Inlägg

Inlägg som carlitoman har skrivit i forumet
Av carlitoman
Skrivet av Mansonite:

Någon som lyckats få till rabatten på de 5 nintendospelen för 150 euro?
Jag lägger dem i korgen och går till kassan, men inte ens i sista steget finns det med nån rabatt..?

"The discount will show at the last step of the checkout."
Ser inget där tho..

Samma här...

Av carlitoman

Nu 299kr

Skrivet av ankattack:

Eftersom "Jeddan" inte postar nån prisjämförelse gör jag det: Mina senaste powerbanks på 10k mAh har kostat 99 resp 139 kr. Fungerar fortfarande helt perfekt. Har dom USB-C? Nej, behvös det, eller?

Absolut ingenting i beskrivningen säger konkret varför det skulle vara värt 699 kr ordinarie pris. Kan ha fel givetvis, men...

Jag köpte nu när den gått ner ytterligare en hundring till 299kr. Passthrough och snabbladdning sålde mig.

Av carlitoman
Skrivet av xtQ:

Hur länge gällde det abberbjudandet? Känns som att de begränsar det till ett år eller liknande.

Det finns ingen tidsbegränsning på abonnemanget. Detta var den 4e produkten jag köpte av dem för att sedan avbeställa abonnemangen. Antar att de tröttnade och insåg att de lika gärna kunde ha kvar mig som kund...

Skickades från m.sweclockers.com

Av carlitoman

Köper man en Xperia XZ3 så får man "utan kostnad" de bästa trådlösa hörlurarna på marknaden, Sony WH-1000XM3
Jag sålde telefonen direkt och betalade då tillslut 2400kr för lurarna (på avbetalning) . När jag ringde och avbeställde abonnemanget erbjöd tele2 mig ett abb på 5gb surf för 99kr/mån. Jag nappade eftersom det är billigare än mitt nuvarande på Vimla.
Sjukt nöjd med lurarna BTW!
https://www.tele2.se/mobiltelefoner/sony/sony-xperia-xz3
size=smaller]Skickades från m.sweclockers.com[/size]

Av carlitoman

Tele2 Kör en Sony-bundle som är en ganska bra deal. Sony Xperia XZ3 med Sony WH-1000XM3 för totalt 6175kr om du inte tidigare har abonnemang. Har du det så kostar det (knappt) under 6000kr.

Telefon 5490:- https://www.prisjakt.nu/produkt.php?q=sony%20xz3&p=4757165
Hörlurar 3643:- https://www.prisjakt.nu/produkt.php?q=sonywh&p=4912200

Finns i flera färger.
https://www.tele2.se/mobiltelefoner/sony/sony-xperia-xz3

Edit: länk till tele2

Av carlitoman

Move kontrollerna kräver data-usb portar. Ladda dem i dator /laptop/ps4 så funkar det. Suger, ja. Funkar, ja.
Edit: en sån här funkar också om man hellre vill ha en dedikerad laddare. https://www.amazon.com/gp/aw/d/B001KYV9AK/ref=mp_s_a_1_3?ie=U...

size=smaller]Skickades från m.sweclockers.com[/size]

Av carlitoman

P20 pro från Telenor 3800kr

Jag sade upp mitt abb så fort telefonen var levererad. Minsta totalkostnad på hemsidan stämmer. Värt att veta är att jag får en slutfaktura i Jan på hela beloppet enl. kundtjänst. Det gick inte att delbetala telefonen eller att nyttja ångerrätt till bara abbonemangsdelen (vilket det gör hos Tele 2, men orkar inte driva det med Telenor). Jag frågade specifikt om detta. Nåväl, 3800kr för denna mobil är en deal!

Av carlitoman
Skrivet av Omren:

Jag beställde plattan med ett abonnemang och nyttjade min ångerrätt på abonnemanget när jag fick hem plattan och behövde inte betala något alls för det. Inga problem alls.

Samma här, detta blir tredje hårdvaran som går på avbetalning hos tele 2. Har inget abbonemang. Jag tror på en asbra deal på Huawei p20 pro till BF, då blir det kanske ett köp till...

Av carlitoman

Bra allroundplatta

Skrivet av Zargoz:

@lasseTM: Jag ska installera och testa.
Mitt barn använder den för det mesta men jag tittar på netflix och surfar då och då på den och den funkar utmärkt för 1000kr.

Köpte den också förra gången och har varit mycket nöjd. Nu köpte jag en till till mig själv. Perfekt barnplatta med mycket användbart "barnläge". Jag har varit imponerad av display och byggkvalitet. Snabb? Nja... Men inte långsam heller. Funkar fint som soff-kompanjon och Netflix på längre tågresor.

Av carlitoman
Skrivet av lejonhead:

Du kan goggla på ps4 price cut, de bli en generell sänkning till 350usd från 400usd. På blackfriday, kanske lite långsökt, ytterligare rea läggs på. Räknar i alla fall 3500 om par månader. Vad tror du?

Skickades från m.sweclockers.com

3500 på BF är nog ett ganska safe bet iaf. Tror inte det blir billigare än så. Då måste alla andra modeller följa med, tror inte det blir så stora sänkningar. För min del köpte jag ett slim 1tb med två kontroller för 3 papp. Nytt, men begagnat. Sålde Fifa för 500kr så då blev det bara 2500 för ps4 och 2 kontroller. Sen köpte jag VR inkl 2st move för 2200 på Tradera. Firade med aim controller och farpoint för 799 på max gaming. 5500 totalt. Känner mig nöjd trots lite pixlig vr och brist på 4K! Har velat köra VR med aim controls ända sedan duck hunt kom ut för NES 8-bitar...

Av carlitoman

Blir nog en PS4 Pro i morgon från Elgiganten. Knappt 4000kr om man kan sälja Fifa19 för 400kr. Inte värt att vänta på BF och en sänkning på ytterligare några hundra. Känner att jag vill vara redo för 26 okt och Red dead 2...

Av carlitoman

Hur funkar det när spel ingår i konsolköp? Får man en nedladdningskod som går att sälja vidare, fysisk kopia eller hur är det? Sugen på Playstation Pro men osugen på Fifa19

Av carlitoman
Skrivet av sharadkingboy:

Mitt fel, Sorry, hade blandat ihop det med Comviq....

Köpte Galaxy S8 på black Friday från tele2. Inga problem att avsluta abonnemanget men jag fick betala 680kr för uppläggningsavgift, en månads abonnemang och lite annat smått och gott. Valde det billigaste abonnemang och sa upp det samma dag som jag fick pappren i brevlådan. Förväntar mig samma på plattan, men det är ändå en ruggigt bra deal.

Av carlitoman

Xiaomi vacuum generation 1 robot damsugare finns nu på gearbest för knappt 2700kr inkl frakt direkt från EUROPA. https://m.gearbest.com/robot-vacuum/pp_440546.html?wid=91
Ett av årets bästa pris (har funnits ett par hundra billigare med rabattkod kortare perioder). Välj varuhus eu-4 så går priset ner och leveranstiden förkortas avsevärt.

Av carlitoman
Av carlitoman
Skrivet av Ritte:

Jag väntar på att någon nas-hdd ska gå ner i pris. T.ex seagate ironwolf 8/10TB

Skickades från m.sweclockers.com

Jag köpte nyss en Qnap ts-515a 4gb för 3500kr vilket var ett fynd. Finns 2gb versionen på Inet för 4papp.är väldigt nöjd med basen än så länge.

Av carlitoman

Nån som sett några fina melkandagsfynd? Såg själv att elgiganten säljer Google mesh nät en tusenlapp billigare (2690kr). Själv kommer jag nog plocka upp en Mac air därifrån när den sänks några hundringar (jag veeet, överpris kass skärm osv men jag är en osx fanboy). Vad sitter ni och väntar på?

Av carlitoman

Datorn är nu såld.

Av carlitoman

Har ett bud på 6000kr för dator utan tillbehör. Jag stänger tråden i morgon (edit: 19 dec) kl. 17. Om någon bjuder över det eller köper allt (utom drobo) för 7000kr så tar jag budet direkt.

Av carlitoman
Skrivet av Gorian:

Riktpris för skärmen, ink. frakt? För du har väl inte vägarna förbi Västerås någonting?

Riktpris 1000kr + frakt 120kr.