Inlägg

Inlägg som Masyve har skrivit i forumet
Av Masyve

"Jag orkar inte prata om corona för alla gör det, men..." följt av 20 minuter samtal om just det rörande vad just den tomten har hittat på internets fula hörn.

Av Masyve

Knappt alls, Philips HUE i alla lampor och lite casting (räknas väl knappt) det är typ allt, utom basicgrejerna som TV:n. Dator i ett rum, TV i ett annat, desktopstreamar över LAN när det behövs och röststyr ingenting för jag hatar röststyrning i allmänhet.

Lamporna tänds och släcks utefter var min telefon befinner sig någonstans och mina solceller + all förbrukning moniteras i en app. Bronsålder life.

Av Masyve

Jag tycker att det gnälls mycket. Även om alla hatar prisökningar så vägrar jag köpa blocketargumentet, Sweclockers bjussar på en produkt tillbaka för dina slantar som de flesta av oss ändå verkar uppskatta tillräckligt för att häcka på rätt frekvent.

30 pengar för att minimera idioter är inget att knorra om IMHO, trots annonsering på hemsidan.

Av Masyve

16:9, har för enstaka spel custom res till 21:9 pga stor skärm.

Av Masyve

Är det inte så enkelt att Netflix håller med för att slippa pröjsa för extra temporär serverkapacitet nu när alla faktiskt använder tjänsten de betalar för, eller är det bara min foliehatt som tror fel om hur datadistributionen fungerar?

Finns många underhållningsplattformar som hade kunnat kamma hem en del karma i den här soppan men de enda jag sett hittills är porrsidor. Förstår att de inte kan kasta 3 månaders inkomst i brunnen för att göra en god gärning men liksom, om någon ska börja uppmana mig att kolla på 480p och inte ens tar upp ämnet att jag betalar för mer så sätter jag mig lite själviskt på tvären.

Av Masyve
Skrivet av Esseboy:

Tvärt om för mig, IPS är ju som att titta på urvattnad grå färg

Det är synd att blanka paneler inte är lika vanligt på datorskärmar, haft en blank IPS som (förutom massa andra fel) var fantastisk att spela på för att den slapp det där grådassiga IPS-gråa som blir i alla mörka zoner, inte 100% men till väldigt stor del iaf.

Av Masyve
Skrivet av Hestkulan:

Modell på skärmen?

LG's 42,5'' 4k IPS. Glömt exakt vad den heter, men det finns bara en sån från dem.

Av Masyve

Blir en bra kväll. Ori 2.

https://i.imgur.com/vckiZjK.jpg

Av Masyve

Låter som att det kan bli lite rörigt för hebbe och lelle att välja processor om det ska marknadsföras som 16 kärnor men vara 8.8 egentligen. Kul dock, alltid roligt med förändringar om de tar med sig något bra.

Av Masyve

Pepp!

Av Masyve
Skrivet av immutable:

Var kan man köpa den lampan?

IKEA, finns 2-3 olika storlekar och ett gäng färger.

Av Masyve

Den där lampan gör sig sjukt bra med färglampa i. Har en likadan i mitt konsollrum.

https://i.imgur.com/4nrfozg.jpg

Av Masyve
Skrivet av Big Lars:

Fotar inte så ofta som jag önskar, men i slutet av året behövde kompisen hjälp med bilder för "blocketannonsen" på bilen så jag ryckte in. Inget vinterväder här inte!

Fotat med Canon EOS M5 och Canon EOS-M 32 mm f1,4 med Hoya CPL filter
https://i.imgur.com/fxXCLg6.jpg
https://i.imgur.com/xwz2h0r.jpg

Kul att se lite enklare utrustning användas så väl!

Av Masyve
Skrivet av medbor:

Varför ska A/B ha pengar för att jag hyr hårdvara av Nvidia? Okej om Nvidia drev en egen spelbutik likt Stadia, men detta baseras ju helt på vanliga köp utanför tjänsten...

Skickades från m.sweclockers.com

Utvecklades spelutbud tillgängliga via tjänsten gör väl tjänsten mer attraktiv, eller något?

Av Masyve
Skrivet av issue:

vilken jävla soppa.. efter att ha läst det här kan jag ändå inte säga att allt är glasklart..

Herrn bakom pennan har en tendens att djupdyka lite orimligt mycket i saker och är inte lika intresserad av att simplifiera dem. Är man själv intresserad av ämnet är hans kunskapsbank ett under, är man grönjöling bör man nog scrolla vidare ibland. 😁

Av Masyve
Skrivet av kozmos:

Det där är ju en smaksak.
Jag har med åren börjat tycka det är skönt att sitta i soffan och spela vissa spel och inte alltid sitta vid ett skrivbord och jag har absolut ingen lust att sitta i soffan med tangentbord och mus.

Folk tycker olika oavsett om en mus är bättre precisionsverktyg med bättre responstid.
Personligen tycker jag det finns många titlar som fungerar lika bra med kontroll, håller mig bara borta från FPS shooters.

Skickades från m.sweclockers.com

Håller med på typ alla punkter, förutom det där med att sitta i soffan med mus och tangentbord. Jag har inte gjort den tabben att köpa en couchmaster som står i garaget efter två gånger ännu, tror det är en lärdom man behöver gå igenom själv för att mätta fantasin.

Av Masyve
Skrivet av anon246659:

Det var utvecklat för kontroller. Spelet kommer bli för enkelt med MKB, mao tråkigt. Tydligen poängterade jag inte det klart nog.

Skickades från m.sweclockers.com

Spelar ingen roll om spelet är medvetet dumbed down för att passa "fel" periferals för sin genre, ser inte nöjet i att spela Tekken med ratt och gaspedaler bara för att det är för enkelt med handkontroll. Tror jag la mer tid i Horizon än något annat PS4-spel förutom RDR2 och första såväl som sista timmen längtade jag bara efter att få lira det på datorn istället.

Av Masyve
Skrivet av anon246659:

Har du givit det tanken att det kanske ska vara lite meckigt? Ett bra exempel är Destiny 2. På konsol har man rekyl och man måste sammarbeta då allt är svårare, såsom manövrering. På PC har man ingen rekyl och man kan hoppa runt som om det vore Quake. Helt charmlöst

Skickades från m.sweclockers.com

Ska och ska, en plattformsexklusiv titel som alla andra där man får nöja sig med konsollen även om den är mindre lämpad för spelet. Att ett single player skjutspel utan vettig auto aim/aim assist "inte får vara för lätt" pga något så dumt som kontrollerna är muppigt. Vet inte vad Destiny 2 har med saken att göra.

Av Masyve

Det här spelet kommer vara en så slam dunk när man får använda mus och tangentbord för pilbågen, älskade allt men hölls konstant tillbaka av den klumpiga jävla manövreringen med kontrollen i en annars rätt obegränsad combat design som var skitcool.

Oj vad jag ska handla.

Av Masyve
Skrivet av My2nd:

Haha, tillhör du oss som kollat på trailern säkert 100 gånger och ändå får rysning varje gång "köttet" drar igång? 😍

Skickades från m.sweclockers.com

Yes! Lirade låten i bakgrunden när jag försökte slå personbästa på ett par bossar också.