Inlägg

Inlägg som skitstorm har skrivit i forumet
Av skitstorm

Det nuvarande temat för hemnätverket inkluderat namn på övriga enheter går under dansens tecken.
WiFi nu: Dirty Dancing

Wifi då: Universum (endast för att det står kopplar upp/ansluter/kan ej ansluta till Universum, när en som ny användare ska koppla upp på det trådlösa).

Av skitstorm
Skrivet av olle:

själv har jag ikeas Markus. (den svarta) och det är den bästa datorstolen jag någonsin haft. det är hur bekväm som helst.
Mvh.

Jag och min Markus (fniss?) är inne på vårat fjärde år tilllsammans. Det tunna tyget i ryggen är en av stolens bästa funktioner enligt mig då det andas och ryggsvetten blir inte lika påtaglig som på andra stolar.

På Ikea så står alla stolarna ute på golvet, testa alla. Ja, alla. Jag gick igenom ca 20 stolar innan jag satte mig på Markus, det var bara en stol som var skönare men den kostade ganska mycket pengar. Rekommenderas!

Ps.Ikea borde sluta med namn på sina produkter.

Av skitstorm

Istället för att skapa ännu en tråd så hoppas jag att det är ok att jag "delar" tråd med ViktorSand. Om inte så är det bara att plocka bort posten.

Jag är också på jakt efter en ny skärm. En till mig och en till frugan.
Budget mellan 2000-3000 kr/skärm. (Helst närmre 2000kr då jag ska köpa två stycken).
Mellan 24"-27"

Som jag har förstått (efter att ha plöjt en del trådar) så verkar IPS leverera bättre färger vilket är ett stort plus för mig som kommer att jobba med design (och jag älskar färger).

Designen på skärmen är en viktig del och därför är inte Eizo 2331 eller Eizo 2333 ett alternativ. Simpel, stilren och diskret design är det bästa. Ett bra exempel på strålande design; http://store.apple.com/us/mac/family/imac

Vi spelar väldigt casual och det blir allt från indie-spel till WoW, StarcraftII, Bioshock, Skyrim och liknande. BF kommer med största sannolikhet aldrig att installeras. Däremot så vill vi att när vi väl spelar så ska det se riktigt bra ut. Svart ska vara svart och vitt ska vara vitt. Backlight Bleeding är en mardröm och döda pixlar = DEATH!

I dagsläget sitter jag på en skärm med 2 ms 2ms GTG, 5ms B/W vilket känns bekvämt, jag är ganska känslig för delay så snabb skärm = bra skärm.

Även om vi är casual-lirare så kan det lätt hända att en hel dag spenderas framför skärmen.

Inbyggda högtalare är absolut inget krav.
+ om det finns möjlighet för tilt/höj och sänk... eller Vesa.
++ om det finns möjlighet att beställa inom Sveriges gränser.
+++ glansig skärm

Jag har bläddrat igenom forumtrådarna men jag har inte hittat en skärm som passar mig.

Som sagt, hoppas det är ok att jag delar tråd istället för att skapa ny.
Tack för hjälp

/Storm

Edit: Strukturerade om

Av skitstorm

http://store.apple.com/se/product/H9345ZM/A/hp-photosmart-552...

Ink-jet och inte laser tyvärr. Finns ingen ethernet-ingång. Går även att köpa i Apple Store Emporia/Täby.