Inlägg

Inlägg som Vicious har skrivit i forumet
Av Vicious

Uibi kolla din inkorg.

Av Vicious

lol , jag fick mitt cloased beta account nu. Hade de inte vatt för att jag kunde spela på min flicvänns accound så hade jag blit galen. Dock så måste jag säga att jag hellre spelar Koreanska open beta, p.g.a. att jag har mina kompisar där.

Men jag tycker detta säger rätt så mycket om företaget. Hur lång tid är det inte efter att closed beta öppnade? Om vi tittar på det, så är vi snart i slutstadiet av cloased och de tar fortfarande in Beta testare. Käns som om de hade tagit in closed beta testare ända tills sista dagen innan open. Bara för att de bryr sig om sina fans? Men jag kanske har fel också?

Men jag upplever i alla fall företaget väldigt positivt mot sina fans, så som scaz nu sa.

Av Vicious

eller så har man massa friends med sig som också gör dragon quest och får sin dragon egg på level 35 och hatchar den då =P

Av Vicious

Lär nog få jobba ett tag för att få draken :D. Men jag ska ha den :@. Ska ju köra spelet ett tag efter att de har släpts. Sen ska jag bara burna n00bs med min drake (H) mauahahaha. =P

EDIT: Uibi, är det verkligen lika svårt att få dem som du säger? De kan ju inte vara så svårt näär man är på level 50< eller? Man kan ju göra dragon Quest vid level 35. Vet att sen får man en baby dragon om man har en tillräckligt stark clan. Sen växer den 2 ggr och BOM !!!!!!!!

Av Vicious

tror du man får svar om man mailar dem och frågar, eller att man bara belastar deras mailserver? De kanske inte har bestämt sig i detta stadiet.

Edit: Det spelet är så jävla bar att jag förmodligen kommer att spela trots att det kommer att bli en wipe. Vill bli min Gladiator! sen ska jag bara gå runt och cuta folk i 2 delar. Och flyga med min dragon.

Va tycker ni Paladin eller Gladiator?

Av Vicious

Har inte tid att hardcorelira i 5 dagar.... för mycket skolarbete. Men är du säker på att de inte kommer att vara en till wipe efter open? För då kan man ju köra på.

Men om de inte wipar efter open så betyder de att de måste ha en massa konto på sin server som ingen kommer att använda och som bara tar plats?

Av Vicious

Jag tycker att det är lite tragiskt dock. För att efter wipen har du bara en månad till nästa wipe. För det är då spelet lanceras tydligen?

Känns lite jobbigt att levla till level 20 varje gång innan det blir wipe......

Av Vicious

Hur lång tid tar det för båten att komma när man ska åka från Ön? Käns som jg väntat i en evighet nu =P

EDIT: Den kom nu efter 100 år

Av Vicious

Har ni sett trailer filmerna, när de slås mot den jävlastora draken som bara stampar ner dem så ---> BOM!!

I alla fall, så i den trailern så användehan ledaren så kick ass skill som bara paladin har. Nu blir jag helt sugen på att ta paladin istället för gladiator p.g.a. den skillen =P

Har kommit fram till att ju längre an spelar ju mer vill man testa alla gubbar. Dock tar det nog ett bra tag att göra de. Har inte så mycket fritid =(

Av Vicious

Bara lite Uibi? =P Hahah kommer ihåg att jag satt där i ca 4 timmar, men de va innan du posta bilden. I alla fall så undrar jag om accounten kommer att wipas när de wipar hela Amerikanska Servern?

Av Vicious

Lineage II

Hej!!
Jag unrar om någon hör har Lineage II gubbe som kan spela.
jag letar efter någon som jag kan spela med som kan prata svenska. det är rätt trokigt att spela med bara Amerikaner.

EDIT: Ursäkta tråden ,det var min bror som öppnade den. Jag inser att det redan finns en Lineage 2 tråd.

Av Vicious

vilken e trade kanalen? Spelar koreanska så jag harinte fått chansen att hitta dn fina fnktionen.

Av Vicious

sak samma egentligen.. Skillnaden är nog bara att om du spela på koreanska så försviner inte gubben du skapat. Därimot kommer du ändå sluta att spela med den när du övergår till Amerikanska betan.

Spelar dock koreanska för att mina kompisar spelar där.

Av Vicious
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Uibi
jupp den så kallade "wipe" kommer drabba alla

Spela isf på koreanska betan med mina kompisar om inte har en Amerikansk Key. För att lite tråkigt att komma upp till level 40 och sen så ska de bara "wipa" bort. Lika bra att spela mede kompisar då ju. Spelade med en kompisar igår och de va fan skit ballt. lätt att jag hade fortsatt i 3 timmar till om inte klockan var 3 på morgonen.

Av Vicious

Men när open beta kommer upp, kommer alla de gammla cloased beta accouts att startas om?

Av Vicious

Är det någon som vet när Amerikanska Betan kommer bli Open? Kommer de att rensa alla konton då? Du brukar veta sånthär Uibi??

En fråga till. Om man fastnar uppe i ett berg och inte kan röra sig vad göra man? Altså det hjälper inte mad att dubbelklicka på namnet. Har hört något med /Gm

Av Vicious

Jag har också fått mitt account idag. VI kan spela alla tillsammans. Tänker på at göra en Dark Elf Assassin (tjej) eller Blad Dancer (kille). Några tips ?

Av Vicious

(käner mig liiiiiiiiiiiiiiite utanför )

Av Vicious

Hur får man/använer SP ? (Länken funka inte)

Av Vicious

Jag är Dark Elf, får nog promenera till dig i Alv staden, för jag vill va en dark lf. Finns det inget snabbare sätt att röra sig på än att springa, de tar typ 3 dagar att komma från en stad till en annan ju Vad heter din gubbe?

EDIT: Finns det ingen patch som gör texten till engelska i spelet? (alltså menyerna)