Inlägg

Inlägg som kettu92 har skrivit i forumet
Av kettu92

Tänk noga vad du är intresserad av och försök hitta en utbildning närmast denna. Viktigaste i arbetslivet är att man trivs med sitt yrke samt arbetsplatsen, annars blir din vardag ganska dystert i längden fast inkomsten är bra. Gick själv yrkes vägen, skulle bli svetsare men fasnade för cnc bearbetning. Simpelt och snabbt att slippa i arbetslivet, om man gillar detta. Min flickvän gick gymnasie vägen. Men visste inte vad hon ville efter, tog ett mellan år. Blev intresserad av massage och tog examen inom detta. Försökte 1 år som masserare, men konkurenten var för svår dså att pengarna räckte endast till räkningarna. Samt hennes handled klarade inte av jobbet. Nu studerar hon till närvårdare.

Skickades från m.sweclockers.com

Av kettu92

Snyggt, kanse detta blir en catch för en vardags användare tar adm före intel.

Av kettu92

Needforseat har en XL modell, som är planerad för 190-210cm långa samt kan hantera 170kg tungt last. Men den kostar nästan 500€ också, lol.

Av kettu92

*heavy breathing* 2 av mina favorit spel titlar kommer troligen nästa år, mass effect och battlefield Hardline var dock ett miss..

Av kettu92

Pew, pew, pew, Give up human! Booom, pew, pew, pew

Skickades från m.sweclockers.com

Av kettu92

chansade på en qnix perfect pixel och fick en, inga döda pixlar, inget backlight bleed. Dock ips glow som man får bli van med.
sköna färger jämfört med en tn panel
klockad till 105hz, nöjd med köpet

http://i.imgur.com/HhiiGTv.jpg

Av kettu92

Har nu prövat min qnix i en dag och kan säga helt prisvärd. Tog en perfect pixel exemplar och inga döda pixlar eller backlight bleed, dock så har den ips glow vilket jag inte visste att finns på ips skärmarna. Ser typ ut som backlight bleed, men ändras/försvinner om man tittar från olika vinklar. Inget överdrivet men finns där, märker av endast vid mörka bilder.
Klockar min till 105hz, vid 120hz började jag se missfärgningar. Stödet är klart lite svajande, står dock stilla när man väl fått ställt den på bordet.
Färgerna är dock väldigt sköna jämfört med en tn panel, väldigt färgstarka och klara.
Ger en score på 4/5 bland annat priset samt överklockning möjligheten, skulle den inte ha ips glow skulle den va helt klart 5/5

Av kettu92

Kollat på koreanska qnix qx2710? många som har varit nöjd med denna. Samt samsung panel, överklockbar till åtminståne 96hz. För hälften av priset. Min är på kommande..

Skickades från m.sweclockers.com

Av kettu92

Go cool, go custom

Egentligen, så länge cpun inte värme throthlar så är kylningen tillräckligt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av kettu92

Jäklar vad kortet var kort. HBM for the win

Skickades från m.sweclockers.com

Av kettu92

ifall du nu tar Phobya så var beredd att pumpen är lite större änn vad man tror, samt skaffa extra anti-vibrations matta att ha under pumpen. Den avger en del vibrationer och går ut i chassit ifall du inte får den isolerad. Samt va säker på att du har en extra pwm singnal från modekortet till pumpen, eftermarknad finns inte att få tag på. Och går ej att Y-splitta fläkt o pumpar med en pwm signal.
Phobya cpu blocket kommer också utan backplate, det måste du köpa skillt ifall du vill ha. Kör själv med en backplate från noctua 14 kylaren.
Tog endast phobyan cpu blocket för den var billigaste med toppen av mässing, är lite paranoid mot plast/plexi ifall det kommer micro sprickor som slutar i läckage.
Ca 4-5 meter slang skall du ta för att vara säker.

Kan säga med min setup så eldar 4790k med 1.29Vcore på 76 grader i prime95 small fft, fläktarna på 1000rpm

Av kettu92

Beställde mitt från aquatuning, en sida från tyskland tror jag.

Skickades från m.sweclockers.com

Av kettu92

Jag kör själv med en Phobya DC12-400 PWM på 40% fart, hade en D5 vario i min föregående loop. Men tycker att phobyan är klart tystare.
Har totalt 480 slim rads samt Phobya uc-1 extreme cpu block, som har lite mer motstånd i flödet.
I stress test på 40% vs 100% på pumpen så skillde det kanse 3-4 grader max. Så en överdriven stark pump behövs inte, fast DC12-400 är inte av dom svagaste heller.

Av kettu92

Haha, vinnaren va bra

Skickades från m.sweclockers.com

Av kettu92

Är input lagg märkbart i typ cs?

Skickades från m.sweclockers.com

Av kettu92

10 timmar in i spelet, nöjd med köpet. Sett lite buggar som hunden fasnar med halva kroppen i en dörr. Eller en kossa fasnat på ett hustak, skrattar bara å springer vidare. Har själv buggat fast mellan någon stång eller plankor så man fick ta sig loss med fast travel.

Skickades från m.sweclockers.com

Av kettu92

tack för tipset, men strömfördelninger har jag till fläktarna. kanse jag var lite otydlig. Men skulle behöva 2 seperata pwm signaler, en till fläktarna och en till pumpen har endast 1 till godo. Har prövat Y-splitter i modekortet om jag skulle fått ner varven på både fläktar och pump men funkade ej. pumpen och fläktarna får ström från molex redan.

Av kettu92

PWM styrning åt pump

Lade nyss ihop ett custom loop med phobya dc12-400 pwm som pump. Tog en med pwm styrning då jag trodde att cpu_opt var av den sorten, vilket inte verkade vara fallet. Samt så har jag 5 chassi fläktar som är också pwm styrda. Så nu skulle jag behöva en till utomstående pwm singnal då modekortet endast hade 1 uttag.

Den är tänkt för pumpen då jag tänker låta den gå konstant på tystaste möjliga varvtal. Fläktarna kommer att kopplas till modekortet.
Har surfat runt lite på nätet utan att hitta nåt vettigt, alla controllers verkar vara för 3-pin.

tips, trix?

Av kettu92

Blir förvånad om dom får ut dom före hösten 2016. Var är r9 gemini som dom skulle lansera denna höst?

Skickades från m.sweclockers.com

Av kettu92

Hade ett intresse för motorcyklar. Då jag var 20 köpte jag en thunderace 1000. Hann köra under 200 km på våren före säsongen började, så tog farbror blå mitt körkort. Intresset dog delvis där, men körde nog resten av sommaren.

http://i.imgur.com/M4dkE4g.jpg

Skickades från m.sweclockers.com