Inlägg

Inlägg som SebKro har skrivit i forumet
Av SebKro
Skrivet av gonace:

Fallout Card Game.......

Tvivlar på det då de fortfarande har Elder Scrolls Legends?

Av SebKro

Nu teasar de med en handdocka!

Av SebKro
Skrivet av _Merc_:

Vilken tid kommer dem att starta ?

De har inte nämnt en tid ännu, detta kom från ingenstans

Av SebKro

Nu kom det in någon kille med pip-boy på handen som såg ut att leta efter någonting

Av SebKro

Nu teasade de med en fluffig variant av "fallout boy"s ansikte för de som missade det, kan omöjligen vara något annat än Fallout!

Edit: Lade till en omröstning längst upp, lägg er röst på det ni tror på, vore kul att se vad alla hoppas/tror på!

Av SebKro

@MH25: Jag hoppas också mer på ett TES spel, men om det nu är ett fallout så hoppas jag på ett New Vegas liknande spel alternativt ett Fallout 5 där de har mer RPG element, kanske med mer basbyggande och mer utvecklat? Var ganska tråkigt i 4:an efter ett tag.. Har lagt alldeles för mycket tid på Bethesda titlar

Kan ju tillägga att risken finns även för ett Battle Royal..

Av SebKro

@MH25: Haha, risken finns ju för Fallout 3: Remaster med tanke på hur många remasters som släppts på sista tiden..

Tror dock det lär vara någonting om Fallout, varför annars ha dockan där?

Av SebKro

Fallout 76 är Bethesdas nya spel

Hej!

Tänkte bara tipsa alla om att kolla Bethesdas twitch där de nu i tre timmar streamat: "Please stand by."

För ca 20 minuter sedan dök det upp en snubbe som viskade i "fallout boy"s öra.

Vad tror ni det kan vara för någonting?

https://www.twitch.tv/bethesda

De la även upp en tweet om detta för tre timmar sedan: https://twitter.com/BethesdaStudios/status/100147882325754266...

Tror dock inte det är relaterat till E3 och bethesdas egna countdown, streama i två veckor?
https://twitter.com/bethesda/status/1000912037386469377

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Det här är även diskussionstråd för nyheterna Bethesda hajpar för nyheter kring Fallout samt Fallout 76 är Bethesdas nya spel.

Av SebKro

Jag tror på att precis som många andra säger så det ända du kan göra är att förklara vilka sorters människor det finns på nätet, inte lämna ut adress och namn osv till någon. Jag har spelat online spel sedan jag var 7 år, väldigt fritt, finns för och nackdelar med det. Jag lärde mig grunder i engelska innan det introducerades i lågstadiet osv. Runescape, WoW, Warcraft 3 var sådant jag spelade med andra.

Jag tror inte riktigt på det här med att begränsa, så länge man sköter skola/kompisar och motion så ser jag inget direkt problem med att få vara framför datorn.

Se till så att hon inte kan använda webbkameran!

Är förövrigt 21

Av SebKro

@dalledalle: Hm, jag gjorde ett litet hopp från HTC One M7 till U11:an så saker som att "Bakåt och hem" knappen inte är på skärmen längre så den inte tar upp skärmyta gillar jag skarpt, har experimenterat med "edge sense" och tycker det funkar bra, man behöver inte trycka så hårt alls för att få mobilen att göra det den ska. Kameran är väldigt snabb och skjuter fina bilder, lite annorlunda tangentbord så är ovan, minus från mitt håll. Har faktiskt ingen vidare koll på prestandan, den är då bra mycket snabbare än min gamla Jag har alltid dragits till HTC, har haft samsung och Sony på jobbet, de är också bra märken men har som sagt fått en försmak för HTC

Av SebKro

Var medveten om att du måste låsa fpsen till 60 annars flippar fysiken ut i spelet. Så det är upp till dig om det är värt det att uppgradera för Skyrim, jag skulle kanske inte gjort det då du ändå har relativt bra fps.

Av SebKro

Köpte en HTC U11 på Cyberphoto i måndags, riktigt nöjd med luren, bra kamera och ljud, klämfunktionen har jag inte tittat så mycket på men det funkar bra men vad jag provat!
Går på ~5000kr

Av SebKro

Custom tangentbord med olika språk

Hej!

har en fundering, vet någon av er om någon site eller dylikt där man kan beställa tangenter med olika språks motsvarigheter?
Min Litauiska flickvän ska lära sig Svenska och tänkte då att det blir bra mycket lättare och smidigare för henne att kunna forsätta skriva på Litauiska men samtidigt direkt kunna se de svenska bokstäverna på tangentbordet då hon över det, istället för att kopiera och klistra etc. Sen skulle det bara oerhört smidigt för mig att skriva på Litauiska då jag i dagsläget måste kopiera varje specialbokstav då jag inte vet vart de sitter på tangentbordet!

Ett exempel: De litauiska tangentborden har Ą på 1:ans tangent, Č på 2:ans tangent och dyl, så man får båda språken på tangentbordet i ex olika färger så man ser vilket tecken gör vad i de olika språkinställningarna.

Hoppas någon av er vet eller är ute efter samma sak!

mvh

Av SebKro

Ändra inte titel eller test med endast LÖST, gör det bra mycket svårare för folk att se vad som är löst om de har liknande problem

Av SebKro
Skrivet av oxygenial:

Tips: Plocka hem senaste NVidia drivarna från Nvidia INNAN du byter kort, så att du har dessa redan.
Därefter avinstallera gamla drivarna, stäng ned datorn, i med nya kortet och installera nya drivarna!

Display Driver Uninstaller rekommenderas

Av SebKro
Skrivet av Viggstar:

https://www.inet.se/produkt/6911326/bitfenix-merc-beta-svart Har de, kanske behöver dra om lite sladdar men har plats tror jag!
Något jag behöver tänka på när jag kopplar in? Eller är de bara koppla och köra?

Skickades från m.sweclockers.com

Du har tre cm tillgodo, bör vara lugnt och bara trycka ned ovanifrån ej snett, kolla så att fästet på PCI-E sloten är i öppet läge bara.

Lycka till och ha så kul i helgen!

Av SebKro
Skrivet av Viggstar:

Kan det vara för långt utåt i chassit om du förstår vad jag menar eller är det bara inåt? Har ju plats för 290mm om det inte kan skilja längd åt andra hållet

Skickades från m.sweclockers.com

Jag menar på längd och höjd, bredd brukar aldrig vara ett problem om man inte kör dubbla kort. Vad har du för chassi?

Av SebKro

Kolla att det platsar i chassit på längden, annars blir det jobbigt..

Av SebKro

@kwd: Hej,

jag förstår inte riktigt vart problemet ligger om du har lägsta fps på 160, Vad har du för uppdateringsfrekvens på skärmen? Gör ingen skillnad så länge din lägsta fps är högre än vad din skärm klarar av att visa!
Men angående att du får fps drops, forcepreload underlättar en hel del, iallafall i början av matcher.

mvh

Av SebKro

Jag gick ut 2015, läste både programmering 1 och webbutveckling 1. Programmering tyckte jag var roligast och hjälpte mig mer i början på Universitetet. Skulle inte vilja påstå att man kan göra något vettigt med någon av kurserna utan att plugga mycket på sidan om själv av eget intresse. Gå på vad du tycker känns bäst, spelar inte så stor roll egentligen. Lycka till!