Inlägg

Inlägg som DesignatedPsycho har skrivit i forumet
Av DesignatedPsycho

Äger faktiskt inte en enda Boseprodukt😊, men de har riktigt bra kvalité. Jag har själv tittat på de hörlurarna men priset är ganska så saftigt.

Jag tänkte att de passade in på det du var ute efter, men det kanske inte var så. Har du kollat om man kan stänga av brusreduceringen? Vore lite konstigt om man inte kunde göra det. Har du kollat den andra länken jag? Där finns lite fler Bosehörlurar, har inte kollat på deras egenskaper men de kanske vore nåt.

Av DesignatedPsycho

Det jag undrar är varför du kallas Olof när du heter Hannes?

Av DesignatedPsycho

Det verkar som de här passar dina kriterier ganska bra. Tyvärr är de 899 kr över din budget och finns inte att köpa på Webhallen. Här har du annars andra Bose hörlurar som finns på Webhallen och är billigare än 2000 kr.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av Jimitim:

Hej Sweclockers!
Så här är det: idag så fick jag mina nya dator komponenter(förutom dvd-brännare,RAM och hårddisk) och började att sätta ihop allt på en gång.

CMStorm scout II chassi
MSI Z87-G45 Gaming moderkort
IntelCore i5-4440 processor
CM silent pro gold 550W power supply
GeForce GTX660 grafikkort
Barracuda seagate 750gb hårddisk
LabelFlash dvd-brännare
Och 4gb RAM som inte passar

Jag har satt allting på plats(tror jag) men när jag klickar på power knappen så snurrar fläktarna i drygt en halv sekund sen stannar allt, moderkorts- och grafikkortslampan lyser under tiden fläktarna snurrar.

Snälla hjälp!
tack på förhand

Jag fattar inte, du säger att du inte har fått hem dvdn, RAM och hårddisken sen säger du att du har kopplat in allt. Vilket är det som gäller? Man kan ju inte starta en dator utan något RAM-minne...

Av DesignatedPsycho
Skrivet av Rickii:

Corsair sp120 quiet ed är väldigt härliga!

Instämmer!! Jag har 140 mm fläkten och den gör knappt nåt ljud.

Av DesignatedPsycho

Om du inte ska spela så är väl en ips-skärm det man ska ha. Här är ett förslag. Det ska tydligen ha väldigt bra färger och 144 hz som du länka passar mer till spelande.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av Jagheter:

Fast vad gör det? Jag kanske är helt ute och cyklar men handhavande fel är väl inget garantiärende? Jag säger INTE att TS har gjort NÅGOT fel. Jag påstår bara att företaget kan påstå det.

Försökte bara förklara till dig vad TS menade. Du skrev ju själv: "Med accepterar, hur menar du då?". Då fick jag känslan av att du inte alls förstodd vad han pratade om.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av FreddeN93:

Hej,

Fick hem nya datorn igår och installationen gick snabbare än vad jag trott. I alla fall så är det de specs som syns in min signatur. Efter installationen så uppdaterade jag BIOS till F7 och slog på Optimized Defaults. Datorn låter mycket bra när den idlar, så jag tog ner ett spel på mitt Steam konto och testade i en timme med HWMonitor öppen. Jag kan höra fläktarna genom mina hörlurar, låter nästan som en lite dammsugare. Jag tog inte mycket notis på detta eftersom jag inte är van vid större system, och antog att den ska låta så. För säkerhetsskull så tog jag en bild på HWMonitor efter cirka en timme av gameplay, samt senare startade jag om och kollade hur alla voltage och temperaturer såg ut i min BIOS. Jag är absolut inte bra på att förstå sånt här, så jag lämnar det till er. Hur tycker ni att det ser ut?

HWMonitor efter en timme på ett krävande spel:
http://images.mafiacrime.org/k/temps_gaming.png

BIOS PC Health:
http://i40.tinypic.com/5md890.jpg

Enligt Optimized Dafaults i BIOS menyn så är alla fläktkontroller påslagna som kontrollerar fläkthastigheterna.

Det ser ut som en av dina fläktar snurrar i 4500 rpm, prova att ändra hastigheten på den i BIOS.

Av DesignatedPsycho

Ingen fara!! Hoppas det löser sig, du får gärna dela mig dig sen av dina upptäckter. Så vet andra hur de ska göra när de ska prova samma sak.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av Jagheter:

Med accepterar, hur menar du då?

Han/hon frågar om vi inte gör nånting åt våra möss när de visar slitage, t.ex. klagar hos återförsäljaren.
Edit: TS hann före.

Jag har iallafall haft min mus i över ett år nu och den visar inget slitage så jag är ganska nöjd.
Edit: Jag har i och för sig inte en Razermus.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av Nalkov:

Kan det ha med någon inställning på Steam och göra? Vet annars inte vad det kan vara.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av linuscool2:

Okej! Tack för alla svar! Men vilket chipset är att rekommendera om jag ska överklocka?

Det verkar som de bästa chipseten är P35, P45, X38 och X48.

Källa: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100202133953AAl... hittade efter en del googling, var inte så lätt att hitta tydligen.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av Dakramer:

hej ! köpte ny dator idag på inet med komponentera
asrock b85m m-atx s-1150
corsair 8gb lp 1600mhz
toshiba 500gb
gigabyte 280x
corsair 350d
corsair h100i
intel core i5 4670k
corsair rm 650w
5x corsair sp120 quiet edition

märke att 24 pins kontakten inte riktigt " låser " sig i nätagget. den lixom glappar lite. det finns ju en sak som ska låsa den men den låser sig aldrig. första gången jag bygger så är i princip okunnig ! vad kan det vara ? snälla hjälp!

Kanske det här kan vara något: Bygguide för nybörjaren och så scrollar du ner till när han kopplar in 24 pins kontakten eller så tittar du på videon.

Edit: Xiqt hann förre mig.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av linuscool2:

Hej!

Ska testa att överklocka min server med en Pentium E2140 cpu, men behöver ett bra moderkort. Det som sitter i nu är från en märkesdator så den BIOSn är låst. Så jag undrar vad det finns för 775 moderkort att köpa? Vilket chipset är bra för överklockning?

Jag har letat lite på såsom Inet och Komplett men hittade inget förutom något som inte verkade bra på Inet.

Tack.

Här hittar du massor med alternativ.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av Minern:

Tackar för svaret! Mitt internet är extremt dåligt så jag vill helst inte behöva ladda ner allt igen ^^ Men det kanske får bli så ändå. Tror du att det går att göra en recovery eller vad det heter och sedan ta de program man vill ha från windows.old mappen?

Det tror jag inte är en bra idé, filerna och programmen blir nog korrupta. Du kan ju prova det, liksom vem vet det kanske funkar men jag skulle nog gå efter förslaget från mitt förra inlägg.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av Minern:

Tjaa Swec.

Jag har som titeln säger köpt ny processor och nytt moderkort. Det jag vill veta är hur jag ska göra med min HDD. Jag har w7 installerat och har läst att man ska ominstallera windows på HDD om man byter moderkort. Dock vill jag inte bli av med mina program som jag har på disken atm och jag har ingen annan hårddisk att säkerhetskopiera till :/ Dessutom har jag gamla drivrutiner på HDD som kanske kan ställa till det?

Så jag undrar om jag kan sätta ihop datorn med den nya processorn och moderkortet och sedan starta i felsäkert läge med nätverk för att rensa alla gamla drivrutiner och sedan ladda hem nya? Eller är det extremt rekommenderat att göra en ominstallation? Vad är det som kan hända?

Var i samma sits för någon vecka sen men bara med nytt moderkort då. Jag kopplade in allt även SSD:n och startade och allt var som vanligt. Det enda jag behövde göra var att avinstallera grafikdrivruterna och installera de nya (köpte nytt grafikkort också) och startade Windows update. Nu efter någon vecka så står det att mitt Windowsär fejkat, så jag blir tvungen och installera om det.

Men det du kan göra är att koppla in allt och starta det, sen skriver du t.ex. ner alla program som du vill behålla. Så installerar du om Windows, laddar ner programmen igen och vips så borde det vara klart. 😄

Av DesignatedPsycho
Skrivet av Petttsson:

Jag kör med nedan luftkylare från Artic Cooling. Fungerar bra mycket bättre än Intels originalkylare och är endast 70mm hög.

http://www.inet.se/produkt/5322049/arctic-cooling-alpine-11-p...

EDIT: Såg att du redan beställt CPU-kylare. Hoppas den fungerar bra för dig!

Jag tar gärna emot fortsatta förslag!😃 Den jag har beställt kan ju vara hemsk och då måste jag hitta någon annan, så massor med förslag är ju super. Den du länka har jag kikat på innan med den har en ganska liten fläkt, låter inte den massor?

Av DesignatedPsycho
Skrivet av 1kolli:

Jag köpte själv Scythe Big Shuriken 2 nyligen, bytte även fläkten på den till en Noctua NF P12 PWM, riktigt tyst och kyler bra.
Scythe Big Shuriken 2 + Noctua fläkten blir lägre än 80mm så det borde funka för dig med.

Nu är den beställd, får se hur fläkten låter om jag måste byta ut den. Jag hoppas det går bra och att den är tyst.

Av DesignatedPsycho

Väldigt snyggt!!😀

Av DesignatedPsycho

Här är ett förslag på fläkt till nätagget: http://www.inet.se/produkt/5322114/corsair-air-series-af120-q.... Men hur du byter har jag ingen aning om. Men jag vet att man måste vara väldigt försiktig med tanke på strömmen, tycker nog du ska läsa på om det innan du gör nåt.

Testa att googla "Sapphire Radeon HD 7950 grafikkortskylare" så hittar du nog något.