Inlägg

Inlägg som ariasias har skrivit i forumet
Av ariasias
Skrivet av gylldevik:

Har du realtek drivrutiner så tror jag de kommer någon slags pop up när du kopplar in mikrofonen

Skickades från m.sweclockers.com

Laddade ner dom direkt från hemsidan nu och då kommer popup iaf, men micen fungerar lika dåligt..
Detta gjorde även så att min ena skärm slutade fungera?!

Av ariasias
Skrivet av gylldevik:

Har du mikrofonen inkopplad på baksidan av datorn? (om de inte är en laptop)

Skickades från m.sweclockers.com

Nä på framsidan men har testat båda.

Har gått igenom alla ljudinställningar man kan tänka sig, men inget hjälper.

Av ariasias
Skrivet av gylldevik:

Vad för headset handlar det om? Är de ett usb headset eller är de ett "vanligt"?

3.5mm, micen är ett extratillbehör som man pluggar in, ljudet fungerar bra ändå och det pluggar man in via micen, alltså ljudkabeln kommer från micen. (V-moda)

Av ariasias

Mic fungerar inte..

Hej, har ett nytt och rejält headset till min dator, mitt i allt så slutade micen fungera, man hör riktigt lågt endast, får köra med mic boost men då blir det en jävla massa eco..

Har testat installera om drivrutiner men det har inte hjälpt, tidigare när jag pluggade i micen så kom det upp ett program för att konfirmera om jag stoppat in headset/mic, samt diverse inställningar, men det kommer inge mer..
micen fungerar på andra datorer, och inga andra mikrofoner fungerar på denna dator.

Av ariasias
Skrivet av philipborg:

Kör DDU och sedan ladda ner dem från Nvidias websida. Vet det tusan varför du håller på med Driver Booster för.

Gjorde det, laddade sen ner nvidia gforce experience och laddade ner alla uppdateringar, startade om datorn. fungerade fortfarande inte, laddade då ner drivrutiner från Nvidias hemsida men det hjälpte inte heller.

Av ariasias

Två skärmar, ena visas plötsligt inte.

Har ett Nvidia Geforce 970, har pluggat in ena skärmen i grafikkortet och andra i moderkortet, jag använder mig av dvi och vga. Har använt det så i några månader och allt har fungerat bra, idag så började jag krångla med enhetshanteraren, avinstallera diverse drivrutiner. dock endast dom som är relaterade till bluetooth, inget annat. uppdaterade även drivrutiner till grafikkortet via driver booster. Tror det var då det slutade fungera.
Försökte återställa via driver booster men då måste jag köpa pro versionen för 200kr, gjorde istället en återställning via windows, till idag kl 10. då fungerade båda skärmarna, detta hjälpte inte.. har ni nån idé?

Av ariasias
Skrivet av anon259415:

Fick du någon ordning på det? Har själv ett Rapoo E6700 som jag parat ihop med datorn men den "dör" efter någon timme. Så får man gå igenom hela processen igen att para ihop dem.

Tyvärr.. vilken mjukvara använder du dig av?

Om jag köper en ny dongel, hur skulle jag få denna att funka?

Skrev på ett amerikanskt forum och fick detta svar, (Konig är min bluetooth dongel)

"It seems that Konig uses Cambridge Silicon Radio chips in most of their BT dongles. This is good because my bluetooth 4 dongle is also made with CSR chips and I have found that they work best with the generic BT driver built into Windows 10. Try this: uninstall the drivers/software that came with it and any driver/software you installed to get it working then restart your computer and you should get a device driver installation dialog when you log in. If it successfully installs, then you will see the Bluetooth section in your Settings app like I do in my picture. Here's my Device Manager for reference."

Har testat detta utan resultat, men min fundering är då hur jag skulle få en ny dongel att fungera, om den ändå bygger på samma teknik som denna, kommer jag få samma problem? Kan jag bara få denna att fungera med något vettigt program?

Av ariasias
Skrivet av ynot:

Vilken version är det på bluesoleil?

10.0.492.1

Försöker installera windows bluetooth stack men utan lyckat resultat, följer inte direkt med en installer till den.

Såhär ser det ut under "Enheter" https://i.gyazo.com/109a3780fb87b6aea1cad932d7fafd62.png

Av ariasias

Den hittar bluetooth enheten men vägrar paira, någon som vet om jag kan använda mig av annat bluetooth program? detta följde med dongeln.

Av ariasias

https://i.gyazo.com/c493f7e88744bd02e27ef6245cf98a5d.png

försökte installera dessa drivrutiner via enhetshanteraren, men det står att den redan använder dom senaste drivrutinerna.

Av ariasias

Windows 10, bluetooth. krångel krångel & krångel

Har en bluetooth dongel som programmet "bluesoleil" följde med till, fungerade perfekt i windows 7. skaffade en ny dator, windows 10.. då öser problemen in, efter att ha försökt ca 5gånger att paira den med mina högtalare så far jag den att fungera, musiken fungerar och allt är fröjd.
Går bort från datorn i 15minuter, och då har den unpairat och vägrar nu att paira igen.. någon som har någon som helst förslag på vad jag kan göra?

Av ariasias
Skrivet av Criuzer:

Då borde en andra länken vara det du söker. En av pluggarna som ingår bör passa, tänk på att sätta rätt spänning och rätt pol i centrum.

Jo såg den, enda är att den kostade över 400kr. Köper nog en ny skärm istället, denna har ett par år på nacken.

Av ariasias
Skrivet av Criuzer:

Nja kabeln ser mer ut såhär http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-POWER-SUPPLY-ADAPTER-AD-3014S...
typ som en laptopladdare.

Av ariasias

hehe hittade den också, ska dock köpa den till ett företag så vill helst ta den på faktura (såvitt jag vet går det inte att göra på ebay)

Av ariasias

Saknar strömkabel till skärmen..

hallå, har en Samsung S22B350H skärm som jag saknar strömkabel till, det är en lite annorlunda kabel. ser ut som en laptopladdare, någon som vet om man kan köpa en sådan inom sverige? på internet såklart.

Av ariasias

Vilka är bäst på gaming (spelar typ bara cs) och vilka är bäst för musik?
Hoppas ju att sennheister lurarna är bättre på båda men vet inte om det är så..

Av ariasias

Ljudskillnad mellan olika lurar

Har haft dessa lurar http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=375364 och dom har varit löjligt bra, tyvärr gick dom sönder..
Har kollat på dessa två lurar

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=31653
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=2625329

Alla verkar ju mycket nöjda med dom, frågan är då hur besviken ni tror jag kommer bli? Jag gamear mest men vill ha bra ljud när jag lyssnar musik, qpad lurarna har klarat av både och.

Av ariasias
Skrivet av anon259415:

Nej, det är inte värt. Om jag förstått dig rätt är det denna kundvagn du kommer köpa (fast med andra minnen som finns i lager?). Har inget att invända i så fall.

Vill du vara klok och ekonomisk slänger du upp en annons här på marknaden och ber om att få köpa ett 970 för 2500kr. Så inväntar du Pascal som kommer under detta år.

Mycket att tänka på, uppgraderar eventuellt om jag känner att oculus rift fungerar bättre med pascal, känns som att allt jag kastar på denna build kommer flyta på mycket bra.

Av ariasias
Skrivet av anon259415:

De minnen du valt kommer inte Inet montera:

Minneshastigheter vid montering:

Intel 1150 max 1600 Mhz
Intel 1151 max 2133 Mhz
Intel 2011-3 max 2666 Mhz
AMD max1866 Mhz
Anledningen till minneskraven är för att öka kompatibilitet och stabilitet.

Annars ser det bra ut. Din dator är bättre än den färdigbyggda och kostar cirka 1700kr mindre. Vill du köra SLI i framtiden kan 850W vara aktuellt, lite osäker på vad 970x2 kan behöva - men de är väldigt strömsnåla kort.

OK, byter ram-minnen då, det lär ju inte vara värt att byta moderkort bara för att få bättre ram eller?
Något annat som kan tänkas vara bra att ha om man ska köra VR, eller är detta en bra början?

Av ariasias
Skrivet av J-Ballz:

Ge inte Microsoft 1000 spänn för spion-kör-ner-i-halsen-windows 10. Om du prompt ska ha 10:an köp en Windows 7/8/8.1 nyckel för 200 spänn på ebay och uppgradera.

Jag tar ditt råd, kanske stannar på W7 också, har W10 nu och ser inte direkt vad det tillför
Kommer förövrigt inte överklocka.