Inlägg

Inlägg som thu3n har skrivit i forumet
Av thu3n
Skrivet av Fenceclimber:

Min dator har krånglat och varit riktig seg i flera veckor men började utan förvarning fungera normalt igen för ungefär 4 dagar sedan. I förrgår stängde jag av datorn som vanligt och igår morse möttes jag av det här meddelandet:

http://i39.tinypic.com/10csroj.jpg

Tangentbordet slutade fungera och jag kunde inte göra någonting, ingenting fungerade, datorn reagerade inte på några knapptryck alls.

Nu ikväll startade datorn och jag kom fram till inloggningsskärmen i Windows men tangentbordet fungerade fortfarande inte men jag loggade inte med skärmtangentbordet och då kom jag in i Windows igen. Väl inne så hörs ett högt tjut/tutande ungefär var 3:e sekund men datorn är fortfarande riktigt snabb.

Jag ominstallerade nyss windows med en ny nedladdning (pirat) och har just nu Ultimate 64bit (tidigare Ultimate 32bit) men tangentbordet fungerar fortfarande inte och det tjuter fortfarande i högtalarna var 3:e sekund.

Jag tvivlar på att det är så enkelt att tangentbordet slutat fungera i och med att den har krånglat rätt så mycket och att jag fick det där felmeddelandet igår.

Dator:

Moderkort: MSI P55A-G55* Socket 1156, P55, ATX
HDD: HD500GB Samsung SP SATA2 7200RPM Spinpoint F3
Ram: DDR3 4GB (2GBx2)1600Mhz G ame Series,CL9, PC3-12800
CPU: Core i5 760, 2.8GHz 8MB
Grafikkort: PCIe GB GF GTX 560Ti
Nätagg OCZ 700W SXS2

Kan vara nått av dina ramminnen som är kaputt,, testa att ta ut en i taget.. eller så kan de va så lätt att din hårddisk är kaputt med. Testa byt ut den isåfall,

Av thu3n
Skrivet av Kahos:

Jag tänkte att det kunde ha varit dålig kylning då jag har ett väldigt isolerat chassi med dåligt luft flöde. Men jag kollade graderna på CPUn och GPUn när den krascha och då låg det på ungefär 50 grader.

Det kan absolut inte vara p.g.a. att din cpu kylning inte kyler cpu:n. om den kraschar när processorn ligger på¨50 grader... då är det de jag skrev ovan...

om du inte har fått lösning på det ännu

Av thu3n

Felmeddelande: error nvlddmkm.sys

Tjena! Det är så att jag får bluescreen lite då och då. där felmeddelandet: error nvlddmkm.sys kommer upp, (har windows vista) Har en aning om att det kan vara grafikkortet som inte har rätt drivers installerade?
Hur tar jag och löser detta? några förslag?

Av thu3n
Skrivet av Kahos:

Hej!

Nu är det så att min dator har börjat krascha. Det börjar med att det blir svart skräm och datorn startas om. Har redan kollat temperaturen vid krascherna, brukar ligga runt 40-60 C. Det enda jag kan tänka mig är att RAM-minnena har havererat. (I så fall inte första gången).
Jag undrar om någon utav er vet vad mitt problem kan vara?

PC specs.

Asus GTX 670
Cooler master GX bronze 650w
Intel(R) core(TM) i7-3770 CPU @ 3.40GHz
Asus Motherboard P8H77-V LE
RAM 16GB

WINDOWS 7

Är antagligen Ramminnet och eller hårddisken som inte funkar.. Testa med att Dra ut ett ramminne i taget, är inte det problemet, testa då att sätta i en ny hårddisk och installera windows på den. Var med om det nyligen också, men då var det både ramminnen och hårddisken som var paj.

Av thu3n
Skrivet av giplet:

Mitt på sidan finns en länk: "Follow a guide located here". Börja där.

Jag kan inte länka till dig, för du har inte talat om vad du har för router. Sedan måste jag säga att det är höjden av lathet att inte orka läsa den lilla texten på den sidan.

Tackar så mycket!

Av thu3n
Skrivet av giplet:

Du går in här och letar upp din router samt IIS så står det precis hur du ska göra.
http://portforward.com/

Edit: Rättelse. IIS fanns inte, men använd guiden för Apache vilket är en annan webserver.

Kan du Länka är du snäll, är inte så bra på att leta

Av thu3n

Öppna portar till IIS (internet information service)

Tjena!
Har tänkt att lägga upp en hemsida via IIS men det är så att jag inte har rätt portar öppna, Hur gör jag och vilka portar bör jag öppna?