Inlägg

Inlägg som DesignatedPsycho har skrivit i forumet
Av DesignatedPsycho
Skrivet av larssoen:

fast den (BenQ) har ju tyvärr inget HDMI uttag! börjat fundera på http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/bildskarm/... är den bara skräp eller?

Ursäkta mig, såg inte att BenQ'en också var från Inet men jag menade Acer'n från Inet och den har ju faktiskt två HDMI-uttag. Men den från Elgiganten är säkert också bra, men jag tror nog att du kommer bli nöjdast med Acer'n.😏

Av DesignatedPsycho
Skrivet av larssoen:

en kompis rekommenderade http://www.inet.se/produkt/2303629/benq-22-gw2255-va-led vad sägs om den?
snälla svaraaaaa

Tycker du ska prova den från Inet, har hört flera som sagt att det är världens skillnad mellan TN och IPS-paneler. Så jag tror nog du blir ganska nöjd😀

Av DesignatedPsycho

Den hos Inet verkar bra och så har den IPS-panel som jag hört ska vara väldigt bra. Jag har också tänkt på den, för att jag skulle vilja prova IPS och så vill jag ha en till skärm. Kanske slår till på en sån innan kampanjen är slut.

Av DesignatedPsycho

Tar gärna BF3 eller burnout paradise😀

Av DesignatedPsycho

Tyfon, har det själv och är väldigt nöjd. Bra kundtjänst, bra utbud och inget krångel med uppkopplingen.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av noset:

Glömde säga att jag vill ha 17 tums skärm,
men annars verkar det som en toppen dator!

Då finns det den här: http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/168458-webhallen_conf..., som tyvärr är över din budget. Men du kanske kan spara lite längre och köpa den senare, eller om du kanske hittar något annat.

Av DesignatedPsycho

Så vad blev det nu då? Har du bestämt dig?

Av DesignatedPsycho
Skrivet av T0MT0M:

Vad är det för hårddisk du har?

Det står ju faktiskt i hans inlägg att han har en:

Citat:

Hitachi Desktar P7K500GB Hårddisk

Jag gissar nog att hårddisken behöver bytas ut, tyvärr.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av goa200:

this. har lämnat en hel del objektiv som jag köpt och sen tagit hem för att testa. Faktum är att MM själva tycker man ska göra så i orten jag bor på (örebro). Så länge varan är i nyskick så spelar det ingen roll.

Precis!! Liksom hur ska man kunna veta att nåt är bra om man inte kan prova det. Att stå en timme i butiken hjälper ju ingenting. Men att prova hemma i den miljön den ska vara i, det hjälper.😉

Av DesignatedPsycho

Begagnat(men ser ut att vara i nyskick): http://www.sweclockers.com/annons/82504-webhallen-config-gami...

Nytt: http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/168453-webhallen_conf...

Det enda som inte uppnår dina specifikationer är lagringsutrymmet men då kanske du kan köpa en extern hårddisk eller utöka med större lagring.

Av DesignatedPsycho

Förresten vad gillar du för färger? Eller om man kan säga: vilken är din favoritfärg?

Av DesignatedPsycho
Skrivet av Skippy:

Nej det kan du ej. 30 dagars öppet köp vid obruten förpackning! Det kan gå ifall produkten ser så pass ny ut att den går att säljas igen som ny detta måste godkännas av en säljare. Dvs plast och batterier ALLT måste vara i sin ordning. Ja jag har jobbat på mm. Skillnaden mellan mediamarkt och elgiganten är att elgiganten har en fyndhörna vilket ej mm har.

I citatet du har visat står det att varan ska vara i nyskick inte oöppnad, den kan vara i nyskick även fast den är öppnad och använd.
Det måste varit länge sen du jobbade där för det ändrade de för flera år sen, det är bara att gå in i valfri Mediamarkt butik och fråga om man kan lämna tillbaka en öppnad vara och de kommer säga ja.
Och by the way så har jag aldrig sett en fyndhörna på Elgiganten, den enda skillnaden mellan butikerna är deras namn, finns inget annat.

Av DesignatedPsycho

Vitt!!!😀Vill ändra all min kringutrustning till vitt men det blir lite dyrt tyvärr.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av Fluf:

Ångerrätt 14 dagar är endast vid distansköp. Han köpte över disk och då är det MM's egna regler och avtal som gäller för öppet köp.

http://www.mediamarkt.se/mcs/shop/oppetkop.html?navigationId=...

Vilket innebär att de bör ta emot den igen om allt är i prima condition men de kan likaväl över disken hävda att tapen på kartongen är öppnad och därför inte inom öppet köp.

Bara så att alla vet, man kan lämna tillbaka en öppnad och använd vara inom 30 dagar från köpdagen på både Mediamarkt och Elgiganten. Folk här verkar inte riktigt ha koll på det. Och det här betyder inte att jag gör så.

Av DesignatedPsycho

Det har alltid funkat för mig så jag tycker det låter konstigt när folk säger att det inte går.

Av DesignatedPsycho

Kanske den interna ljudsladden har kopplats ut ur ljudingången. Hände mig en gång och då kopplade jag bara tillbaka den och sen funkade det.

Av DesignatedPsycho

Om du tycker 900 kr är lite så tycker jag att du ska köra på 8 GB, mer framtidssäkert än 4 GB.

Av DesignatedPsycho

Har datorn internet eller?

Av DesignatedPsycho
Skrivet av careau:

Nu vet jag ju egentligen inte vad datorn har för fullspeccs, men när jag gick i grundskola hade vi Win NT, och de datorerna låg kanske på 200MHz max i CPU. Jag vet inte om den orkar driva så mycket mer än en ventriloserver kanske. Men det är bara mina spekulationer, rätta mig gärna

Var bara lite nyfiken varför du sa nej, kan tyvärr inte rätta dig för jag kan ingenting om sånt där.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av careau:

Nej, nej & nej.

Varför tycker du så?