Inlägg

Inlägg som DesignatedPsycho har skrivit i forumet
Av DesignatedPsycho
Skrivet av Zingo2000:

Det är mest dokument skrivna i word och kanske lite musik

För det lilla kan hon säkert använda dropbox som mr.falcon föreslog.

Av DesignatedPsycho

Jag skulle definitvt köpa den i Sverige, 300 kr är ingenting i dagens läge. I Sverige har du ju också garanti om något skulle hända med den.

Det där rekommenderar jag inte och om du ska köpa en laddsladd så kommer den säkert kosta lika mycket i slutändan.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av HurMycket:

För man kan glömma att betala den och då blir det 50 kr extra i påminnelseavgift. Jag fick en faktura på 6 kr som blev 56 kr på det sättet.

Problemet är att när jag får hem min nya pryl och öppnar den, betraktar min hjärna köpet som avslutat. Så jag tänker inte på att det ligger en faktura och väntar på att förfalla.

Jag har samma problem, det har hänt flera gånger att jag glömt fakturan och kommer på det dagen innan förfallodagen att den ska betalas.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av HurMycket:

Har ingen åsikt i ärendet, men jag har ett generellt tips:

Handla aldrig på faktura om det finns alternativ.

Hur kommer det sig att du inte rekommenderar det? Är bara lite nyfiken

Av DesignatedPsycho
Citat:

Låter intressant, hur skiljer den sig från AVplayerHD?

Båda verkar ha fått rejält negativa recensioner på sistone pga att stöd för vissa ljudformat tagits bort. Är det bara DTS i detta fall också?

Tack för alla svar!

Har inte provat AVplayerHD så kan tyvärr inte svara på den frågan. Ljudformaten har jag för mig att alla format ska fungera. Jag har iallafall inte haft några problem ännu. Kanske dum fråga, men vad är DTS?

Av DesignatedPsycho

Jag kör med Goodplayer och är riktigt nöjd😀 Man behöver inte konvertera, det är bara att lägga till filmerna på ipaden på itunes när den är ikopplad till datorn och så klart! Den spelar alla format och kostar bara 22 kr. Rekommenderas!!😃

Av DesignatedPsycho

Ingen expert, men kan det inte vara processorn eller grafikprocessorn som bearbetar datan.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av Datornooben2:

Jopp, jag har blivit svårt sugen på alla trevliga spel som finns till Wii och tänkte köpa mig en sådan, men har nyss upptäckt att Wii U kanske är ett bättre alternativ? Den kan väl att en Wii kan fast bara bättre?

Jag vill understryka att Wii U-spelen inte alls intresserar mig i nuläget, inte heller konsollen som sådan, utan det är just de trevliga Wii-spelen! Skulle gärna ta emot lite tankar och känslor kring detta! Det handlar om ett Wii vs Wii U scenario, där köparen aldrig har spelat något av dem!

Tack på förhud!

Förhud!! Snacka om att skriva fel om du gjorde det. Där fick jag mig ett gott skratt, hahaha😄

Skämt åsido, jag är också ungefär i din situation där jag är intresserad av Wii spelen. Har spelat på det förut och det var roligt. Blir nog kanske ett köp i framtiden.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av Mnemozyne:

Intressant pryl men hur fungerar den? Jag gissar på att båda skärmarna måste va aktiverade på något sätt hela tiden. Får grafikkortet jobba mer då fast ena skärmen inte används av HDMI-switchen? Helt klart mycket bekvämare än att gå in i CCC och aktivera/avvaktivera en skärm hela tiden, bara att slänga sig i soffan och trycka på kontrollen.

Man kopplar in alla HDMI-sladdar till switchen och sen kopplar man den med en HDMI-sladd till TV:n. Jag tror faktiskt inte att båda skärmarna måste vara på samtidigt, så det är nog inga problem för grafikkortet. Jag kan tänka mig att det är lättare att göra så ännu att gå upp varje gång och flytta på kabeln.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av samuelwa:

Njae vet faktiskt inte, har tittat runt lite på nätet och på youtube finns det en guide så kallad ''hacktivate'' då man kan aktivera sin mobil utan sim. Sånt orkar jag inte hålla på med, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Det var inte så jag menade, jag tror att man bara kan starta iphone:en utan ett simkort. Asså det är bara att starta den. Prova!!

Av DesignatedPsycho
Skrivet av samuelwa:

visst ja aja det är bara och vänta då

Tycker att du ska prova att starta den utan sim-kort. Jag har för mig att det skulle fungera, har kanske gjort det själv några gånger. Liksom jag tror inte att den skulle gå sönder och om det funkar så slipper du vänta i en vecka på kortet för att använda den

Av DesignatedPsycho
Skrivet av gamingfreak:

Jag har ett problem och det är när jag ska titta på film genom datorn på min tv, så måste jag ta ur hdmi-kabeln från datorskärmen och sätta i hdmi-kabeln från tvn istället.

Finns det på något sätt som gör att jag kan switcha direkt i datorn? Alltså att jag kopplar in hdmikablarna i någon box eller något så jag slipper gå bakom datorn och dra ut och ändra? Sedan när jag ska använda datorskärmen igen och spela så ändrar man tillbaks bara? vill inte att bilden visas på både tvn och datorskärmen, bara den ena.

Jag tror att det är en sån här du menar, HDMI-Switch/Växlare:

http://www.netonnet.se/art/tv-och-bild/kabel-och-kontakt/hdmi...

Det är ett förslag, men det finns de med fjärrkontroll också om man är lite lat

Av DesignatedPsycho
Skrivet av ronz:

Jo jag såg det, men som student är 500kr mycket för lite lathet
Duken verkar dock inte vara så bra enligt omdömen..

Det är ju samma duk som du länkade fast motordriven.

Skrivet av andreas_dock:

Nu skall vi inte vara petiga här... men motordriven duk är det va?

Motordriven projje är annars att den går på diselagg?

Ojojoj, ja du har helt rätt. Märkte inte ens det. 😀

Av DesignatedPsycho
Skrivet av ronz:

http://www.netonnet.se/art/tv-och-bild/projektor-och-duk/proj... vad tror ni om denna? BenQ W700+ bra nog för det priset?

För bara 500kr mer får du en motordriven projektorduk:

http://www.netonnet.se/art/tv-och-bild/projektor-och-duk/proj...

Av DesignatedPsycho

Jag kom på nu att mitt förra nätverk hette: JagVetInte. Tyckte det var ganska roligt och konstigt. När min pappa satte upp nätverket så frågade han vad det skulle heta och mitt svar var jag vet inte så då fick den heta så. Hehe😊

Av DesignatedPsycho
Skrivet av Ploxy:

Skulle som sagt vilja ha hjälp att bygga ihop en dator ifrån inet.se eftersom att jag inte vet så mycket om moderkort. budgeten ligger på 20 tusen kroner. all hjälp uppskattas!

http://www.inet.se/

Vad ska du ha den till? Vill du bygga den själv eller vill du att Inet ska bygga den eller vill du att någon här på Sweclockers ska bygga den? Moderkort är inte så svårt, förutom om du har väldigt speciella krav.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av shawn882:

ska in till mediamarkt imorn och kolla först om det är mobilen som är sönder.... ber till gud nu att det är laddaren

Jag tror inte du behöver vara orolig för det är säkert laddaren det är fel med. Tycker du ska innan du går till mediamarkt prova att koppla in mobilen med den ursprungliga usb-sladden till datorn. Om det funkar så är det inte fel på den. Du borde prova det innan du går till mediamarkt för om de ska felsöka och det inte är något fel på den så måste du betala för det och det tar väääldigt länge för dem att göra det.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av shawn882:

Tjena jag kan verkligen ingenting om det här men. Det är så att jag köpte en iphone 5 laddare på kjell och company igår och den funkade helt felfritt men imorse var det som att iphonen inte kännde igen den alls den kunde inte börja ladda. Nu får jag väll hoppas på att det är laddaren som är sönder men eftersom jag slängt förpackning och endast har kvitto kvar kan jag lämna tillbaka laddaren?

Ja, det går att lämna tillbaka den. Kanske du borde säga då att det var något strul med den.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av thexps:

Nä jag får ännu en digital box.
Man har en speciell gateway som man måste koppla in. Det går inte att koppla in en box från vilket uttag som helst, utan de måste vara ett speciellt uttag på gatewayn då mjukvaran ligger där.

Okej, det låter lite komplicerat. Jag vet inte ens vad en gateway är något, det måste jag googla.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av thexps:

Ingen fara
Nä man kan tyvärr inte det. Ja jag har googlat, men jag hittat inget när man har digital box utan kort.
Tror nog inte att de går faktiskt nu när jag kollat runt. Just det med att man får en unik identifikationskod till sin box när man ska aktivera den försvårar det hela.
Blir väl att beställa tvillingkort, va inte så dyrt faktiskt. Kostar halva avgiften, så ca 100kr. Det kan jag överleva

Skickades från m.sweclockers.com

Om du ska beställa tvillingkort, får du inte ett fysiskt kort då? Men om du får kanalerna genom fiber(somjag gissar att du har) borde det inte gå genom de andra fiberuttagen också?