Inlägg

Inlägg som apefreeze har skrivit i forumet
Av apefreeze

har du gått in via appen i telefonen och valt det trådlösa nätverket "chromecast"? man måste göra det först för att ställa in den med inställningar för ditt trådlösa nät.

Av apefreeze
Skrivet av Marinlik:

Byt ut "man" mot "jag". Jag väljer hellre högre grafikinställningar och 60fps än lägre inställningar och 120 fps, det tycker jag ger en bättre spelkänsla. Det är en subjektiv åsikt.

Seriöst !!

Trodde det här var Sweclockers. Prova spela på en 144Hz skärm så ska du märka en enorm skillnad och flyt, det är som natt och dag faktiskt. Självklart vill man då kunna spela nya spel i den fps:en.

ps, ni som vet nått om datorer vet vad jag menar

Av apefreeze
Skrivet av A7V:

Dra ner lite på grafikinställningarna så är det inga problem att hålla 144 Hz. Det är väl inget krav att alla inställningar ska vara på max.

Skickades från m.sweclockers.com

Ja vet, visst kan man göra det Men har du en dator för 30 000 vill du kunna maxa alla spel. Prova det med BF4 och du märker snabbt att du behöver 3 grafikkort om ens det räcker.

CS Go kan man maxa men det spelar inte jag..

Av apefreeze

Är så sjukt trött på pc och detta uppgraderande av hårdvara. Nya 980GTX klara fan inte ens att pumpa ut 144fps vilket behövs för att matcha de nya monitorerna på 144HZ. Hur mycket ska man egentligen lägga ut på en dator egentligen?

Har spelat på PC de senaste 20 åren men nu har jag ruttnat, sli, quad, helvete ett kort kostar ju 5000 spänn.

Av apefreeze
Skrivet av LazySoft:

Vilken den har gjort för min del i alla fall.

Det funkar säkert bra nu då, har inte orkat prova. Bitterheten har omslutit mig..

Av apefreeze
Skrivet av Ceogar:

Är nog långt mer än så, verkligen inte ovanligt numera.

BF4 är ett next-gen spel. Har man köpt ett extra grafikkort för 5000 spänn så vill man åtminstone kunna använda det. Alla som spelar BF4 vet att hela upplevelsen står och faller med fps:en. Om man pungat ut med 30 000 för en dator så förväntas det att man kan spela med maxade inställningar och ha en jämn och stabil bilduppdatering.

Av apefreeze

DICE brukar ju alltid dra upp den gamla utslitna Sten-sax-påse frasen or sandbox game.

Just nu känns det som det bara finns en påse med skit att välja på.

Av apefreeze
Skrivet av Semjonov:

Klockan 1100 kommer en mini-patch som ska fixa sli/cf.

kul å höra

Av apefreeze
Skrivet av DunderHoken:

Detta måste vara det ultimata erkännadet för en spelutvecklare!

Av apefreeze

Vad jag hört så har till och med stora aktieägare stämt EA/Dice för att dom mörkat hur ofärdigt/buggigt spelet var vid release.

Av apefreeze

Vad jag hört så har till och med stora aktieägare stämt EA/Dice för att dom mörkat hur ofärdigt/buggigt spelet var vid release.

Av apefreeze
Skrivet av robbankentor:

Jag sitter i samma båt, men problemet visar sig bara "ute" spelar mest locker där felet inte märks.

hopps det kommer en patch under dagen, lite surt att behöva stänga av CF

Är det samma fel med SLI?

Japp, samma skit.

Av apefreeze

Man kanske skulle prova sätta lite c4 på fundamenten inne vid Skeppsholmen. Känns som allt måste rivas och byggas upp på nytt.

Jag som trodde jag själv va en riktig pajas på mitt jobb men jag får nog tänka om. Dice har på sätt och vis fått mig att se klarare på min egen förmåga.

Av apefreeze

I dagens moderna samhälle måste man veta sin egen begränsning. Att ta sig vatten över huvudet kan te sig charmigt men när det drabbar slutkonsumenten så måste man kanske tänka om!

Dice har totalt gjort bort sig i mina ögon! Tech demo är en bättre benämning på BF4 just nu.

Av apefreeze

BF4 sli/crossfire ur funktion efter senaste patchen!

Trodde inte det kunde bli värre. Har inte ens provat loggat in på den senaste veckan men tänkte att jag skulle göra ett försök idag.

Allt laddade som det skulle men när startskärmen ploppade upp fick jag se ett massivt texture-flickering över hela skärmen. Måste tyvärr erkänna trots att jag varit en trogen Diceförespråkare att detta var nog spiken i kistan. Graven är grävd, bara att sätta på sig träfracken och låta sig sänkas ner i jorden.

Dice, detta har överlägset varit den mest parodiska och sämsta releasen någonsin, åtminstone på PC.

Så otroligt dåligt,

sitter på en förbannad hästdator som kostar 30 000 och kan inte spela. Snart slår jag sönder burken...

Av apefreeze

Ny patch igen, 2013-12-09

EDIT:
Inserted mention of the "Shot behind cover when changing stance" fix. This was missing in the original post.

Dec 9 PC Game Update Notes
Shot behind cover when changing stance
Sometimes the character stance could get into a multiple frame desync and be part of the problem where you got shot even though your character was actually behind cover. This would mostly affect players doing transitions into crouch and prone as well as moving when crouched. The impact was smaller in a standing stance. This bug fix eliminates this particular desync issue.

We have also increased the camera height when crouching and moving to more accurately reflect the actual height of your soldier in that stance (the first person camera was too low when crouching and moving, resulting in that you had a poor representation of how much of your soldier that was actually out of cover.)

-Fixed one of the most frequently occurring client crashes
-Fixed broken collision on containers with open doors. The bug previously made grenades bounce back even though the doors were open.
-Fixed a bug in Defuse mode where defenders could win the round by killing all the attackers without disarming the bomb, if the bomb was disarmed in the previous round.
-Miscellaneous stability fixes further reducing the number of client crashes
-Fixed side gunner jitter when aiming in attack boats & transport helicopters
-Fixed some instances of frame rate drops when shooting at large Levolution objects after they have been destroyed (like the radar dish on Rogue Transmission)
-Fixed broken aiming for passengers on the China Rising dirt bike
-Fixed a bug where the sound when capturing a flag was not playing correctly
-Removed a bug that would double save during MP round transition and SP level transition. This fix will reduce the occurrence of corrupted save files.

Av apefreeze
Skrivet av siefer:

Vill gilla detta spel men har märkt att det bara skapar ilska och frustation. Tvärtemot vad ett spel ska göra. Ja det suger. Fruktanvärt kasst...fy fan. Plus att DICE har lagt in stöd för en ny feature, instant crash som jag förövrigt inte hade innan patch. Rutten nätkod med random hit generator. Försöker hita usäkter för att det ska få ta upp härligt utrymme på min SSD. Kan säga att att de krymper för var dag. Ändå spelar jag, varför vet jag dock inte. Rant over

Håller med helt och hållet,

Skämtar inte om jag lagt ut 15 000 på nya komponenter senaste månaden, allt för att kunna köra BF4 på ett tillfredsställande sätt. Börjar kännas som man jagar sin egen svans.

Jag börjar närma mig 40 snart, ja det e inget skämt. Vet inte om jag orkar detta optimerande längre. Har för övrigt ganska lång och diger lista på egna datorbyggen bakom mig.

Kan säga detta rakt ut, Dice det e ett underbart spel (till pc) men det är alldeles för komplext och råddigt att få det och fungera tillfredsställande.

Köpte BF4 på releasedagen, även till grabbens dator. Tänkte att vi skulle spela lite tillsammans. Vi var riktigt taggade men det gick inte att spela, det hängde sig å allt va skit. Min son tröttnade så nu sitter han och spelar LOL istället, suck.

nu får DICE faaaan ta och skärpa sig..

/Riksbuggen

Av apefreeze
Skrivet av Unor92:

Vet inte om detta hjälpte mig, fast testade. har kört i ett par timmar nu utan att få någon krasch. enda felet jag fick nu är att jag fick EA Games / Dice introt i en mission hamnade i menyn... bug :S

Finns ju lite annat att testa också;

uppdatera punkbuster
uppdatera .net framework
uppdatera redist, vad det nu heter
uppdatera drivisar manuellt utan nvidia experience, clean install förstås
prova att ändra executable till x86 eller x64
+ directx som redan nämnts

vad mer:

unparka cores
sätta cpu på lägsta mode 100%
glöm ej att aktivera sli efter varje uppdatering från Nvidia/ati
glöm ej att uppdatera plugin i internet explorer/crome

Av apefreeze
Skrivet av Isse.K:

Hmm... Verkar funka med det jag har. Men kommer du ihåg vad som skulle funka "bättre" med 850W?

Ibland kan ju spänning pika så att säga, har du då ingen marginal så kan ju systemet lägga av. Tror dock inte det är nått problem för dig, 750 watt borde räcka faktiskt.

Däremot 630 watt som jag hade e nog för lite. Det konstiga är dock att båda mina 680gtx OC körde på full load nästan. Lägg till en klockad 3770k (4.2GHZ) och ram som körs i 2000MHz.

Fattar det inte, systemet ska enligt de lärda säcka så fort jag gör något med full load men icke. Hade ett be quiet agg, inte ens fläkten gick på högvarv i agget.

Av apefreeze
Skrivet av Isse.K:

Hej, för några månader sen köpte jag denna:

http://www.inet.se/kundvagn/visa/3638585/2013-07-24

Jag tänkte nu köpa ett till av likadan grafikkort: https://www.inet.se/produkt/5409856/msi-geforce-gtx-770-2gb-t...

Jag undrar hur många watt behöver mitt nätagg klara av? räcker det nätagget jag har? eller blir det på gränsfall?

Tror du klara dig faktiskt men det kan va på gränsen. 850 watt skulle vara bättre om man lyssnar på dom som vet bättre. Har kört 680gtx sli med överklockad cpu (4.2 GHZ) på be quiet's 630 wattare, inga problem alls.

Detta med nättagg e sjukt svårt att sia om, har du pengarna så köp ett nytt annars kör på. Du lär märka när datorn säckar:)