Inlägg

Inlägg som Rebs har skrivit i forumet
Av Rebs

Det finns ju massvis med Themes som har en startknapp, på precis samma plats som windows t.o.m. Kolla runt lite

Av Rebs
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jonasy
-text-
Nu kan du ta med datorn till Kv..
Hoppas du inte tog illa upp där

Haha! Oväntat

Snyggt bygge..

Av Rebs

Med Mac OS X går det hur fint som helst att köra ett nätverk med en massa PC's. iBooken är dessutom hur snygg som helst. Definitivt det bästa valet enligt mig också. Jag såg på TV att Dell Inspiron 1100 var det näst bästa valet efter iBooken. Om du som sagt måste använda PC till skolarbete verkar den vara ett bra val. Större än 14.1" skärm behöver man inte, en 12" räcker gott egentligen.

Av Rebs

Jag är helt säker på att du kan hålla in ALT och samtidigt dra den där lilla blåa pluppen där nere, och på så sätt få en snabbrendering visad i fönstret. Ifall förklaringen var lite dålig får du ursäkta. Men ALT iaf..

Av Rebs

Jag tycker både Total commander och Servant Salamander 2.0 var ganska värdelösa faktiskt.. Jag gillade dem inte ett dugg. Jag kör också FTP-Upload genom "My Network Places" och det funkar fint i den vanliga explorer utforskaren..

Några program jag kan adda är väl:
-VideoLAN (VLC) för att se på film
-Opera och/eller AvantBrowser för internetbrowse (båda är bra, Avant är byggt på IE därför mer kompitabelt, opera är snyggare)
-LiteStep med "simplicity" temat. Älskar det, och är väldigt van med det nu.. Kan iofs fortfarande använda gamla hederliga explorer, men det här är mycket bättre speciellt simplicity temat, har inte hittat något som går upp mot det
-RealVNC för remote styrning av min server. Funkar väldigt bra tycker jag.

Addar flera sen..

Av Rebs
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mol3x
Meh! Japan förfan, far min köpte en projektor för 500 kr och en massa DVD filmer för 3 kr styck... m.m

Stor chans att det finns schyssta projektorer för 500kr. Och om du skämtade var det inte ett dugg skoj heller..

Av Rebs

HTML-Kit

gillade det utav någon anledning.. provade också Vim och ska prova UltraEdit.. får se om UltraEdit är bättre, Vim var inte bättre enligt mig.

Av Rebs

160GB i workstation + 20gb i servern..

80 + 40 + 40, och en 20 i servern.

Av Rebs

Jag förlorade 30gb ovärdeligt data för inte så längesen.. Det känns..

Av Rebs

Det är kul att se och höra hur alla som knappt har suttit på en mac sitter och klankar ner på dom för att de är vana med PC's.. Ifall plånboken hade varit tjockare hade jag helt klart haft en 17" iMac på mitt skrivbord, en iPod i min ficka, en PowerBook 12" i väskan, och en G5 när jag håller på med tung grafik. Apple gör helt enkelt de snyggaste och stilrenaste teknikrelaterade prylarna som finns på marknaden. Mac OS X gör det också till ett nöje att använda grejerna..

Av Rebs
Av Rebs

Jag mailade också CM, då kanske dom tror att den svenska marknaden är stor och börjar producera tangentborden med svensk layout på ett!

Av Rebs

Som nån annan sa, kör med Hibernate i WXP så går det på typ 10sek..

Av Rebs
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Delarium.
jag behövde inte det?

Konstigt.. Vet inte vad det kan bero på.. VB runtime 6 kanske följde med i någon update du installerade, som jag inte hade installerat..

Av Rebs
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Delarium.
ah!
Provade tanka ner, ska se om det är nåt att ha!
Vaknar heldre till DJ Doboy än till DJ ANNOYING DELUXE BEEEP.

Sant!

Hoppas du såg att man måste ha både VB runtime 6 och RealPlayer för att använda det.. Jag sov till 11:30 en skoldag p.ga det, gör inte samma miss som jag

Av Rebs
Av Rebs

Snyggt! Bra mycket snyggare och stilrenare än både Tt's LanFire och Alienware chassit, även om det har några smarta lösningar

Av Rebs

Ifall 400w nätagget har någorlunda bra och jämn spänning samt går rätt tyst tycker jag att du ska använda det.. Varför skulle du inte?

Av Rebs

Trevligt!

Av Rebs

Schysst ifall man har en flickvän eller likn som är mot en stor burk, lite mer diskret osv. Själv tycker jag den var rätt dum, och inte alls snygg.. Men lite kul