Inlägg

Inlägg som reinholdsson har skrivit i forumet
Av reinholdsson
Skrivet av lazerlarz:

Har just nu installerat spelet på båda mina datorer och det funkar klockrent! Köpte en cd-key till BC2 från g2play.net för 186kr och installerade det via EAdownloader. Funkade riktigt smidigt och bra!
En sak jag dock undrar över är att om man spelar ett game och droppar (leavar) servern innan spelet är "färdigt" sparas då de kills och assists man fick under tiden man spelade?
Har tidigare lirat COD och då måste man spela hela gamet för att det ska sparas, är det så på BC2 också? Förövrigt ett riktigt fint spel med sjukt snygg grafik!

Nej, det sparas även om du hoppar ur under spelets gång. Går servern ner blir du av med poäng gjorda under spelet dock.

Av reinholdsson

Något nytt om när patchen släpps till pc?

Av reinholdsson

Någon som vet vilken som är den senaste sportstracker-versionen till 5800? Telefonen är inte längre listad på sportstrackers sida.

Av reinholdsson
Skrivet av snozan:

Sen när blev ett spel realistiskt? Du menar alltså att ett skott i benen kan döda någon? (vilket är fallet i COD4 HC.

När vi ändå är inne på realistiskt, så är väl sims de spelet som kommit en bit på vägen (dom behöver sömn, mat etc).

Ett spel handlar inte om realism, de handlar om viljan att bli bättre, vilket dagens spel helt glömt bort, de ska gå snabbt att bli "bra", för då tröttnar massan fort å köper utvecklarens nästa titel (som är precis samma med nåra få undantag såsom banor, vapen etc).

Du har inte spelat Hardcore i BC2 va? Ett skott i benet räcker inte, däremot i huvudet. Annars krävs det ett antal skott för att döda, med undantag från repetergevären.

Av reinholdsson
Skrivet av Ovard:

Mitt senaste mål för nerdrage är att man inte kan döda mer än två spelare per magasin(oftast inte ens det) såvida man inte har världens tur och fanstyget står stilla och tar av sig hjälmen.

Nåväl, nån är säkert intresserad av att köpa det, en patch till får de sen ger jag upp. Väldigt synd då spelet faktiskt har en ENORM potential.

"Men sikta på huvet då, noob!" - Ja jag provade för skojs skull att spela lite CSS när jag lugnat mig och ser man på! Folk dör som flugor om man skjuter de! Bring on the p12or!

Provat spela på en hardcore-server? Det krävs inte många träffar för att döda någon.

Av reinholdsson

Nya pins och awards nu? Jag kan inte minnas att jag sett dem på bfbcs förut.

Av reinholdsson

http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/stayfrosty555.png

Spelar mest på en server som heter "GERMAN HARDCORE" fyndigt värre Men även en del andra servrar. Favoriterna är oftast fulla så det blir att hoppa runt.

Av reinholdsson
Skrivet av Babianen:

Den är ju inte dålig alls. :/

Instämmer, och det gör nog många av mina offer med

Av reinholdsson
Skrivet av BesteN:

Är ett jobbigt moment att behöva byta vapen om det kommer någon springande kring hörnet och man står med granatkastaren i högsta hugg... Undertiden jag hunnit få fram geväret sikta på snubben och börja skjuta har jag mest troligen dött, så då vore det mycket lättare att bara spränga skiten ur honom.

Sikta rakt på honom istället så dör han.

Ingen som har orken att ta skärmdumpar på alla vapens egenskaper så kan vi jämföra med morgondagens?

Av reinholdsson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av xkurdi
Jag tror nog jag kör vga -> dvi ja.
Men tror ni det löser problemet? Ska jag köpa DVI kabel eller HDMI ?
Hdmi är ju aningen bättre va?

Digitalt som digitalt. Enda fördelen med hdmi är väl att du kan skicka med ljudet också. Frågan är om du har någon användning för det för du har väl inga interna högtalare i skärmen?

Av reinholdsson

Jag tycker inte det är så mycket problem med många snipers, däremot medic med m60. Vid något tillfälle tror jag det var runt 90% av motståndarlaget.

Av reinholdsson

ja, Arch Linux har väl en av de trevligaste pakethanterarna så har du viss vana av Linux skall du nog få det att fungera fint!

Av reinholdsson

Då är det det som bör fixas i första hand, för där ligger antagligen felet. Har du kollat runt mellan alla alternativen i BIOS? normalt går det att ändra prioritetsordningen men kanske inte under samma meny som du väljer HDD/CDROM etc.

Edit: Nu vet jag inte vilket bios du har på ditt moderkort, men så här kan menyn se ut: http://images.planetamd64.com/pyr0/DFI_SLI-D/BIOS/Large/Advan...

Vilket finns under "Advanced BIOS Features".

Av reinholdsson

Är windows systempartition på en annan hårddisk än ubuntu? Om så är fallet se till så att datorn bootar med den hårddisken först. Ubuntu installerar grub utan att fråga (i alla fall senare versioner).

Av reinholdsson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av plunn
Är man nojjig så kör Ubuntu alltså med "encrypted home" om man har något "hemligt"....

https://help.ubuntu.com/community/EncryptedHome

Enklast så väljer man då det vid installationen.

Är man nojig nöjer man sig inte med att bara kryptera home.

Av reinholdsson

Med risk för att bli dumförklarad, men iallafall. Jag tränar på gamla högskoleprov, frågan lyder:
En rät linjes ekvation kan skrivas y = kx + m, där k är riktningskoefficient och m är konstantterm. Vilket värde har m?

(1) Det är lika långt avstånd mellan origo och punkten (0, m) som det är mellan punkten (0, m) och den punkt där linjen y = kx + 6,5 skär y-axeln.

Enligt facit är detta påstående sant. Jag vill få avståndet mellan origo och (0,m) till 6.5, men avståndet mellan (0,m) och punkten där y =kx+6.5 skär y-axeln till 0, eftersom båda får samma koordinater om man översätter m till 6.5. Eller tänker jag helt fel?

Av reinholdsson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av xJom

Jag gillar det. Dock tycker jag att skillnaden upp till 965 är bra liten, samt att Gigabytes motsvarighet med USB 3.0 är att föredra nuförtiden.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=527695

/xJom [/B]

Det verkar vettigt, så det kör jag nog på. Tack för hjälpen!

Av reinholdsson

Nu är det dags för nytt system då den bärbara börjar harva känns det som. Har redan en hårddisk.

http://pici.se/thumbs/t_pdHlGulGC.gif

Vad tycks?

Av reinholdsson

Jag har det chassit och visst, den låter en del men inte så störande. Men med (o)ljud är vi alla olika. Jag har tagit bort processorfläkten och hängt en 120mm i gallret framför.

Av reinholdsson

Du måste ha en "slim" optisk enhet till det chassit, ex denna http://www.inet.se/artikel/7100540/samsung-8x-slim-slot-in-sa...