Inlägg

Inlägg som n0thing har skrivit i forumet
Av n0thing
Citat:

Ursprungligen inskrivet av w00gie
"(Jag har bara mediaplayer så helst utan några konstiga codecs eller som bara går att spela upp i vlc/winamp)"

Citerar mig sj

De var i .nsv format och kunde spelas upp i winamp5:(

EDIT: Kanske slarvigt skrivet av mig men vill bara ha filmer som kan spelas upp i mediplayer INTE vlc/winamp

Varför laddar du inte ner något bättre än Mediaplayer då?

Av n0thing
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Wreckage
hur ska man göra med vattnet och tandkrämen? ska man blanda vatten o tandkräm i något och lägga i skivan lr hur?

Jag tar en klick på skivan och smetar ut över den. Sen om det inte räcker, så tar jag bara mer ("räcker" enligt mig är ca. 2 mm lager). Sen låter jag skivan ligga ett tag (10-20 min), sen så sköljer jag bara bort tandkrämen med hyfsat varmt vatten.

Av n0thing

1. FarCry
2. HalfLife
3. Call of Duty
4. Rise of Nations
5. Battlefield 1942
6. Counter-Strike Source (om det räknas som spel, då)
7. Half-Life 2
8. Unreal Tournament 2004
9. GTA: Vice City
10. Fallout 2

Slängde bara ihop listan lite snabbt, så alla mina favoriter kanske inte är med.:)

Av n0thing

Detta kanske inte riktigt är som dom exemplerna du säknade upp, men Evil Genius är fantastiskt bra!

Av n0thing

Väldigt vanligt fel om man har piratkopierat, så om det är fallet, köp det. Om du har köpt det så byt ut spelet, om det går.

Av n0thing

Är det inte lättare att göra så att den som svarar MÅSTE få "tillåtelse" för att lägga upp nästa bild (alltså att den som lade upp bilden måste säga att det var rätt/fel före)? Fast om det tar mer än en timma eller något, så får någon fortsätta.

Av n0thing

Jag installerade bara senaste patchen så funkade det.

Av n0thing

...Och sen heter det bara GTA Vice City, inte GTA3 Vice City.:)

Av n0thing
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Stealth0910
Hej

Tackar så mycket för tipsen. Måste man ha en speciell version av spelet för att kunna installera patchen (1.3 )? Det går inge bra för mig ( den vill inte installera ).

Nu vet jag inte om det är olika versioner i USA och i Europa, men oftast så ska man ta den som gäller för Europa. Jag laddade ner min från Fragzone (Här), och den funkade finfint. Men om du laddat ner spelet, så råder jag dig att köpa det, det är verkligen värt det!

Av n0thing
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mus_mannen
alltså fattar inte så mycket med volt modd, vad ger det ? och hur gör man det ? har inte hängt med så mycket på sistonde.

Det ger mer ström till grafikkortet, så det går att klocka högre. Dock antar jag att det blir varmare om man höjer volten, eftersom det är så på processorer.

Av n0thing

Sidorna laddar inte?

När jag klickar på länkar så laddar det någon sekund, men det stannar på den sidan jag var på förut. Det kan fixas av att starta om datorn, men det kommer tillbaka efter en stund. Jag har testat dom flesta webbläsare, men det händer samma sak. Jag antar att det är något spyware/virus/adware, men Ad-Aware, Spybot eller NOD32 hittar inget.

Vet någon vad det kan vara?:)

Av n0thing

Jag tycker FarCry var rätt mycket bättre än Half-Life 2. Den gamla HL-känslan saknades i HL2 tycker jag, och så var det rätt grått och trist. Men FarCry var ljust och fint, bra känsla och så vidare.

Av n0thing
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Hwoejk
är inte enemy territory så att man måste ha vanliga wolfenstein installerat?

Nej:)

Av n0thing
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr. Bravo
Skaparna av FarCry håller väl på med ett nytt spel på samma grafikmotor som heter "The project"? Tyckte jag läste det för ett tag sedan. Vet inte om det är en uppföljare, men det verkar vara väldigt likt vanliga FarCry iaf.

Det är väl bara en "film", Det skulle väl inte bli spel också? Vad jag vet så skulle den "filmen" endast visa var motorn går för.:confused:

Av n0thing

Ursäkta, men... GAMLA!:D

Gamla tråden

Men dom är extremt kul.:)

Av n0thing

Nu har hon iallafall kunnat avinstallera Kasperky, men varje gång hon försöker avinstallera Norman Antivirus (hon glömde tydligen ta bort det före installationen av Kaspersky) så låser sig datorn. Men nu funkar iallafall datorn bra, vad jag förstått. Men det är tydligen dubletter av alla ikonerna i Kontrollpanelen. Vet någon hur man tar bort dom?

Av n0thing

Kaspersky slöat ner datorn?

Hej!

Det är så här, att min mormor har just laddat ner Kaspersky Antivirus 5.0 (Trialversionen), och efter installationen så startade hon om datorn. Nu när hon startade upp datorn så vid klockan, nere till höger, så kommer endast klockan upp, och inga av dom små ikonerna, vad jag har förstått, skånska är näst intill omöjligt att förstå. Sen sa hon att till vänster så hade hade "Mina dokument" och så kommit upp svagt, vad hon menar med det förstår jag inte riktigt. Hon hade tydligen väntat i 30 Minuter, men inget hade hänt.

Jag har svårt att hjälpa folk över telefon (blir så svårt att försöka sig fram), så har någon svaret direkt här?

Tack för snabba svar!

Av n0thing

Jag är nöjd med min.:) Dock har jag inte testat någon annan MP3-spelare, men nöjd är jag.

Av n0thing
Citat:

Ursprungligen inskrivet av hannseman
Nu slutar ju Nylund och Bennet på PCGamer men man får hoppas på att tidningens kvalitet inte lämnar tidningen tillsammans med dem.

Slutar Nylund också?!:(

Av n0thing

PCGamer utan någon tvekan, Underbar humor.