Inlägg

Inlägg som kettu92 har skrivit i forumet
Av kettu92

Blir en titan ägare nästa sommar om prislappen är likt titan x. ^^,

Skickades från m.sweclockers.com

Av kettu92

Skulle själv ta en 4790k, och 1440p är the sweet spot med dagens grafikort. Skulle inte själv tänka på 4k fören jag sett vad pascal kommer att klara. Att betala 15k i grafikort för att spela i 40fps är enligt mig absurt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av kettu92

Snygg o påkostad kort. Hoppas att det kommer flera färg teman. Denna påminner mig om en röd mattad bil som har stått i solen från början av 80-talet, lite trist.

Av kettu92

Hur många gånger har ni hunnit spela igenom spelet? Började nyss andra genomgången med en snabb genomgång/save av witcher 2. Får se om nåt har ändrats. Denna gång prioriterar jag signs och potion för Geralt, första gången lade jag allt Points på fighting. Blev ruskig rå, var ingen match mot bossar efter halva spelet fast jag hade på näst svåraste.

Av kettu92

Är inget hififreak som inte har koll på vad varenda specs betyder. Men när jag bodde hemma med föräldrarna hade jag råd att börja bygga ihop nåt över det vanliga.
Jag ville ha nåt som tar lite utrymme men ändå har klar ljud med kräm i basen, läste att Dynaudio dm2/7 hade nått i laget jag sökte. Beställde det på högt då jag har ca 40 mil till närmsta hifi affär med märkes kvalitet.
Förstärkaren var tillförst en rx-v 775, men då jag inte förstod mig på specs blev det denna.

Efter ett år så uppgradera jag till en a-s 701 efter att en arbetskamrat lärde mig hur man skall läsa specs på en förstärkare.
Så kan säga att det är natt som dag mellan AV- och 2-kanals förstärkare i samma prisklass. Fick myyycket mera bas med a-s701.

Förövrigt om dm2/7 så jag älskar dom, väääldigt bra balanserad. Klar distans med ren o djup bas vilket inte överröstar något. Gillar själv party låtar, i dagsläger behöver jag ingen baslåda. Vissa låtar känns som mid, low basen saknas en del, en låt där basen inte är prioriterad. Men kan också vara att göra att jag har ett mid-klass förstärkare. Eller att 6.5 tum inte bara räcker till längre.

Synd bara då man blir van med ett bra hifi system, så vill man ha med det till kompisen då man festar

http://i.imgur.com/o3ZGt9V.jpg

http://i.imgur.com/KUUp66p.jpg

Av kettu92

snyggt!

Av kettu92

http://www.overclock.net/t/1528947/corsair-carbide-air-240-ow...

Bläddra igenom och se vad dom har stoppat in. *inget snuskigt*

Av kettu92

finsk sommarsoppa

Av kettu92

kan tänka att nästan 2 grafikkort behövs i 4k, kanse bättre att lägga ett kraftigare psu? Säkerhets ställa att det räcker till 2 st top of the line gpu. Billigare änn att köpa ny sen

Av kettu92

sapphires kort är så otroligt snyggt, men skulle ta en 980ti ifall man skulle köpa nytt

Av kettu92

hittade en kommentar efter 2 minuters googlande att nej, kopparröret på kylaren kommer att ta i sidorutan, samma gäller asus.

evga sc skall väll funka, gigabyte ifall du inte har nåt ivägen på längden.

Av kettu92
Av kettu92
Skrivet av Filipzed:

Finns det ingen i corsair serien som ser ungefär likadan ut, om du förstår? För jag tyckte den var värligt snygg:/

vi är ju här för att ge tips. I slutet måste "du" bestämma själv vad du köper och vill ha. Förövrigt så finns tester på nätet att läsa och andra som använt den specifika produkten som kanse har någon kommentar om den.

Kylaren som du försökte länka/visa bild så funkade inte för mig iallafall. vet inte vilken du menade. Gissade det var en AIO iallafall.

Av kettu92

vill du ha ett tyst system så är ett AIO ett no no. Noctua luftkylare skulle jag rekommendera. Men vill du nu ha ett AIO så är corsair märket att titta på, då de ersätter en del av söndrig hårdvara om den börjar läcka. Ingen annan erbjuder detta vad jag har läst.

Av kettu92

baksidan av kortet är ett av de sexigaste jag sett.

Av kettu92
Skrivet av Filipzed:

Vilken kommande processor kontrar 4790k?

troligen i7-6700K, men orkar du inte vänta och hittar ett bra pris så 4790k är ett bra val. kommer att räcka gott och väl i många år framöver.

Av kettu92
Skrivet av ronz:

Är i7 verkligen värt 1000kr extra från 4690K?
Känns inte som det när man kollar på Sweclockers egna tester.. Jag skulle hellre lägga 1000kr på annat godis.
Men rätta mig om jag har fel

ja, i långa loppet och speciellt på en döende socket. Har personligen testat både 4690k och 4790k båda på 4.6ghz. 4790k användes i medel 20-25% mindre i gaming = han kan hålla sig längre fören ny uppgrade. Bäst skulle det vara och vänta på skylake, men vet själv hur det är när det brinner i böxorna efter ny pc

Av kettu92

+ för i7

Av kettu92
Skrivet av Gaidal:

Du kanske inte kan/vill vänta, men måste iaf påpeka att den CPUn ju är ett drygt år gammal och att ersättaren Skylake i5-6600K ska komma om mindre än en månad. Om du väntar får du inte bara en bättre CPU utan även den nya CPU-sockeln, stöd för DDR4, kanske nyare USB-portar och så.

+1, vänta på skylake, du ångrar knappast den dagen du får igång datorn sen. ångrar lite själv att jag köpte 2st 970 ca 1 månad fören 980ti kom. Men var helt utan grafikkort dock.

Av kettu92
Skrivet av Eriksson_91:

Herregud människa vad snyggt chassi! Får man fråga vart du beställt det?

Cooltek C2 heter lådan

beställde från mindfactory.de, där kostar den 36€
Väldigt fin yt finish på den för priset.

Lade nyligen in dåliga mobil bilder på galleri under *blacbox*