Inlägg

Inlägg som iBigs har skrivit i forumet
Av iBigs

Bäst vore kanske att testa med ett annat grafikkort, alternativt om moderkortet har inbyggd grafik så kör på det och se om problemet kvarstår..

Av iBigs

Det kanske går för varmt? kolla fläktar, och/eller kör med öppen låda och kontorsfläkt och se om problemet kvarstår.

Vad har du för nätagg till datorn? Är det för svagt kan du ju få problem vid tyngre belastning.

Gissningar bara...

Av iBigs

Jag håller nog med dig Jimmiesan. En hel del avbrutna matcher på grund av tappad kontakt med battle.net, och ibland grymma grafikfel, så det är nog lite kvar till open beta..
Hett tips om du sätter dig för att spela, tabba inte ur och kolla fejan
Annars mycket roligt det lilla jag hunnit spela (på grabbens konto, eftersom jag inte fått någon nyckel själv).
Vad är det stående tipset när det gäller guldet? ta sig in i Arena eller köpa kort? Har provat bägge, men det känns som att jag borde handla kort så här i början för att vinna fler vanliga matcher (och således få mer guld) istället för att nitiskt spara ihop till arenan..

Hur gör ni andra?

Av iBigs

Är gammal wow-spelare själv. Har mitt konto igång fortfarande, men mest för att lite då och då hälsa på det gamla gänget. Har provat lite olika MMO's förutom wow, men på nåt sätt har jag alltid återvänt till wow till slut.

Nu vet jag inte så mycket om hur content kommer se ut, men Wildstar ser intressant ut. Jag gillar humorn i promofilmerna de har släppt och grafiken är okej (för mig som inte är en junkie ).

Kanske kan vara något?

http://www.wildstar-online.com