Inlägg

Inlägg som Vicious har skrivit i forumet
Av Vicious

Mic sönder? Hjälp !

hejsan alla människor på sweclockers. Helt plötsligt har min micport slutat att fungera och jag har ingen anning om varför. Jag köpte då ett ytt ljudkort för att använda till microfonen men det funka inte heller. Så det är förmodligen något mjukvaremässikgt. Micen är inte sönder och jag kan inte komma på vad felet är? Kan nån bidra med förslag?

Tänkte på att jag kunde flasha bios när jag skrev denna tråden, tror ni de hjälper?

Av Vicious

SHIIT!!! Hadejag blivit tvingad att sitta bredvid de i nån timme så hade mina naturliga instinkter tagit överr och jag hade börjat att slita av folks ansikteb för att skydda mig från ljuset.

Men annars så är det en rätt så cool sak att visa upp i typ 5 min

Av Vicious

vad är AGC ??? (känner mig dum)

Av Vicious

Mic port sönder...

Min mic port verkar vara sönder och detta är hemskt irriterande. Jag undrar nu finns det något att göra åt detta? eller kan man på något sätt skaffa en mic som man kopplar till USB?? Eller kan man köpa något B-igt kort som man kan använda endast för mic?

Av Vicious

spel ideér?

Hejsan alla kära människor på sweclockers.
Nu är jag tillbaka för att plåga er med ännu en tråd. Tänkte att jag skulle fråga er om potentiella spelideer ni har. Vad ni tycker spelvärlden saknar. Som de allt så efterlängtade CO-OP spelen och annat trevligt.

Bara brainstorma människor, ju mer desto bättre.

Av Vicious

game boy skillnader!

hejsan. Min lillebror har desperat klagat på mig efter en Gameboy. Och nu har jag fått ett erbjudande på en Gameboy Color. Jag har inte mycket tid på mig att kolla upp skillnaderna därför frågar jag här.

Vad är skillnaden mellan:
*Game Boy Color
*Game boy Advance
*Game Boy Advance SP

Jag menar skillnader så som spel, grafik, kvalitet prestanda o.s.v.

Av Vicious

hur mycket kostade det, kan man få den att sata ner farten?

Av Vicious

Om du bor i malmö kan du chippa den för 800 i nydala. Då får du chippet plus lödningen. Jag är mycket nöjd med hans arbete.

Av Vicious

hade inte installations CD:na hemma. Hade lånat dem til en kompis.
Och bara för man har en NoCd crack behöver de inte nödvändigtvis betyda att man inte har en laglig kopia av spelet.

*Ängel*<--- Jag, kan vi alltid låtsas

uppskattar hjälpen tack så mycket

Av Vicious

C&C Generals, Hjälp !

När jag kommer in i ett multiplayer spel så bygger jag en byggnad eller två och så självförstörs alla mina byggader och byggare.... Snälla hjälp mig. Har försök att patcha den till 1.5 men de hjälper inte... samma problem kvarstår

Av Vicious

men den gör de inte hela tiden, bara helt slumpmässigt. Ibland efter 3 min ibland efter 10...

Av Vicious

första gången jag testat spelet på denna dator, har lånat de av en kompis. Har win XP. Tänkte mer om någon har haft samma problem för jag kan minsan inte komma på vad det är... står inte så mycket i trubbleshooting om det. Lite men det hjälpte inte. Annars att ominstallera det har jag gjort nu 6 ggr. =P tar 10 sec

Av Vicious

Nej den är inte repig, funderade också på om det kunde vara det.

Av Vicious

Curse of monkey island. ljudproblem!

Jag spelar ett tag och sen börjar gubbarna att repetera samma sak om och om igen som en trasig gammal skiva... Hjälp?

Av Vicious

Har haft sån otur på FF-tactics. Storyn Var så nice. Alltså jag spelade den under hela sommaren. Klarade dock 1/3 men storyn va riktigt bra enligt mig. Tycker bara att det går så segt att komma fram. Man vill bara ha MER!! Sen fick jag sluta spela när min Memory Card fil försvann... =(

Det är verkligen en förbannelse på alla FF spel... Eller något specielt med dem iaf...

Av Vicious

jag måste säga att mitt snabbaste gick på ca 60 timmar. Tycker om att leva mig in i spelen.

Av Vicious

FF7 är "Värd sin vikt i guld" Minst sagt. Detta är ett sp underbart spel. Måste nog också spela de igen trots tt jag klarat de typ 7 ggr. SÅ SJUKT BRAAAAA!

tyckte de gick HELT åt helvete när de släppte FF9 - 10. FF8 var ett helt nytt koncept och en annorlunda vinkel på FF. Mycket orginelt. Men de käns som de bara har gått ner sen dess, och att de bara vill tjäna pengar..

Hur många gånger har du klarat den ElyziuM ???

Av Vicious
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NaRcotize
har letat ett bra tag efter dessa uppdrag....
fattar inte varför de inte släpps gratis...håller just nu på och får tag på det på annat håll....if you know what i mean

Har hört att de heter Pandora trigger elller något, och har för mig att det är en freewavre . Sök splinter cell mission pack på google så lär du hitta något.

Av Vicious

jag köpte en chiftec för att alla andra hade den..... Sen va man ju som alla andra och slapp grupptrycket. Det var så skönt. hahah

Av Vicious

Vill inte göra er alla avundsjuka nu. men.... Jag har satt ett intel klistermärke på frmasidan i den lilla rutan. (Klistermärket kom med min processor). Om ni vill ha en FAQ eller guid på hur man gör så är det bara att fråga. Jag kan till och med posta bilder om ni önskar. Riktigt nice om jag får säga de själv. =P