Inlägg

Inlägg som carlitoman har skrivit i forumet
Av carlitoman
Skrivet av Ullus:

Personligen så föredrar jag X2 mot X3an, tycker de är skönare och har "roligare" ljud (mer framträdande bas) som passar perfekt till spelande.
Rekommenderar att byta ut ljudkabeln dock, den som följer med är väldigt otymplig vid ett skrivbord.
Vsonics kabel är trevlig men skickas från USA så kan ta ett tag att levereras.

Fan, nu gick x2 upp i pris på Amazon, jag som just skulle beställa ett par till sonen. Nåja, fick ett par till det lägre priset iaf...

Av carlitoman

Köpte några stadia kontroller och philips x2 Lurarna. Blev några spel på stadia också. Nu sitter jag och lirar Fenix rising med Lurarna inkopplade i kontroller och kunde inte vara mer nöjd för en dryg tusing 🎅

Av carlitoman
Skrivet av hesti:

Inte så bra som de vill få det att framstå.

Produkten har arkiverats sju gånger på två år hos Wayback Machine

http://web.archive.org/web/20200201000000*/https://jysk.se/so...

http://web.archive.org/web/*/https://jysk.se/sovrum/tacken/na...

(notera att den heter varm här, numera heter den varmt)

Vid inget av dessa sju tillfällen säljs den till ordinarie pris utan det är (uppgivet ordinarie pris inom parentes)

2000:- (3999:-)
2000:- (3699:-)
1850:- (3699:-)
1850:- (3699:-)
1350:- (3699:-)
1850:- (3699:-)
1850:- (3699:-)

Nä det är klart att original pris är en scam. 1250 för ett duntäcke med myskdun och så hög bärighet/fluffighet är dock ett fynd för 1250. Minst 500kr billigare än andra återförsäljare, dock inga 64% rabatt, men det är ju Jysk vi pratar om så det hade nog ingen trott 😎

Av carlitoman

Jysk har bra pris på duntäcken. 1250kr för ett med hög bärighet/flugfighet (750). De säger själva att det är 64% rea men det får man nog ta med en nypa salt. Billigaste jag sett någonsin är det iaf. Finns även en del annat men detta täcke är kvalitet, köpte två och sov väldigt gott i natt.
https://jysk.se/sovrum/tacken/naturfyllning/gold/tacke-600g-k...

Av carlitoman

Jysk har bra erbjudanden på bla täcken. Köpte två myskduntäcken med hög bärighet (720) för 1250kr/st

https://jysk.se/sovrum/tacken/naturfyllning/gold/tacke-600g-k...

Av carlitoman

Stadia pro gratis i 3 månader.
För alla er som lyckades haffa en billig kontroll när de fanns i lager. Går inte att använda om man tagit del av liknande erbjudanden tidigare. Regga på Legion, skriv en rad och vänta någon vecka så får du en tidig julklapp!

https://gaming.lenovo.com/emea/threads/159-Get-3-months-of-Go...

Av carlitoman
Skrivet av delta76:

https://gaming.lenovo.com/emea/threads/159-Get-3-months-of-Go...

3 months of Google Stadia Pro (not applicable if already used similar campaign)

Någon som fått sin kod?

Av carlitoman
Skrivet av PeoplesMC:

Edit: Anledningen nån skulle nappa på det är väl då för en "billig" chromecast, men de känns ju som en illusion.

Ja det var ju det som var poängen, hade varit mer ok om man, visst, hade spelet på stadia, men kunde välja antingen streama det eller installera det på sin burk, typ som geforce now.

Har aldrig testat stadia, därav frågan.

Ahh visste inte att de har en månadskostnad också, då förstår jag, erbjudandet är bara en bait.

Du kan lira utan månadskostnad men begränsad då till 1080p. För mig funkar stadia asbra med gratis barnspel och min egna casual gaming. Köpte erbjudandet med cyberpunk för ett år sedan. Nu tog jag ett till för att få 2 handkontroller och ett gratis spel. Chromecast går till tradera.

Av carlitoman
Skrivet av foxzox7:

Hur funkade det för er? Fick ni någon bekräftelse att ni skulle få en kod innan ni köpte eller köpte ni spelen som vanligt oså slank det ner ett mail efteråt? Vill inte bränna 600kr på ett spel bara för att inte få grejorna. Annars kan jag tänka mig köpa typ cyberpunk.

De skickar en voucher 20/10. Först då beställer du hårdvaran gratis (frakt tillkommer tror jag).

Av carlitoman
Skrivet av NordhNet:

Är det på rea någonstans? 🤔

Syftas nog på stadia premium som tipsas i fyndtråden! Chromecast plus handkontroll och valfritt spel över 629kr. Köpte själv reddead redemption, vill spela om det. Säljer nog hårdvaran och går noll på dealen.

Av carlitoman
Skrivet av usermane:

Beställde Technics EAH-AZ70WE från Amazon.se som länkades i fynd tråden. Vilken röra det varit sen dess. Vet inte vad statusen är på skiten. 😅

Den skulle skickas via PostNord men koden man spårar med är inte ens registrerad hos PostNord. Känns som att dom bara struntat i beställningen för att det blev lite dyrt...?

https://i.imgur.com/FxB8yBS.png

  • Aug 18: Orderbekräftelse

  • Aug 20: Vi har skickat din beställning

  • Aug 24: Din beställning [...] har försvunnit under transport. Därför kommer vi utfärda en full återbetalning [...] 5 arbetsdagar

  • Aug 24: vi har bearbetat din återbetalning av 839 kr [...] Orsak till återbetalning: Unable to deliver

  • Aug 26 (10:08): Vi vill be om ursäkt för den besvärande situationen, skapat av ett tekniskt fel från vår sida, som gjorde att ditt paket inte kunde levereras förra veckan. För att gottgöra dig för besväret, ger vi dig ett presentkort på 100 SEK att handla för. Presentkortet är utöver den tidigare återbetalnigen.

  • Aug 26 (17:25): Vi beklagar att meddela dig att leveransen av din beställning% {OrderID} är försenad på grund av ett tekniskt fel i våra system. Vi förväntar oss att ditt paket anländer inom 1-4 arbetsdagar.

Så sista meddelandet säger att "% {OrderID}" är försenad men att paketet ska anläda inom 1-4 arbetsdagar.

Samtidigt så ser status på varan ut såhär på deras sida:
https://i.imgur.com/i14V8qM.png

Och går man in på "Spåra":
https://i.imgur.com/51Dqz4z.png

... WTF? 😵

Struligt! Nu kanske jag gnuggar salt i såret men själv beställde jag från Dustin för 990kr. Ångrade köpet eftersom jag tyckte mig höra distande bastoner. Fick då meddelande om att jag kunde behålla Lurarna och dustin krediterade fakturan(!). Sen spelade jag in Lurarna några dagar och slog av den eq jag har inställd i Spotify och nu är jag helnöjd! Gratis😂

Av carlitoman
Skrivet av keitaro:

Testat Technics EAH-AZ70WE hörlurarna en vecka nu och är nöjd med allt bortsett från att förvaringsasken verkar ladda ur spontant och ganska snabbt, vilket verkar klassas som "normalt" av Technics, läste det i en recension också. På nästan 1v har den gått från fullt (3 lampor) till 1 lampa som lyser, totalt har lurarna använts 3h under denna period. Är det nån som upplevt samma sak? Har AirPods som definitivt inte gör det så snabbt.

"The charging status can be known by checking the LED light indicator on the earbuds. However, I realised that the charging case does not stop charging the earbuds, even if they are fully charged. The LED light indicator is constantly red on the earbuds, when they are in the charging case.

This is one of the reasons why the standby hour for Technics is shorter as compared to the majority of the models in the market. I have to charge it at least once a week even though I did not even use it."

https://www.headphonesty.com/2020/12/review-technics-eah-az70...

Bra lurar! Har lite problem med att någon basfrekvens skorrar lite. Mycket bra touch kontroll, helt ok app, bra ljud och de sitter verkligen i örat. ANC är bra nog och funktionen att släppa in omgivnings ljud är suverän, ingen konstigt digitalt ljud alls nästan. Laddningen har har jag inte haft problem med, men laddar caset ganska ofta. Ville byta till ett annat par för att kolla om alla har problem med basfrekvensen som distar/skorrar, på vissa låtar, fick istället fakturan makulerad av Dustin, gratis lurar är aldrig fel 😆!

Av carlitoman

Technics EAH-AZ70W till otroligt lågt pris

839 kr på Amazon.se

https://www.amazon.se/gp/aw/d/B089BHKS6S/ref=ox_sc_act_image_...

Hae ett par, funderar på om jag ska slå till på ett par till 😅

Av carlitoman
Skrivet av nao132:

Har ett par Jabra elite sport v2 visserligen har de inte anc men inget brus alls trots att de true-wireless in-ear hörlurar. Har nästan kört med dem nästan dagligen i snart 3 år, så de hänger på sista versen och så Technics skulle bli deras ersättare men nu vet jag inte.

Efter att ha använt mina Technics-eahaz70w ett par dagar så är jag ändå positivt överraskad. Först upplevde jag knastret i vissa låtar i hemmiljö, men efter att ha haft på mig dem på stan så är jag mer nöjd. Både rymden i ljudet, dynamisk och en bra NC gör dem till ett fynd för en tusenlapp. Tycker de låter bättre än Bose quietcomfort earbuds ex.

Av carlitoman

Technics EAH-AZ70W Lurarna, fick dem igår och är överlag mycket nöjd. Spelar klart och fint i hela registret, bra rymd och tajt bas. Däremot hör jag en svag ljudmatta av knaster i många sånger som jag inte hört med Sony wx1000x3. Oavsett om jag har noice canceling på eller inte. Ibland blandar knastret in sig i basen, ibland ligger den i tysta delar av musik. Låter lite som LP knaster. Funtar på om de behöver spelas in eller om detta kommer kvarstå. Någon annan som köpt och upplever likande?

Av carlitoman

True wireless lurarna Technics EAH-AZ70W nere på 990kr hos Power och Cdon. De verkar sälja av lagren så blir nog inte billigare än såhär. Enl flera recensioner en mycket bra plugg.
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5389431

Av carlitoman

Ni som köpt och fått Technics true wireless Lurarna, är de nåt att ha eller? Gillade bose quietcomfort ear buds, nån som testat båda och vågar sig på en jämförelse?

Av carlitoman

Nån som testat philips TAPH805B? Är det bra lurar? För 777kr blir man ju sugen...

Av carlitoman
Skrivet av Adyzz:

Får du cdon-rabatten att funka fortfarande (xYiqsGTr)? Jag försökte trycka in koden på en annan produkt och får felmeddelande: "Kodens giltighetstid har gått ut, koden var giltig t o m 2021-03-02."

Jag köpte den igår...

Av carlitoman

Nån som testat Tangent Spectrum W1? Känns ju prisvärd som en chromecast högtalare för 580kr inkl frakt på cson efter rabatten.
https://cdon.se/hemelektronik/tangent-spectrum-w1-google-cast...