Inlägg

Inlägg som reinholdsson har skrivit i forumet
Av reinholdsson
Skrivet av xeorix:

Va? Hur menar du nu?
Går du in på elgiganten och köper en telefon på abonnemang så får elgiganten en kreditfaktura från operatören efter ca en vecka på belloppet.
Det är inte operatören som bestämmer vad elgiganten ska ta för telefonen.

Ah, men då blir det istället operatören som ligger ute med pengarna när man betalar företaget som sålt mobilen. Gissningsvis får inte Elgiganten summan av beloppet av den förhöjda avgiften?

Av reinholdsson
Skrivet av amanito:

JM2 FW är ute och de fixar GPS problemet

Ny FIRMWARE släppt I9000XWJM2 | Swedroid

Det verkar fortfarande som en hel del har problem, så nej.

Av reinholdsson
Skrivet av xeorix:

Problemet med det tänket är att du räknar hela månadskostnaden som en kostnad för telefonen. Så är det ju inte.
Ofta är den fasta kostnaden för ab.et 49:- (tele2, telenor och telia har bl.a. detta)
Det lämnar ju 200:- "förhöjd avgift" (DETTA är en ren avbetalning)
200x24=4800:- (+1000:- kontant = 5800:-)

Nu vet jag inte om du har hittat på detta scenario själv eller om det har hänt, men om det är på riktigt har personen som köpt detta ab. betalat överpris. Varje butik får ju själva bestämma sitt pris. Och den förhöjda avgiften får butiken alltid tillbaka av operatören. Så om man ska ha rent mjöl i påsen så bör "Förhöjd månadskostnadspriset" aldrig bli större än kontantpriset.

Det vore snarare mer rimligt att den gör det, eftersom företaget som sålt telefonen legat ute med dessa pengar under 2 år.

Av reinholdsson
Skrivet av Toun:

Jo jag är medveten om att gps och swype går att fixa med flashning men väntar på officiell firmware.

Vad jag läst är det väl ingen som sett någon markant förbättring hos GPS'en med nya firmware?

Av reinholdsson

Hur upplever ni att GPS'en fungerar? Vad jag läst har var och varannan problem med den. Bara hoppas det fixas snart och inte är hårdvarurelaterat. Det är nog det enda som håller mig från att beställa en.

Av reinholdsson
Av reinholdsson

Ja, jag har väl tänkt lite så med. Men samtidigt känns det som att det är enklare att läsa in dom kurserna i efterhand än att läsa in all matte och fysik som ingår i ingenjörsutbildningen.

Av reinholdsson

Med möjlighet att jag har helt fel, men du kollar om $_SESSION['username'] är satt, men du tilldelar $_SESSION['user'] = $username;

Av reinholdsson

Programvarudesign eller Dataingenjör: Datavetenskap?

Jag har väldigt svårt att bestämma mig och måste bestämma mig innan fredag. Jag har kommit in på Programvarudesign på KAU men började senare fundera på Dataingenjör:Datavetenskap istället. Väljer jag det senare måste jag gå ett basår de erbjuder på KAU på vårterminen då jag saknar Ma D och Fy B. Det jag vill syssla med är programmering. Det verkar ju som att ingenjörsspåret är djupare än programvarudesign och det kanske låter bättre när man skall söka jobb att ha en ingenjörsbakgrund. Någon som har några tankar och idéer om detta?

Av reinholdsson

Det fungerar fint på Lucid Lynx. Men varför har du gjort source till en lista med bara ett element? Om du har den som string så slipper du även slå ihop den i zip_command.

Av reinholdsson
Skrivet av Bloopy:

Ingen skriver? Men skriv själv då!
Aimbot´ers = skill, synd men så är det. Kommer alltid vara nån som har lite mer tur, mer flex, mer erfarenhet. Själv spelar man på nöje så en hel del kills/deaths blir felaktiga, ibland har man turen med sig å lyckas lotta in nå godis poäng, ibland så funkar absolut ingenting

Det enda jag är negativ till är "rush - defend" ingen förstår att din k/d ratio får du trycka upp i arlset här, du ska försvara mcom till sista tanden å inte gnugga din snippe pippa i skogen.

Du måste skoja om du menar att ingen fuskar?

Av reinholdsson
Skrivet av Dani05:

Är det bara jag som inte kan få något sikte på mg36 (tror jag den heter) när jag väljer till red dot eller 4x zoom?
Jag får ju zoom när jag väljer det till vapnet men den röda pricken som ska vara där finns inte.

Har varit så här hela tiden sen jag fick vapnet. Är det en bugg eller liknande? För vad tid dom tar på sig att lösa detta i så fall. Eftersom det funkar ju med alla andra vapen för mig.

Ja, det är en bugg som kommer fixas i nya patchen när (om) den kommer.

Av reinholdsson

Någon som läst något nytt om patchen?

Av reinholdsson
Av reinholdsson
Skrivet av kobb3:

Okej, kan vi inte bara skita i detta, leder ju inte till så mycket, okej, vissa tycker så och andra annat, fine.

Är det någon som har medaljen "Get all weapon bronse star"??? Vilka vapen gäller denna? Har alla vanliga vapen i brons utom veteranvapnet men ändå inte medaljen.

Någon som har lust och förklara veteran lite bättre?

Den medaljen verkar inte gå att få, med tanke på att ingen i top10 på leaderboard har den. Veteran-status får du om du äger andra spel i Battlefield-serien.

Av reinholdsson
Skrivet av ceogar:

jag vet inte vad du kör på för noob serverar men om 4-5 kör engineer så kanske 1-2 kör cg och det är mer än nog att ta en hel flagga själv, du kan ta ut en grupp som kommer springande på typ 2 skott och det är kanske 1-3 sekunder i omladdningstid på den, och det finns ju inget du kan göra medan han gömmer sig bakom en mur och laddar om för att se poppa upp 0.1 sekund och skjuta iväg ett skott på dig.

Vet inte hur du lyckas att inte råka ut för detta.

Är man så dum att man springer flera stycken tätt så får man skylla sig själv. Noob servrar? Det verkar snarare vara det du spelar på. Såklart jag blivit dödad av CG, men att en person med CG skulle ta en hel flagga själv, medan flera grupper springer och skjuter mot honom, nej det har jag nog aldrig varit med om.

Av reinholdsson
Skrivet av kaya:

Heh det är ju det jag gör men vad har det med saken att göra? en noob är en noob och kommer alltid vara en noob, så länge EA finns så kommer det alltid finnas noobvänliga spel för den största skaran av mänskligheten har ju lite problem med att tänka, det är tänt men ingen är hemma. Så det är ju där pengarna finns.

Poängen är att det är ett jävla tjat hela tiden. Jag spelar oftast som assault och jag tycker inte att detta är ett stort problem, jag vet inte vad ni kör på för servrar där majoriteten bara kör med CG hela tiden. Jag brukar köra på diverse tyska servrar och det är oftast bara 4-5 st per lag om 16 som kör engineer. Så byt server eller sluta spela helt.

Av reinholdsson
Skrivet av kaya:

EN noob launcher ger revenge på noob tubers? vad är skillnaden igentligen? ingen av er kan sikta, har ni inte en CG eller noob tube i handen så är ni förmodligen sniper, ser tyvärr ingen skillnad på er, ni ser alla ut som noobs without skills, lär er vad man har den lilla punkten till som är mitt på skärmen ^^

Ah, använd siktet till att skjuta alla dessa noobs då.

Av reinholdsson
Av reinholdsson
Skrivet av ReHneN:

vill bara dela med mig av min glädje för tillfället. Sköt precis ner föraren i en helikopter! Vilken känsla att göra det.

Hehe, ja det kan vara ganska roligt.