Inlägg

Inlägg som hnkl har skrivit i forumet
Av hnkl
Skrivet av spacedebree:

Jag hänger inte med i denna hets av saftigare grafikkort.

Okej. Spelar ni mkt i 4K? På stor skärm då eller? Över 30" ? Jag fattar inte riktigt...vad man har dessa kort till. Jag spelar i 1440P och MS Flight Simulator 2022. Ligger erunt 50-60 fps på en 144hz skärm (30 fps satt) Det funkar ju hur bra som helst med mitt RTX 3060 Ti (stock) och min AMD 5600X. Visst, det hackar på marken men det är nog mer en bugg. Jag...hänger inte riktigt med. Visst, jag kan köpa dessa prylar med (så där är inte någon bitter begränsning), men det hade varit kul att höra vad ni spelar och i vilken upplösning, fps osv? Det är ju fantastiska kort (speciell syskonen till mitt kort och uppåt), men ja...mitt behov är lite...ja, nada. Just nu. Men visst - hade jag köpt idag så hade jag köpt en 3070Ti (för samma pris kanske). Men behovet är egentligen ickebefintligt. Möjligen att jag vill gå från 16Gb till 32. Thats it. Vet folk som än diag sitter på ett 2070 och är nöjda, eller t o m ett GTX 1080. Men men... Men det hade varit kul att höra vad ni spelar, eller vad ni gör.

För min del handlar det om att jag inte spelar jätteofta längre. Blir kanske 5-10 timmar i veckan. Men när jag väl spelar vill jag spela med hög upplösning och höga grafikinställningar. Jag vill njuta av bra grafik dom timmarna jag väl sätter mig för att spela, då räcker det med 60-90 fps i 4K.

Typen av spel är i princip endast single player, med en story som man kan hänga med i. Jag har ett jobb och lön som gör det möjligt att kunna köpa mig en 4K-skärm och ett topp-end grafikkort.

Det är nog bara så enkelt att man uppskattar olika saker och små detaljer spelar roll för olika människor. Vissa uppskattar 1440p och tycker att det är precis perfekt, både i kostnad och kvalité. Medan andra uppskattar 2160p. Vissa lirar FPS där väldigt höga FPS är viktigt och grafiken mindre. Smaken är som baken.

Av hnkl

Annonsen är avslutad

Av hnkl
Skrivet av Saxen63:

Bjuder 3000kr

Se ovan 😊

Av hnkl

PostNord: Max 15kg (enligt Inet är pakethantering 12,74kg) 240kr. Mvh, Marcus

Av hnkl

Acer 27" Predator XB273KGP 4K IPS 144 Hz

Säljer min Acer 27" Predator XB273KGP 4K IPS 144 Hz.

Köpt hos Inet 2021-10-18. Kvitto och originalkartong finns kvar, alla kablar och tillbehör följer med. Inga döda pixlar vad jag sett. I övrigt inga skador på skärmen.

Kan skickas (köparen står för frakt), eller så hämtas den i Södertälje.

Produktinformation:
https://www.inet.se/produkt/2218702/acer-27-predator-xb273kgp...

Pris: 3000kr

Läs hela annonsen här

Av hnkl

Annonsen är avslutad

Av hnkl

Den är såld. Inväntar dock så allt är ok innan annonsen tas bort.

Av hnkl
Skrivet av TheMuffinMan:

Är intresserad om det inte blir någon affär

Hej! Två personer tidigare har inte svarat, så om du är intresserad så kan vi fortsätta via PM.

Mvh, Marcus

Av hnkl
Skrivet av Zautos:

Jag kontaktar dig via PM. Personen som kunde hämta har inte svarat sen igår.

Av hnkl
Skrivet av papadum666:

3000 hämtar

Hej!

Om du fortfarande är intresserad så får du ta headsetet och hämta det på plats. Föredrar upphämtning.

Mvh,
Marcus

Av hnkl

Oculus Quest 2 128GB

Säljer mitt väldigt sparsamt använda Oculus Quest 2 128GB VR-headset .
Har inte kvar kartongen men det förvaras i Oculus egna bärfodral. Har använt headsetet väldigt lite, skulle uppskatta tiden till cirka 10-15 timmar. Inga skador på rem eller headsetet i sig. Linserna är repfria.

Questen kommer med fodral, laddare, båda kontrollerna och Elite-remmen med inbyggt batteri, allt som ska följa med följer med och gör headsetet komplett.

Allt är inköpt via Inet och kvitto finns digitalt om du vill ha det. Orderdatum 2021-08-24.

Kan skickas om så önskas, köparen står för frakten. Annars kan det hämtas i Södertälje.

Läs hela annonsen här

Av hnkl

Lämnade Spotify pga Joe Rogan och Neil Young-fjanteriet. Censurering tänker jag inte betala för. Har bara Youtube Premium så det får duga när jag ska lyssna på musik.

Av hnkl
Skrivet av era909:

Varför är hela tråden full med MAGA förolämpningar?

Hade det varit D.Trump som var sen hade jag skämtat om det. Håll dig till tråden nu.

Av hnkl

Det lätta var att få upp Webb-teleskopet. Det svåra är att få upp Joe på scen.

Av hnkl

Har Joe somnat i loungen?

Av hnkl
Skrivet av palusa:

Jag vill bara spela dom spelen jag väljer att spela. Jag köper dom där dom är billigast. Punkt. Steam är knappast bekvämt. Använder nästan alla lunchers som finns. Har inga större problem med det

Är det dessutom gratis hos någon så väljer ju ingen frisk människa att betala typ 599kr för samma spel någon annanstans.

Steam är den lunchern som är slöast att starta och använda, som sagt tidigare även den mest röriga med reor och skräp överallt. 🤢

Otroligt udda åsikt. Med andra ord är jag sjuk som endast använder Steam, enligt dig? Du verkar vara en otrevlig människa.

Gör vad du vill. Köra alla Launchers om du vill. Vill du köra en, gör det. Vill du vänta ett halvår för att få ett spel på Steam, gör det. Vill du få ett spel gratis genom att använda en annan launcher, gör det. Men snälla, var lite mer öppensinnad än att anse att folk är sjuka för att de inte ser och tycker som du.

Av hnkl

Mitt MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X 10GB från Webhallen, köpt för 9990:-. (Eftersom tråden endast gäller datorprylar).

Av hnkl

Underhållstekniker. Ingen eftergymnasial utbildning. Lön: 35 500kr. 32 dagars semester samt möjlighet till bonus. 31 år gammal.

Av hnkl

Annonsen är avslutad

Av hnkl

Såld till slAzh.