Inlägg

Inlägg som Glaz har skrivit i forumet
Av Glaz

Skönt när man betalt extra i efterhand för att få leverans en viss tid med Bring (enda tiden jag kan ta emot) och de "felsorterar", missar leveransen och inte ger kompensation för det.

Av Glaz

Tvek att 20% använder VPN

Av Glaz
Skrivet av DJ-SAAB:

Smidigt kan man säga de är eller för dom som glömmer saker och ting hela tiden kan ju va en lättnad tills de glömmer mobilen.

Men hur ser säkerheten ut egentligen lär nog va en säkerhetsrisk, för kriminella eller hackers är nog detta en fin godishylla att snoka runt i.

Måste väl ändå säga att med tanke på hur viktigt bank-id har varit så har de klarat sig rätt bra hittills

Av Glaz
Skrivet av Boss302:

Våra hastighetsbegränsningar känns som ett skämt på min ducati, så då gör man ju ett val om man väljer att bryta en aning mot lagen. Men då har jag ju ingen större anledning att gnälla om sheriffen tar mig i över 200km/h. *vilket inte har hänt...

Nu är det väl snarare effekt än hastighet jag klagar på, tror inte accelerationen är ett problem på scootrarna

Av Glaz
Skrivet av Boss302:

Det är väl ingen mänsklig rättighet att åka elsparkcykel? Går det inte så går det inte.

Det är ju dumt att ha lagar anpassade efter kvinnor och barn.

Jag har 1000W och det känns redan fattigt i uppförsbackarna vid mig, förstår inte hur man skulle kunna åka på 250W

Av Glaz
Skrivet av Nexam:

Jag har varken tid eller lust att spendera timmar på gymmet så jag tränar enligt vad vetenskapen säger när det gäller att maximera sina gains på minimalt med tid på gymmet.

När det gäller styrka räcker det med att träna 3 reps och 1-4 set per vecka för att nå 81% av sin fulla potential. För muskelmassa gäller 10 reps och 4-9 set per vecka för att nå 84%.

Tränar tre dagar i veckan och spenderar endast 30 min per pass. Tränar basövningar som jag kör på ett roterande A- och B-pass. Alltså A, B, A ena veckan och B, A, B andra veckan osv.

Pass A

• Knäböj
• Bänkpress
• Skivstångsrodd

Pass B

• Marklyft
• Latsdrag
• Militärpress

Så powerbuilding eller vad tänker du?

Av Glaz
Skrivet av Tinkerbeard:

Jag har varit i farten sedan i somras och börjar nu komma in i en andning där jag känner mig trygg och bekväm på gymmet samt att jag har börjat få upp en stabilitet i kroppen. Jag kör mycket kondition men även en del styrka då jag behöver det. Dock har jag väldigt svårt med energin. Känner inte att jag får ut allt vad min kropp kan ge och förstår att det har med många saker att göra. Just en sak är maten. Det svåraste tycker jag är vad man ska äta innan träningen. Vad brukar ni dra i er?

Gröt på 1,5dl havregryn och en matsked jordnötssmör. Under passet kör jag maltodextrin. Tränar styrkelyft.

Av Glaz
Skrivet av Scarabeo:

Kör hellre intel, men tack ändå!

Skrivet av D34D_L33T:

Kommer bli tight i chassit. Om du läser frågor och svar så ska det finnas plats för grafikkort som är max 315mm om du ska ha kvar frontfläkten. Ditt kort, vad jag kunde se, är 305mm. men det ska gå. Däremot så ska inte minnena få plats med den kylaren. Den har en maxhöjd på minnena på 32mm om man inte flyttar på fläkten. Står också i fråga/svar.

Bra observation, tack! Hur bra kylare behöver man ha då egentligen?

Av Glaz

Ny dator utan grafikkort, inet

https://www.inet.se/datorbygge/b1325581/gen13-i7-bygge

https://cdn.inet.se/img/tiny/forum-divider.png

https://www.inet.se/datorbygge/bild/b1325581/gen13-i7-bygge

Hej, jag söker tips på ett inköp jag tänkt göra. Har ett 3080 ventux 3x hemma som jag tänkt använda. Är osäker på chassi, vill helst ha något ljuddämpat som inte brinner upp utav i7 och 3080. Är kylaren rekommenderad? Är det värt 400kr för CL30 över CL32?

Tack på förhand!

Av Glaz
Skrivet av hypermode:

Alltså, jag greppar inte detta med proof of work och proof of stake. Kan någon i en mening förklara det för mig, typ som om jag vore en 5-åring?

Proof of work = mining, du använder dina pengar för att köpa hårdvara för att jobba ihop mer pengar åt dig

Proof of stake = du visar på att du har mycket pengar och får mer pengar, i slutändan blir det som proof of work fast utan att du inte behöver slösa på massa el och hårdvara

Av Glaz

Sjukt beroendeframkallande spel, bra att spela när man har några serier att ta ikapp De hade en liga nu i vintras som är spelet fast många gånger snabbare, väldigt kul!

Av Glaz

Den har två stycken M2 slots vad jag kan se, det är bara att ena är PCIe 4.0 och andra inte?

Av Glaz

Old School Runescape

Av Glaz

Distill.io ger mig massa false positives för att sidan är så seg, vad satte ni den på? PMa om ni är rädda för att skriva offentligt

Av Glaz

Köpte ett Ventus, efter att ha läst på reddit dock så insåg jag att den har plastig (grafen?) baksida vilket känns sådär. TUF ska vara det bästa billiga kortet enligt vad jag läst.

Av Glaz

@e3henri: Jag har svårt att tro att det blir annorlunda för ps5 tyvärr.

Av Glaz

Var en av de dumma som ville ha FE kort och inte köpte tredjepart för att vara säker.. Så nu har jag väl tur om jag får ett tredjeparts i år, beställde 15:58..

Av Glaz
Skrivet av JohanFlodqvist:

Edit: Missade att skärmen inte har någon DP, tar därför tillbaka mitt bud.

Tyvärr tar den inte ens 144hz via HDMI utan måste köras via DVI

Av Glaz
Skrivet av sINsen:

Är också inne på att skaffa en Robotrock, en s6 får det bli i så fall, det jag undrar ni som har s5 osv, hur mycket låter dom när dom kör så att säga?

Finns olika lägen i appen som påverkar hur mycket den låter också

Av Glaz

Ett varningens ord för den som köper denna skärm är att det endast är 144Hz via DVI