Inlägg

Inlägg som Vicious har skrivit i forumet
Av Vicious

Jag spelar i Server 1, på japaske Uibi. Men finns inte mycket folk där som förtår engelska. Vilken kör du på?

EDIT: Vet inte va man ska göra riktigt? Bara sprungit runt och dödat några monster. Kommit till level 5 men sen så bara stanar det för man kan inte teama, prata, trada, elle göra nåt p.g.a. alla trevliga människor som inte kan egenlska

Av Vicious

Blir fan bara deprimerad av att läsa den här tråden.. Mailade dem oc gnälde på dm idag, får hoppas att jag får ett positivt svar...

Av Vicious

så vad blir sammanlagda priset för allt ? Bara 400 ?

EDIT: Läste nu att man får spelet med när mn beställer nomusdisk. Är jävligt frestad nu.

Av Vicious

nu hänger jag inte med? Man köper beta disken så får man spelet på köpet när det är släppt??

Av Vicious

Men man får ju också några spelkort med !! Hur kan du motstå spelkorten Uibi?

Jag tycker också att det är lite mycket att köpa bonus skivan för 400 för att spela betan när jagkan å de riktiga spelet för 500. (det ligger som sagt int i min ekonomi.) Men som sagt, måste man å måte man

Av Vicious

Uibi tack så myket för hjälen är innen nu också, men jag förstår typ ingenting. Det hade varit 100 ggr om man gjorde de. Kör med en "Dark Elf" kom upp till level 4. Så lätta det är att leva oh så stora miljöer.

Av Vicious

mail han, han har inte plats i sin inbox .. får hoppas att han fr det snar. Hur går det för dig ?

Av Vicious

Tack så hemskt mycket för all den hjälp du har gett mig Uibi! Funkar det inte så får jag bara vänt ivråg på releasen om ½ år eller att bli intagen som Beta testare. Asså jag sitter hemma som en unge på julafton haha

Av Vicious

AAAAAAAAAAAAAAAA!!!! RAGE !!! Har suttit och försökt registrera mig i en timme nu !! Får sammaj ävla felmedelande hela tiden!!

入力エラーです

フリガナはかな文字で入力して下さい。
「戻る」ボタンをクリックして内容を確認してください。

(Ursäkta utbrottet)

Av Vicious

Var tankar jag den Japanska betan ?

Av Vicious

Hur har ni gjort för att få bli beta testare, är helt avunsjuk. Springer i taket av ivrighet men de hör inta av sig. Är helt förtivlad... Eller är det så att ni alla har köpt den där saken? Läste denna trådn och de verkar som om allla förutom jag har fått en plats :'(

Av Vicious

AaaaAAAaa!! Det är nästan så man tappart kontrollen när man inser så många spel som man inte har klarat! Hade lugnt gärna bara velat ta en liten bärbar datorn någonstans och klicka mig igenom de alla i lugn och ro, och helt isolerad.

Grimfandango klarar min dator inte av. Kör en P4 på 2.6 Ghz och Ati Radeon 9800. Och de spelt krashar i sådana förhållanden. Inte äns patchen hjälper

Goblins kommer jag ihåg =D. Men då va jag otroligt liten när jag spela dem. Fatta knappt något. Lärde mig dock ordet "SPOON" från jättens hus. =P.

Tack så mycket för alla tips, det är bara att ösa på med fler om ni har.

EDIT: Tog bort daggerfall för jag hade föväxlat det med ett annat spel =P

Av Vicious

Alarmklocka som I windows?

hejsan alla människor på sweclockers.com.

Jag har länge behövt springa runt och letat efter min vävkarklocka när jag behöver komma ihåg något. Men nu är det NOG! Jag undrar om det finns någon mjukvara som man kan ställa in för att öppna winamp eller windows mediaspeelare eller helt enkelt bara börjar pipa?

Av Vicious

Monkey Island, Indiana Jones och liknande spel

Hejsan alla människor på sweclockers.com

Jag fick plötsligt suget på att spela Indiana Jones på PC. Men inte de nya spelen utan de gammla. De är väldigt lika Monkey Island I & II. Jag undrar nu bara om man fortfarande måste köpa dem eller det är lagligt att tanka ner dem på någon sida?

Uppskattar också gärna förslag på liknande spel.

Av Vicious

Ber om Ursäkt för trippelpostningen. Tryckte Enter för att flytta ner nåra rader men "POST" knappen var tydligen markerad. Måste på något sätt ha tryckt på shift. hahah.

Tack så mycket för er hjälp!

Jag kom på vad som menades med "VE". 256 MB. den kostar 1200 ska nog ta den framför 128 MB på 900.

Bra eller dåligt ?

Av Vicious

Grafikort Budget = ca 1000

Hejsan alla trevliga människor på sweclockers.

Nu ska jagsätta ihop en dator och jag har åter igen kommit till vilket grafikkrt jag skall ha. Sitter och funderar och klurar.

Såklart så som vanligt så finns det två att välja mellan; Radeon och Gforce.

Nu undrar jag vilken kan ni rekomendera kring tusenlappen? Är inte ute efter att spela Half life, och DOOM III på dem. Men vill kuna klara det mesta.

Funderade på en "Radeon 9600 VE" men har ingen anning vad VE står för eller innebär.

Av Vicious

Att flasha BIOS gjorde susen. Där ser man.

Av Vicious

Riiiiiiiiiiktigt så dum är jag inte :p.

Av Vicious

jag ar redan inaktiverat det gammla.. De nya låter mycket bättre men mitt problem kvarstår..

Av Vicious

Mic sönder? Hjälp !

Hejsan alla människor på sweclockers.

Helt plötsligt har min micport slutat att fungera och jag har ingen anning om varför. Jag köpte då ett ytt ljudkort för att använda till microfonen men det funka inte heller. Så det är förmodligen något mjukvaremässikgt. Micen är inte sönder och jag kan inte komma på vad felet är? Kan nån bidra med förslag?

Tänkte på att jag kunde flasha bios när jag skrev denna tråden, tror ni de hjälper?