Inlägg

Inlägg som Masyve har skrivit i forumet
Av Masyve

Den här trailern är bland det fetaste jag har sett bland speltrailers.

Av Masyve
Skrivet av Dreijer:

Vilket ruskigt bra pris! Snart har du fler gluggar än Papi.

Det tåget har nog gått för något inköp sen.

Av Masyve

Stökade lite press på Fitnessfestivalen förra helgen, hade ett 10-tal bilder jag hatade mindre än de andra, däribland den här på när en Bikini Fitness-atlet kliver av scenen.

https://i.imgur.com/7yEKecP.jpg

Av Masyve
Skrivet av micke7406:

Kungsörnen är fin, En av mina favoriter, Bra jobbat.

https://live.staticflickr.com/65535/49217015623_38f68981fd_b.jpg

Tycker friläggningen ser lite knasig ut? Coolt motiv annars, örnar är fina.

Av Masyve

https://i.imgur.com/WGjH40O.jpg

Knep en 70-200 F2,8 L för 3000kr ink moms på Scandinavians begagnathandel. Företagsinbyten är så jävla soft, både begpris + avdragsbara kvitton.

Av Masyve
Skrivet av Eyeless1983:

Tror jag har nått till tog här, rummet är 125x150cm tror jag. https://imgur.com/a/JvTc55e

Skickades från m.sweclockers.com

Sånt här blir jag så jävla glad av. Alla andra hade gjort det där till ett oinspirerande städskåp eller torrskafferi, men ICKE. Stor honnör

Av Masyve
Skrivet av Nils-Göte:

https://i.imgur.com/kYHgepL.jpg

Canon 1DX
Canon 400 DO II IS USM

1/500
f/4
ISO500

En rödspov från ett flytgömsle i Ungern i våras. I flytgömslet ligger man på mage på ett tunt liggunderlag på flytpontoner med vassöverbyggnad. Bakväggen och framväggen är öppna så att man kan sticka ut gluggen genom ett camonät som hänger för. Det är verkligen inte bekvämt i längden, men man kommer ned i vattennivå vilket ger ett sjysst perspektiv. Denna bild i motljus gillar jag tack vare den oerhört softa inramningen bakgrunden utgör. Den är helt obeskuren, inte ens upprätad.

Håller helt med, alltid varit förtjust i djurbilder där man är i nivå med motivet. I synnerhet på vattenytan, blir nästan surrealistiskt. Fin bokeh också, skinande vattendroppar är ju ett lite elakt motiv för att hålla oskärpan mjuk men det verkar funka helt ok här.

Av Masyve

Fixat farsans burk som hade grafikkortshaveri och sett till att han kan spela Halo igen nu när han är pensionär, det var jävligt akut. Drog igång det på min skärm för att testa efter kortbytet och drivrutinsinstallation bara för att. Ser lite roligt ut med moderna prylar och ett spel från 2003.

https://i.imgur.com/1dI01Qm.jpg

Av Masyve

Nu vet jag relativt lite om Linux användarbas men spontant känns det lite svårsålt att släppa mjukvara till en grupp som anstränger sig för att inte använda ens OS?

Av Masyve
Skrivet av gwingis:

Har hängt på twitch sen de var väldigt små och jag har inte ens råkat trycka på en streamer som du beskriver. Du får välja vad du själv vill konsumera på twitch och allt annat i världen...men eftersom du är så välinformerad om den här kategorin streamers så har du väl hängt och kollat på de en hel del.

Jag vistas i multiplayerspel där folk interagerar med varandra, de är överallt.

Av Masyve

Gamers och deras äckliga stereotyp. GUD vad less jag är på att se samma speglade beteende av förvirrade emos som sitter och vape:ar på twitch med sina jävla kattöron-hörlurar, fucking sned-lugg från 2000-talet och discordprofilbilder av någon anime-karaktär.

Vuxna jävla människor, hälften av dem käftar om vilken serie med 266 säsonger på valfritt alternativ till crunchy roll som är mest edgy, snor någon japansk fras ur nån jävla låt och repeterar den in absurdum för att gnida in i ansiktet på alla att de är annorlunda och spammar XD-smileys.

FUCK YOU!

Av Masyve
Skrivet av DeadMeat1234:

Radar? Har de för dålig koll på sina användare som det är?

Visste att nån jävla foliehatt skulle gå på den med högaffel.

Av Masyve

Kneget hade mässa i helgen, snubblade över en lyckoträff på en av Noccos roddare när de byggde bana.

https://i.imgur.com/kAHhYyl.jpg

Av Masyve
Skrivet av lefty44:

ÄNTLIGEN får jag lite valuta för mitt 13000-kr graffekort!

Ps. jag är en gammal gubbe som fortfarande inte fattar grejjen med Minecraft, därför tyckte jag mitt skämt var så .... kul? ds.

Grundregeln är väl att när förklaringen av skämtet är längre än skämtet så var det sällan särskilt bra.

Av Masyve

Hur fan ska Youtube-gänget uttala det här? 😁

Av Masyve

RPG-konto hackat med pengar/gear värt runt 5,000kr. Typ 1000 timmar åt helvete...

Av Masyve

Fiskmåsar, 300mm F2,8.

https://i.imgur.com/epGXoCN.jpg

Av Masyve
Skrivet av Elektron:

Blir lite galen på ovissheten om en tjej jag träffat gillar mig eller ej, och om hon vill ses igen eller bara är trevlig.

Gick på dejt med en tjej som var både vacker och trevlig. När vi hade gått en sväng och var tillbaka vid bilen så ville hon gå en sväng till och det gjorde vi. Sedan efter dejten kunde jag inte hålla mig utan skrev att det var trevligt att ses, och det tyckte hon med och vi chattade lite. Jag bestämde mig för att inte vara för på utan tänkte vänta ut henne och se ifall hon tog kontakt med mig igen och det gjorde hon på kvällen nästa dag och vi chattade lite till. Och idag tog jag kontakten och vi chattade lite.

Hon verkar lite blyg, märkte det när vi gick iaf, för i vanliga fall är jag den blyga och lite tystare, fast på dejten kände jag att jag fick styra upp samtalet så att det inte blir allt för tyst.

Så nu är jag lite förvirrad vid vad jag ska göra. Måste jag vara den som bjuder ut henne om det ska bli av. I vanliga fall brukar väl båda ta initiativ om de är genuint intresserade.

Det visade sig att vi har några gemensama bekanta så jag kan tänka mig att det kan vara tillräckligt med skäl för att hon bara vill vara trevlig.

Hon ställer frågor när vi chattar men hon skriver inte allt för långa meningar. Vi är dock båda 30+
Skickades från m.sweclockers.com

Sluta tänk så jävla mycket och gör det du känner för. Vill du ses, bjud ut till att ses. Vill du inte ses, skit i det. Det finns ingen mytomspunnen dejtingbibel med svar på hur alla andra människor funkar, vilken meningslängd som är optimal och vad man ska/inte ska göra i situationer som man lätt tror.

Hon har tagit flera beslut på vägen hit som lett till att umgås med dig. Ge henne alternativet flera gånger, det är inte så svårt.

Av Masyve
Skrivet av HlMSELF:

Inte så insatt... är det en rocket launcher?

Murbräcka.

Av Masyve

Canon EF 300mm F2,8 L IS USM

https://i.imgur.com/aLWNMsi.jpg