StrydeR har skrivit i forumet
Av StrydeR

Helt idiotiskt och har hela tiden varit! Individen måste väl för fan själv få välja om dem vill se deras kanaler eller inte... tittar man inte på skiten ska man fan inte behöva betala den heller. Som det är nu är det tvångströja på.

Hah, ja sket fullständigt i den jävla melodifestivalen Det enda ja kollar på är discovery och eurosport och dem ja.. dem betalar man för dem med.

Av StrydeR

undrar hur mycket man gråter när denna disk fullproppad med data krashar, jippiiiie!

Av StrydeR

vadå? är du kines o läser uppifrån o ner? Tror nog den kan funka fint faktiskt. Svindyrt som väntat dock. Dem tar inte betalt för materialet precis..

Av StrydeR

haha årets julklapp från datorbutiken, en datorbutiken!

Av StrydeR

Dedär var jävligt snyggt! Gillade framförallt draken.

Skulle mycket väl kunna tänka mig att ha en sådan plexiskiva ståendes som prydnad hemma i lyan, eller som tavla med eller utan ram.

Vet du om man kan få tag på sådana här saker någonstans? Skulle kunna ge en hel del för någon liknande!

PM'a gärna mig om du har lust att fixa något åt mig med.

Av StrydeR

Så snyggt men alldeles för stort för min smak.. Gillade det svarta invändiga istället för den klassiska obehandlade aluplåten som brukar synas där.

Welcome to the club of Lian Li!

Av StrydeR

om du inte absolut behöver 300+GB till en systemdisk vilket jag tycker verkar onödigt så varför inte testa en SSD?

Av StrydeR

Snälla swec... gör ett test med dessa grafikkort med två cpu'er. en från AMD och en från intel så kanske vi får tyst på alla dessa klagomål om att cpu'n flaskar.. för AMD's quad är ju såå kass tydligen, låter nästan som om man använt sig av en två år gammal cpu på kommentarerna. Alla vet ju att cpu gör så mycket av prestandan vid höga upplösningar

Av StrydeR
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Barak
Min dator drar 36W när den är avstängd.

nej, för då visar wattmätaren fel! hahah

Av StrydeR
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=FULLMOON=-
Dyrt.. många som nog kommer låta datorn stå på o klaga över elräkningen när datorn 'sover' Sen att det tar 3-4sec kan ni glömma. inte ens några av M$ tidigare os startar ens från dvala så snabbt.
Den som är oförsiktig kan ju sabba hela filsystemet genom att bara stänga av datorn vid feltidpunkt med detta 'snabbstartläge aktiverat..

Skumt att du påstår det.. Min laptop startar ur viloläge på 4 sekunder om inte mindre.. Jag stänger aldrig av den normalt, viloläget är min nya avstängning.. och den klarar sig avstängd i veckor på viloläge med enbart batteri utan att något händer.. drar i princip inget alls.

Och ja, jag kör till och med vista på den..

EDIT. Förövrigt så har jag nog aldrig sett så mycket bullshit i en och samma tråd här på swec. tidigare. Stor mening att påstå något som man inte är helt säker på? Wattmeter e kass under 50W? datorn drar ingen ström alls när den är helt avstängd.. start från hibernate tar lika lång tid? wtf? är ni inte idiotsäkra så ge f*n i skumma påståenden som ändå blir överbevisade två poster senare.

Av StrydeR
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Wishie
Varför inte lägga upp den på youtube och helt enkelt bädda in den i sidan? Enklare kan det knappast bli.

Syns inte youtubes logga på filmen då? Känns inte riktigt professionellt..

Men just det med inbäddningen i sidan är jag intresserad av. Du hann tyvärr inte se att jag gjorde en edit och frågade det i mitt huvudinlägg..

EDIT. Löst problemet!

http://www.mediacollege.com/video/format/windows-media/stream...

Tackar för visat intresse

Av StrydeR

Basic streaming av video

Jag har fått en förfrågan att fixa en videostream av en reklamsnutt som skall rulla på en webbsida. Den ska helst fungera i alla webbläsare utan att någon speciell codec/plugin behöver installeras. Det bör ju finnas massa standard alternativ att välja mellan här..

Jag tänkte sätta upp en LightTPD HTTP server för att streama denna film eftersom LightTPD skall ha bäst prestanda för just videostreaming. Grejen är att jag ej vet hur länkningen skall göras på webbsidan för att den skall dyka upp som en videoruta på sidan och inte som en nedladdningsbar länk till en videofil. Beror det på filformatet möjligtvis?

Det måste väl finnas några enkla kodningsknep för att bädda in en videofil på en sida i html eller liknande?

Tack på förhand!

Av StrydeR

Lustigt.. Jag har börjat få liknande popups som beskrivs här med min gamla d-link 516 (tror ja den heter.. eller ngt) och jag har inte gjort någon uppdatering.. jag har scannat för virus med NOD32 updaterad.. och scannat warez med Adaware updated.. Samt även gjort ett flertal scans med trends onlinescanner "Housecall".. Felen uppkommer i både FF och IE.. fattar verkligen inte vad det kan vara..

Är säkerligen inte routern men det är lustigt att det var så liknande. Windows XP med SP2.. Har även sygate mjukvarubrandvägg.

skumt skumt

för övrigt tycker jag faktiskt min dlink funkat bra, det är nog helt otroligt med tanke på vad alla andra användare varit med om

Av StrydeR

Dem har tappat tråden precis som många andra.. det är priset som säljer, sedan det lilla formatet.

Av StrydeR

Well, om ja ska va ärlig så har jag också fått en halvtimme av dagen att gå.. Och omröstningen var mest en kul grej! Tycker det är mest intressant att alla hakar upp sig så mycket på upplägget istället för innebörden av lagen. Men men, ni lägger er tid på det ni vill, det gör jag också

Ni som är så duktiga kan ju skriva en "vettig" frågeställning om det nu berör er så mycket.

För övrigt har jag tydligen inte rättigheter att ändra pollen heller även om jag skulle vilja göra det.

Av StrydeR

Ja, ordet kanske är vinklat men det är fortfarande inte jag som vinklar det.. Det är isåfall ordets historia och sammanhang med annat. Varje person har sin egen uppfattning av det.

Av StrydeR
Citat:

Får väl erkänna att jag har det jävligt tråkigt på jobbet och ville kolla om man kunde tända en gnista och sen kasta på lite bensin...=)

Du, det anade jag! Måste vara ett hemska trist jobb du har då.. Inte IT-tekniker som jag förmodar ja.

"Hur i h-ete resonerar människan" satt jag o tänkte Ondskefullt av dig...

Av StrydeR

Haha, hörru.. det hade varit en sak om jag ens hade nämnt ett ord själv, i detta fallet har jag bara tagit fram material som finns ute på nätet. Jag har inte vinklat ett skit eftersom jag inte har lagt till något av mina egna ord i samband med det. Hade jag däremot påstått något eller börjat snacka kring händelsen hade det varit en annan femma. Tycker du ska ta o lugna ner dig lite.. Det hade kanske varit bättre om ingen hade vetat om detta alls va? Då hade ingen kunnat bilda sig sin egen uppfattning heller..

Att påstå att ja vinklar något genom att bara visa upp det..? helt idiotiskt.

Av StrydeR
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MarcusS
Andra delen av inlägget klagar på argumenten.
Men, tycker inte frågan är neutralt ställd eftersom uttrycket "privatpolis" av dom allra flesta människor uppfattas som negativt laddat. Ta lagen i egna händer används ju oftast i negativ bemärkelse och är en företelse som inte eftersträvas i ett demokratiskt samhälle.

Geez.. frågan är neutral... alla som uppfattar den annourlunda måste ha druckit brännvin.. Uttrycket "privatpolis" är något som dem på sidan själva har skrivit.

Detta inlägget jag gör nu är mitt första där jag använder mina egna ord, fattar inte hur man kan klaga på vad jag har skrivit tidigare när allt tidigare varit citerat... Det enda jag ville var att uppmärksamma detta. Döm själva... I'm just the messenger..

Av StrydeR

Stoppa privatpolislagen

http://www.stoppaipred.nu/

Citat:

För två veckor sedan presenterade vår regering förslaget till privatpolislagen. Förslaget ger de stora film- och skivbolagen fria tyglar att börja jaga fildelare i stor skala. Går förslaget igenom kommer privata företag att få större befogenheter än polisen att sätta dit människor som de misstänker för fildelning. Det öppnar dörren för laglig utpressningsverksamhet som kommer att drabba helt vanliga människor. Det vet vi av erfarenhet från andra länder, där underhållningsföretagen har fått de här befogenheterna till skänks av politikerna.

Namninsamling
Underskrifter

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}