Inlägg

Inlägg som chaffis har skrivit i forumet
Av chaffis
Skrivet av ozo64:

Kommer säkert som DLC senare. Pay up or stick with traffic problems.

Japp precis så tror jag också det kommer bli, dock känns det som att en sådan DLC är mer värd än de där tyska och engelska städerna som man kan köpa som DLC redan nu.

/Fredrik

Av chaffis
Skrivet av ozo64:

Ja det är ju en väggren i mitten på avenyer så hur ska de kunna köra över den? Det är nog meningen att man ska använda avenyer som vägar mellan stadsdelar. I stadsdelarna ska man sen använda vanliga vägar. Jag har också byggt lite galet och min nästa stad kommer jag designa helt annorlunda. Ska skicka över några miljoner från min nuvarande stad till den så jag kan designa rätt redan från början.

Japp det är väl dags att kanske starta en ny stad om man inte klarar att designa om sin nuvarande. Jag har lagt märke till att även om man designar om sin stad så att många byggnader rivs så är de ganska snabba på att bygga upp dem igen och det påverkar inte staden som helhet sådär jättemycket, nackdelen är ju om man har byggnader som kostar pengar för då förlorar man ju de pengarna så att säga och måste bygga en ny skola eller vad det nu var för byggnad man hade längs den vägen.

/Fredrik

Av chaffis
Skrivet av ozo64:

Men det är inte så konstigt om man bygger avenyer överallt. Bilarna kan inte svänga vänster på dem så de måste köra till slutet innan de kan vända.

Va, kan man inte svänga vänster på en aveny, det har jag inte reflekterat över, mm kanske något att börja titta på i min egna stad då, kan ju vara en an anledningarna till de feta trafik problem som jag har.

/Fredrik

Av chaffis
Skrivet av Matsson82:

det är mer att jag och min farsa ärr sammlare på sim city för vi har alla andra men jag tro far min köper med fodral så jag köper någ det billigt

Helt klart en bra anledning också för att köra den fysiska kopian, lite som jag och James Bond filmer

/Fredrik

Av chaffis
Skrivet av Matsson82:

Om man köper sim city här? http://www.greenmangaming.com/s/se/en/pc/games/simulation/sim... får man det i brevlådan eller digitalt?

Du får en kod och instruktioner hur man använder den dvs då får ladda ner spelet.

Som jag fattat det så använder de som köpt en fysisk kopia ändå bara koden, antar det kanske går lite snabbare att installera från skiva om man har väldigt slött bredband men annars ser jag ingen större nytta med den fysiska kopian.

/Fredrik

Av chaffis
Skrivet av ozo64:

Jag gillar också det men det har gigantiskt mycket problem just nu. Städer synkar dåligt med varandra. Gift'a saker tar evigheter, man kan inte spela i max speed längre. Achivements sparas inte osv osv. Det är en väldigt lång list på saker som inte fungerar.

Vi är kanske mer överens om framstegen utvecklarna gör än vad vi själva tror, kanske bara olika sätt att uttrycka oss på.

Tja i vilket fall som så längtar jag efter att får spela, sitter på jobbet nu ju.

/Fredrik

Av chaffis
Skrivet av ozo64:

De har inte löst ett enda problem mer än att lägga till fler servrar i panik samt stängt av massa features.

Så negativ du är, jag ser det som att de löst en massa problem, i fredags så kunde jag inte komma in överhuvudtaget men i helgen så har det funkat nästan varje gång. Detta kallar jag för att lösa problemet dock så sa jag inte att allt är löst, du har väl hört utrycket man måste lära sig gå innan man kan springa?

OBS detta är inget försvar för hur de skött denna releasen men om man utgår från hur det såg ut som värst så har de löst väldigt mycket på kort tid.

Nej åter till att prata om själva spelet istället för detta tråkiga tjatande om kassa servrar och hur EA sköter sig som företag för jag gillar verkligen spelet om man bara frånser de problem som uppkommit på grund av överlast av servrarna.

/Fredrik

Av chaffis
Skrivet av TobbeG92:

Funderar på att köpa spelet. Har aldrig lirat Sim City tidigare och undrar om det är svårt att lära sig? Känns lite surt att köpa det sen kommer man ingenstans för man inte spelat dem tidigare spelen.

Det är lätt att komma igång och spela men svårt att bemästra kan man väl uttrycka det som. Jag tycker det är roligt och nu börjar det funka bättre med servrarna också även om det inte är felfritt än men får säga att jag är imponerade över att de lyckats lösa problemen så snabbt som det gjort, hoppas bara det tar tag i andra buggar i spelet också så snart som de har full kontroll på server problemen.

/Fredrik

Av chaffis

Nu när servrarna börjar fungera bättre så har jag lyckas bygga en stad med 200k+ invånare men nu är jag fast i trafik problem som så mång har skrivit om. Finns det några lösningar eller det är bara att starta en ny stad?

Jag har byggt en massa bussar men som jag förstår det så hjälper det inte, rätt?

Lite surt, jag vill fortsätta utveckla min stad och inte börja på en ny.

MVH
/Fredrik