Inlägg

Inlägg som Cpt.LoneWolf har skrivit i forumet
Av Cpt.LoneWolf

Ok jag har bestämt mig jag kör på det du sa Tyiriel, men jag måste köpa, skärm, tangentbord antivirus osv allt!! Borde jag köpa allt från samma butik? Finns det inga risker med något eftersom det är typ 25 olika varor.

Här är ett exempel.... Jag kommer inte att köpa dessa varor utan dessa var exempel på antalet olika varor jag kommer att köpa.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/6462709/2014-02-05

Av Cpt.LoneWolf

Jag har ett till alternativ, jag har valt Ram Cpu samt Gpu om ni kan fixa resten till min max summa skulle det vara galet, jag klarade inte av det. Om detta fungerar så slår jag till direkt.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/6462509/2014-02-05

Av Cpt.LoneWolf

Delar

Det är det jag inte vill men det känns som om det måste :(. Jag vill bara slänga ihop en bra dator utan att bry mig om färgerna på delarna men det är så himla svårt! Jag får besluts ångest, jag vill spela Bf4 och inte behöva åka till IO varje helg för att spela mitt favorit spel. Jag förstår vad du menar och det är därför jag funderade ett tag på att köpa en färdig dator eftersom då kan jag inte påverka delarna men det blir dyrare samt så försvinner själva byggandet.........

Av Cpt.LoneWolf

Jag gillar inte LP minnen finns det någon luft kylare där man kan använda vanliga HP minnen?

PS. Bra förslag verkligen tack. Jag kunde inte ha gjort det bättre själv :).

Jag tänkte köra typ färgkoordinerat genom Grupp 1. Chassi, fläktar samt cpu kylare, ssd och hårddisk i en färgklass och sedan Grupp 2. Ram, cpu, gpu ,mobo och psu en en annan färgklass. Med detta menar jag att t ex Grupp ska vara svart/vita och Grupp 2 ska vara röda/svarta är det omöjligt med en sån konfiguration? Jag ska testa och göra en en den blir för dyr ändå.

Ett exepel är här :http://www.inet.se/kundvagn/visa/6462203/2014-02-05

I detta exempel så är Grupp 1 grått/vitt samt Grupp 2 /rött/svart. Kan ni hjälpa mig med en sådan tack. Jag vet att denna blev dyr men det var ett exempel.

Av Cpt.LoneWolf

Borde jag köra Sli? Finns det inte typ hundra problem som, Heat, Noise, Drivers osv? Bör jag inte köra på ett super bra kort istället för 2 st i framtiden? På vissa sajter står det att man behöver t ex 920 watt för 2 780 men du rekomenderar 750? Vad är Optimised for Netwrork storage 24/7 usage? Black vs Red din åsikt tack.

Jag tycker att luftkylning ser mycekt svårare ut att montera eller är det inte sant?

Av Cpt.LoneWolf

Behöver ej wifi kör kabel, men det såg bra ut, en fråga bara vad är skillnaden på Wd red,black, blue och green? Samt är 760 w overkill eller är det bra att ha det? Vill gärna inte kör luftkylning då det tar mycket plats och är väldigt rädd om att montera det.

Av Cpt.LoneWolf

Tack för det snabba svaret!

Det ser bra ut, men en fråga bara, räcker 2 tb? Jag kommer att spela många spel och jag undrar dessutom om 120 gb ssd räcker för bara os och office.

Går det att byta till gtx 780 samt i7 4770k samt 16 gb ram eller går det över 14000?

Jag har också en konstig grej med mig och det är att jag gärna vill att delarna ska vara färgkordinerade alltså om moderkortet är gult och svart så ska ram minnet också vara gult och svart, på mitt bygge som jag skapade på inet så var chassit samt fläktarna och ssd och HDD svarta och vita och gråa, delarna som psu grafikkort moderkort ram var gula och svarta. Kan du fixa det eller låter det för dumt? Sorry jag känner bara att jag måste ha det så.

Av Cpt.LoneWolf

Speldator för Max 15000 kr.

Tja jag är suger på att köpa en speldator för högst 15000 men vill gärna ha bättre råd på det bygge som jag själv fixade på Inet. Varför blir mitt bygge så dyrt fastän jag inte använt dyra delar på t ex grafikkort och cpu? När jag jämför med andra på Sweclocker som ska köpa en speldator för samma summa har de valt t ex ett gtx 780 och i7 4770k och de har ändå inte gått över 15000 kr gränsen! Hjälp mig.

Ska köra på 1080p gärna ultra settings på t ex bf4, cod ghost mm. Det behöver inte vara 60 fps+ varje gång.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/6459635/2014-02-04