Inlägg

Inlägg som Hemmabra har skrivit i forumet
Av Hemmabra

Skulle också jättegärna vilja använda en sån där 20% rabattkod om någon har en.

Av Hemmabra

Moderkort med socket 1150.

Söker ett moderkort med socket 1150 som passar bra ihop med en i5 4670k. Har dålig koll på alla moderkort med just socket 1150 men ett z87 eller z97 hade varit perfekt.

Köper endast från någon som tidigare sålt här på Sweclockers. Har ingen lust att bli lurad på pengar igen.

/Simon

Läs hela annonsen här

Av Hemmabra

Om ingen annan har länkat. Del 1 https://waitbutwhy.com/2015/01/artificial-intelligence-revolu...

Del 2 https://waitbutwhy.com/2015/01/artificial-intelligence-revolu...

Bästa texterna jag läst om AI. Han går in på områden som man inte funderat på innan. Svårt att sluta läsa när man väl börjat

Av Hemmabra

@crackerhead: Kraken eller coinbase. Går ju också att köpa med swish men det är lite dyrare.

Av Hemmabra

@crackerhead: Använd https://www.myetherwallet.com/ eller köp en nano ledger för att vara på den super säkra sidan. Men om du ska använda myetherwallet, kolla alltid att det är rätt URL för det finns många sådana scam sidor.

Av Hemmabra

Söker en i7 4770k eller 4790k processor.

Min nuvarande processor har börjat ge blåskärm så jag behöver en ny processor till mitt z87-a moderkort med socket 1150. Vill helst ha en i7 4770k eller 4790k men en i5 4670k/4690k går också bra om det är för ett bra pris.

Föredrar om den kan skickas.

Läs hela annonsen här

Av Hemmabra

Tror jag blivit kär i en tjej på mitt nya jobb som är jätte snäll och söt. Nackdelen är att jag är socialt handikappad och ful som stryk. Så det suger ju lite.

Av Hemmabra

Investera i Ethereum istället.

Av Hemmabra
Skrivet av shejtan:

Tack som fan för alla svar, lyckades att lösa det genom att dra ut nätsladden. Fått till det stabilt på 4.3ghz nu. Med en volt på 1.332V anser att det är lite väl högt ska prova att dra ner det lite till. MEN jag kommer inte i underfund med hur man lyckas clocka ner CPU:n när den står på idle liksom. Antar att det har något med offset att göra.

Tacksam för alla svar.

I kontrollpanelen sätt power options till balanserad istället för high performance om den nu är satt på det.

Av Hemmabra
Skrivet av MBY:

Ersätt alla "vi" mot "jag". Det är dessutom inte relevant om vi förstår medvetande eller inte och det är just vår förståelse som leder till slutsatsen att "ingenting" kan färdas snabbare än ljuset. Vi har dessutom den konceptuella idén att något *kan* det, så ingen kan heller påstå att vi är introverta och inte kan tänka oss saker som vi tror är omöjliga.

Vi må "knappt pillat på ytan" av universum, men det vi lärt oss hittills får vi ändå anse som giltigt. Tänk på att vetenskapen handlar i viss mån om att sätta gränser. Har vi ingen vetenskap kan vi inte förstå varför stenar inte flyger men fåglar gör det. När vi sätter begränsningar på vad som går och inte går så ökar det dels vår förståelse, dels vår förmåga att tekniskt tillämpa det. Det är exempelvis därför vi inte bygger flygplan av sten.

Således är det både viktigt och troligt att vi kan avgöra om något är omöjligt, osannolikt men möjligt eller trivialt. Tänk bara på termodynamiken som började som en rent krass empirisk modell över ångmaskiner, men som växt sig till "naturlag 1A". Vi vet att den gäller, vi har också lär oss tillämpa den på fall där det verkar som den inte gäller, speciellt inom kosmologi. Svarta hål och sådant. En empirisk observation från tidigt 1700-tal som har blivit starkare och starkare och starkare som princip och där "brott" mot principen har visat sig inte alls vara något sådant, utan bara gett oss *mer* detaljer om denna fundamentala naturlag. Varför skulle vi inte förstå vad "quantum fysik" [SIC] är för något? Det är ju vårt egna namn vi satt på våra egna modeller och som stämmer med observationer. Tolkningen kan diskuteras, men teoribygget är koncist.

Vi kan säga så här: om något kan färdas snabbare än ljuset (frånsett grupphastighet, frånsett hypotetiska tachyoner, frånsett icke-informationsbärande skuggor, etc) så är det i alla händelser inte något som är byggt av vanlig materia, dvs exempelvis oss. Begränsningar för oss framåt, genom begränsningar begriper vi var vi ska sätta krutet och kan strunta i fåniga idéer som stenflygplan eller TV-apparater som har magiska kristaller snarare än transistorer.

Känner mig helt värdelös nu. Jag är dummare än vad jag trodde. Det är nog bäst om jag håller mina tankar för mig själv.

Av Hemmabra

I framtiden när hela vägarna är fulla av självkörande fordon så kommer folk utnyttja det och bara gå rakt ut på vägen för bilarna kommer ju stanna. Så för att förhindra det kommer man införa böter om man stoppar självkörande bilar, på något sätt. Eller kanske inte jag vet inte. Bara en tanke.

Av Hemmabra
Skrivet av grymmegrim:

Nja det är för sent på kvällen. Har ingen lust att åka in till stan idag. Men jag kan skicka det hem till dig.

Av Hemmabra

MSI GeForce GTX 770 2GB GAMING OC

Säljer mitt GTX 770 2GB som jag inte längre behöver då jag uppgraderat. Kortet har alltid fungerat problemfritt. Har originalkartongen kvar. Kortet köptes sommaren 2014.

Kan skicka kortet med posten och köparen betalar frakten eller så kan kortet hämtas i Göteborg på Hisingen.

Tänkte mig 600kr eller högsta bud.

Läs hela annonsen här

Av Hemmabra

Stör mig lite på er som säger att det är fysiskt omöjligt att färdas snabbare än ljuset eller använda maskhål och allt sånt där. Vi kan inte veta om det är möjligt eller inte, vi förstår inte vad tid och rum är för något. Vi förstår inte hur hjärnan fungerar, vi har inte en jävla aning om vad medvetandet är för något. Vi förstår inte varför gravitationen är som den är eller vad quantum fysik är för något. Så att säga att någonting är omöjligt kan vi inte göra, för vi har knappt pillat på ytan av universums lagar.

Av Hemmabra
Skrivet av anon99339:

Med din budget ska du definitivt bygga själv, med en kompis eller låta Inet/Webhallen bygga åt dig. Det är min personliga åsikt och valet jag skulle göra själv, vad det nu är värt

Edit, ett förslag:

https://www.inet.se/kundvagn/visa/10193223/https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.pnghttps://www.inet.se/kundvagn/bild/10193223/

Varför har du valt ett rx 470 när gtx 1060 finns som kostar ungefär lika mycket och är ett mycket starkare kort?

Av Hemmabra

Den är inte värd mer än en tusenlapp

Av Hemmabra

så jävla skönt att vara ful och inte behöva oroa sig om sånt här hahaha döda mig D;

Av Hemmabra

Vad jag är rädd för är om det skapas en konflikt mellan trump och putin eller kim jong un. Med sitt stora ego kommer han visa sig stark och då är det kört för oss alla. Rip hela världen.

Av Hemmabra

Du får typ 20 mer fps med DX11 än DX12 i BF1 bara så du vet.

Av Hemmabra
Skrivet av AmdX2:

Inte en chans att du får över 100 fps i ultra settings med den hårdvaran.

I operations med 64 spelare har jag inte över 100 fps, men i dominations med ungefär 24 spelare får jag det utan problem.