Inlägg

Inlägg som Stabil har skrivit i forumet
Av Stabil

Gött! Då blir det att beställa senare idag! Woho

Av Stabil

Right! Jag bara ser över vad folk säger.

Men jag tror att det blir sabertooth i alla fall. Namnet vinner mig över, haha.

Något annat att klaga på eller är det good to go?

Av Stabil

Ska fundera över moderkorten, men den du länkade verkar ha fått lite småkritik bland kundrecensioner. Inga svår-åtgärdade grejer förvisso.
Tack för tipset om grafikkortet!

Av Stabil

Äntligen dags för ny dator. Utvärdera! :)

Efter många år så har jag äntligen fått nog och när lönen nu trillat in så är det dags att förnya sig.
En dator som till största del kommer få köra spel som Starcraft 2 men självklart ska flyta på som en bäver i en vårflod i BF3 och D3.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/780606/baverdator

Detta är vad jag har ruskat fram hittills. Vad tycks? Ungefär denna prisnivån vill jag ligga kvar i. Men går väl att justera den också.
Är chassit okej? Är minnen förstora? Ska jag välja ett geforce istället? Massa frågor då jag inte är alls insatt för tillfället. Help!
Mvh

Av Stabil
Skrivet av StillRooney:

Under lite dötid visade han 10 minuter av Zombieland, och då stängde livestream av hans konto av copyrightskäl. Han har nu flyttat till www.ustream.tv/channel/orb

Okej, tack! men.. "Last broadcast was 1 week ago.". Vad tråkigt.. Han som streamade hela tiden och kramade sin Weighted Companion Cube : (

Av Stabil

Någon som vet vart Orb eller Orbt har sin stream nu? Han hade ju en uppe på livestream.com men den försvann för ett tag sen...

Av Stabil
Skrivet av Firkraag:

Snabba void rays är en väldigt stark strategi, speciellt mot terran. Såg en proffs stream häromdagen där dom lirade king of the hill, protossen plockade 5-7 matcher på raken med snabba void rays emot terran. Och detta var bra Terran spelare, Painuser, Day9 osv.

Snabba banshees är jag inte lika insatt i, men Void Rays är definitivt fortfarande riktigt starka att rusha till.

Du råkar inte ha replay för dom matcherna? Eller finns det någon annan som har replays till void rush?

Av Stabil

Till slut så köpte jag mig ett exemplar och är hittills helt nöjd. Till och med WoW fungerar (!). Sedan försökte jag rulla igång Q3 vilket jag trodde skulle bli en enklare utmaning, men till min förvåning så säger launchern emot och hävdar att den inte hittar någon OpenGL-motor. Varför förstår jag inte, någon som vet varför detta sker?`

Samt, är det någon som har några bra program att tipsa om för denna minsting?

Av Stabil

Sprang på en LG x110 under mellandagsrean och blev väldigt sugen på att införskaffa ett exemplar. Tror ni att det går att panga upp WoW på en sådan? (På något sätt)

Edit: Saxade hit systemkraven för WoW WotLK
PC:
• Win Vista (SP1) / XP (SP3)
• Pentium IV 1.3GHz / AMD Athlon XP 1500+
• 512MB RAM (XP), 1GB RAM (Vista)
• 3D Grafikkort med 64MB RAM
• 12GB HD
• DVD-Rom
• 56K Modem.

Så nog borde det gå va?

Av Stabil

Ja
Men nej du kommer inte kunna spela på buddy/trial från start. Funcom har inte gett datum för när man kommer kunna göra det heller.

Av Stabil
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Derox
Att Macra/Botta har ju inget med hur svårt ett spel att göra. Oftast har folk ett liv som innebär att de inte kan sitta vid datorn och klicka på en gubbe 5 miljoner ggr per dag. Sen kanske det känns surt för folk utan liv som suttit där, men sånt är livet. Det är bara nu på senare tid som man inte för använda autostyrning i MMORPGs, i takt med att det har blivit mer och mer barnanpassade spel som varenda treåring kan bli bra på.

Nej sånt är inte livet. Eller brukar du fuska dig fram i ditt arbetsliv (eller i skolan antar jag i ditt fall)? Detta är bara skitsnack. Du förstör för resten av spelarna genom att ta åtråvärdheten bort från spelupplevelsen.
"LOLS I WANTS DAT TOO!"
Hela grejen med att lira ett MMO är att vara så bra som möjligt. Det handlar alltid om hur mycket tid man lägger ner.
Annars vet jag en annan grej du kan göra om du nu inte ha tid.
www.ebay.com
www.blocket.se
Köp ett wow-account med valfri höglevlad karaktär på. Sitt sedan där, tillbakalutad i din stol och känn stoltheten i din ryggrad när du reflekterar över hur duktig du är. Detta går fortare än att bota. Eller du kanske är rädd att bli scammad på en så välförtjänad karaktär?
För att jämföra med någon som lagt ner sin dyrbara tid i ett spel med någon som
"inte kan sitta vid datorn och klicka på en gubbe 5 miljoner ggr per dag"
så är det väl uppenbart att du är för dålig. Eller är du så pass duktig att du förtjänar att få ett höglevlat konto utan ansträngning? Känns det orättvist att en så utvecklad individ som dig själv måste spela samma spel "varenda treåring kan bli bra på." lika hårt för att nå önskvärd framgång?

För övrigt så undrar jag om din uppfattning om att framgångsrika spelare inte har ett liv tenderar att reflektera din vardag?

Jag måste själv säga att jag har fuskat. På tyskaglosor i 9an och i singleplayerspel.
Spelare som köper accounts, ebay-guld och botar borde få ipban på alla onlinespel.

Av Stabil
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ryu
Nej för en karaktär men avråder dig till att botta nu tills MMOGlider gått igenom sitt program.

Nej börja spela nu direkt med glider.

Och er som blivit bannade:
Ge fan i Age of Conan. Man slutade spela wow på grund av er idioter. Testa Tetris om WoW är för svårt för er.

Av Stabil
Citat:

Dock lite orolig att i startan kommer det krylla av Barbarer, tack vare Conan the barbarian, men de lär tröttna. Förhoppningsvis inte jag, då denna klassen tilltalar mig starkt.

Undead Rogue.

Av Stabil

Det är inget om Diablo III.
källa: http://www.diablo3.com/forums/showthread.php?t=6979

Om man tänker efter lite känns det inte som ett affärsmässigt starkt drag för Blizzard att börja pressa fram ett till jättespel med Starcraft 2 och WoW:WotLK på väg.

Vi får nog vänta ett bra tag på en uppföljare.

Av Stabil

Självklart med sin vanliga tur blev man utan nyckel. Om någon skulle ha en över så tar jag gärna emot en beta key!

stabilsomfan@hotmail.com <--

Av Stabil
Citat:

Ursprungligen inskrivet av homeboy87
Å andra sidan kommer iTouch att begåvas med 32GB minne nästa år och 64GB 6-12 månader där efter, så det hela kommer att lösa sig med tiden.

källa?

För övrigt blir man mindre sugen på att köpa en Touch när herr Jobs säger

Citat:

Well, one's a phone, and one's not. The iPod touch is training wheels for the iPhone.

Av Stabil
Citat:

Ursprungligen inskrivet av darkmoon
Jopp, men det spelsättet stöter man på redan tidigt i spelet och det är en naturlig utveckling från deadmines till nefarian hela vägen, steg för steg. För en hunter kan man lätt klara sig hela vägen från 1-59 utan att kite:a en enda gång.

Feltherr:
Hunter är inte svårare än någon annan klass, men för de flesta andra klasserna så är utvecklingen av spelstilen en naturlig kurva, så är det inte för hunters. Det finns andra klasser som också abrupt kräver ett annat spelsätt vid 60, men för de flesta går utvecklingen naturligt.

Jag tror att du tolkar in saker som inte finns i det jag skriver.

EDIT: Såg nu att även Överkill har misstolkat mina inlägg, och forumsjukan verkar ha greppat även dig. Om ni läser mina inlägg igen så står det ingenstans att hunters är svårare än någon annan klass.

Då är det väl du som väljer att inte försöka kite:a. Precis som en warrior kan välja att inte tanka alls på sin resa genom lvl 1-60. Eller att en Präst väljer att lira shadow istället för att hela i instancer.

Sen att en Warrior kan klara sig med att taunt-tanka bossar ända fram till raidinstancer kan väl omöjligt medföra en svårighet när man helt plötsligt måste koncentrera sig på threat.

Av Stabil

Tycker du ska köpa CoD3 så jag kan låna det av dig sen ^^

Av Stabil

Om jag fattat det som att du använder Tvn och dina vanliga skärm så testa att ta ur den vanliga skärmen o starta om datorn med bara TVn ikopplad.

alternativt (kanske är ute och cyklar) gå in i grafik/skärminställningarna och sätt TVn som huvudskärm, har något liknande med mitt ATI iaf.

Av Stabil

HE QUIK BROWN FO JUPS OER HE LA DOGS

1600kronors diNovo Edge