Inlägg

Inlägg som Vicious har skrivit i forumet
Av Vicious

Det är så jävla skönt när man får sin soulshot. Alltså spelandet förändras helt. Mycket snabbare/Lättare att levla. Sen har man dock bara den "Non-name" Soulshot. Men de spelar ingen roll. Jag levlade 50 % på 40 min. Är dock fortfarande bara level 13...

Av Vicious

Har du inte heller köpt armor än Uibi? Hahah, Jag skippar det för att köpa vapen och levla snabbare. Sen köper jag nåt billigt om jag skulle råka hitta.

Av Vicious

Hur gör man Pet Quest ?

Av Vicious

NI kan alltid räkna med att komma in när klockan är 13 - 18 på dagen. 18 börjar det dock krisa. Eftersom då är klockan typ 05.00 - 12.00 i USA. Servrarna är inte så upptagna. Sedan så kan du alltid komma in efter att servern har laggat sig och startat om (disconectat alla). Har du en kompis som spelar så be honom/henna ett medela dig när den startat om. sen har du en luckapå ca 4 min att komma in innan servrarna bli Net Con. På kvällen är det nästan lönslöst att försöka komma in annars. Det går dock ibland....

Av Vicious

Måste säga att jag förmodligen till 110 % kommer att spela WoW och Lineage 2 efter att de har haft sin release. Båda två är riktigt bra.

Av Vicious

Tycker att det är så uttjatat med Wow är bättre WoW är bäst bla bla bla... Oki Vi förstå att WoW är något specielt i mångas ögon och förmodligen kommer den att bli bra. Men detta är också ett bra spel. Och bara för att det är ett MMORPG så betyder de inte att man måste jämnföra dem in i minsta detalj. WoW har inte ens släppt en Beta och folk jämför som galingar. (De har släppt en beta, men ingen som vi skall kunna komma in på. Och det räknas inte att spela på en Hemagjord server utan några monster.) Förstår att folk är entusiastiska och glada över WoW. Men den är inte släppt och det är Lineage. Och det spelar ingen som helst roll om WoW nu va släpp Lineage 2 är fortfarande ett riktigt bra spel. Det ena behöver nödvändigtvis inte vara bättre än det andra.

Av Vicious

vet inte om jag ska vänta nån dag tills det lugnat ner sig. Eller tror ni att de gör det över huvud taget? (Så man kommer in utan svårigheter)

Av Vicious

Min kompis är tydlign inne. Måste slå han sen bara för han kom in först =P

Av Vicious

icetec De verkar som om spelet nite alls har contact med servern för min del. De rutorna där de står NEw Account och Lost account är inte ifyllda. Det är inte lagg.. de bara svarar inte

Av Vicious

RAGE !

Av Vicious

yes.. testar att göra full system men de ta sån jävla tid just nu Du trycker på loggin men den reagerar inte eller hur?

Av Vicious

hehe vi verkar ha samma problem.. misstänker att de e fler än vi två =P

EDIT: Testa att göra en FULL check. Jag gör det nu.

Av Vicious

KOMMER INTE IN!!!!!!!!! nån med samma problem?

Av Vicious

E det bara jag som känner att server 1 kommer att utsättas för massivt lagg eftersom alla gör som vi och enas om server 1 =P?

Av Vicious

Har för mig att alla her enats om server 1. Dock kanske de ändras nu p.g.a. den Europeiska servern.

http://lineage.gamigo.de/

Av Vicious

Jag spelade först som Dark Elf.. Men sen så gjorde alla de och samtidigt ville jag testa något nytt så jag körde humans. Blev inte besviken. De är riktigt grymma redan i början enligt mig. Bra balans och så blir de så jävla coola när man får rustningar. Ska satsa på att bli en Gladiator och ha riktigt nice offensive skills. Det ända jag tycker är tråkigt är att man inte har heal vilket sölar ner levlandet.

Sedan efter min Gladiator ska jag ha en Dwarf som bygger Siege gholems. MUAHAHAHAHAH!! Och Siege Cannons. (Kanske om jag orkar med en Melee gubbe till. Annars gör jag en mage? Haha de e så svårt att välja, man vill spela som alla på samma gång.

EDIT: Uppdaterar nu och lyssnar på "track 2" från hemsidan de har. Riktig stämmningsuppbyggning såhär några minuter innan GO.

EDIT: Andhor from lineage2.de informed us that Server 4 is the unofficial European Server. (Stog som nyheter på Warcry) "http://lineage.gamigo.de/"

Av Vicious

Tror ni man måste anmäla sig till open beta även om man har Closed account redan?

Snaze: Den 28 Mars, d.v.s imorgon.

Av Vicious

Overlord/Human/Gladiator

Vilka advance rörelser pratar ni om ? =P

EDIT: För er som inte hunnit se så har Lineages 2 offical webbsite updaterats.

Av Vicious

Var hittar man Bountey hunters? Hade vatt coolt om man va en sån.

Av Vicious

Jag har aldrig upplevt det i koreanska betan, men dock spelade jag på NA Beta och blev Pk'ad nån gång. Och de andra gångerna så slaya jag dem. Tycker att det är helt annorlunda stämmning på de två olika.