Inlägg

Inlägg som Nylyan har skrivit i forumet
Av Nylyan

Skulle aldrig falla mig in o installera ett mobil och surfplatte os på datorn.. Hade dom gjort ett ordentligt os gjort för datorer så visst jag skulle fundera på saken men aldrig med den där skiten..

Av Nylyan

Jaha då är det snart dags att börja snickra ihop sin egen sync app då.. Riktigt dåligt av dom flesta företag att tvinga sina kunder att köpa nytt os eller liknande för att kunna använda tjänster som man annars varit nöjd med..

Får nog fan bli att gå över till Rent linux och snickra ihop egna layouter och funktioner snart så man slipper all jävla hysteri om att man ska ha det nyaste hela jävla tiden..

Windows 10 är ju för fan gjort för surfplattor o telefoner och har inte något i en dator att göra..

Av Nylyan
Skrivet av Lordkiller:

Alltså jag förstår er frustration mycket väl men se detta som läropengar har ni inte mottagit diskarna så är det enda sättet att ta reda på personens adress och sätta sig i bilen mer eller mindre.

Eller vänta och hoppas att diskarna kommer fram eller faktiskt mötas på hälften som ni fått förslag om.

Ni kan anmäla men fallet kommer läggas ner finns inga resurser till detta.

För oss andra som läser detta kanske TS aldrig ens skickat dom samtidigt som ni kanske mottagit dom och vill ha pengarna tillbaka ändå.

Sen är det inte positivt när massvis med personer som känner en av parterna börjar skriva i tråden.

Får läsa om tråden imorgon vid datorn men har ni blivit kallade diverse saker så får dessa personer som skrivit det skämmas det ska ingen behöva ta.

Du får gärna kalla dem för de då jag inte är med som köpare, Jag kommenterade enbart på grund av vad jag anser att man gör i ett sånt här läge och sen tyckte folk både det ena o det andra så jag försvarade mitt ställningstagande och att jag tycker det är tragiskt när andra sänker sig till den nivån att börja kalla folk för diverse nedvärderande saker.

Av Nylyan
Skrivet av Lordkiller:

Det är väl klart man skulle bli partisk om tråden handlade om en vän/bror/syster whatever.

Rent folkvett är tyvärr fortfarande ingen juridisk term och om jag vore er skulle jag släppa alla juridiska termer ni tappar bara förtroendet mer och mer.

Enklast för er är att bara använda vardagligt tal och försöka lösa problemet utan nämna bedräger/polisanmälan/förtal etc i varje kommentar.

Det är ingen som hoppar på er men ni gör er själva offer för många frågor.

Och dom flesta här börjar nog hålla mer och mer på TS.

Hade kunnat gälla vem som helst hade sagt samma sak ändå så nej jag är inte ett dugg partisk.

Ingen som hoppar på oss? Vi har allihop blivit kallade både det ena och det andra av diverse medlemmar så påhoppade har vi absolut blivit och ser du inte det ska du nog läsa om hela tråden.

Av Nylyan
Skrivet av ArcticFire:

Till och med konton som inte har använts på 15 år finns kvar i listan över medlemmar, både spärrade och ospärrade.

Då är det väldigt konstigt att mitt konto inte går att hitta någonstans över huvudtaget och att när jag försökte återställa mitt gamla konto så fanns ingen av mina mailadresser registrerade.

Av Nylyan
Skrivet av cyzed:

Har läst tråden och det verkar bara bli mer infekterat mellan parterna. Inte nog med det, utan familjemedlemmar till @Nevil dyker upp i tråden och har partiska åsikter. Inte mycket till hjälp för att få fram en bra lösning på problemet.

Hur mycket pengar rör det sig om egentligen?

Tyvärr cyzed så har du väldigt fel i att jag är partisk i det här fallet, Jag anser att det är självklart att skickar man nånting som inte är ett papper eller till exempel usbminne/skiva så ska det skickas som paket vilket till 99% är spårbart och inte som ett brev.
Och när sen grejerna inte kommer fram så anser jag att det tillhör rent folkvett att man betalar tillbaka pengarna till köparen.

Där är min åsikt och sen kvittar det vem som än är köpare.

Att komma och påstå att jag kommenterar här med partiska åsikter är rent förtal och det är väldigt tråkigt att folk inte kan hålla sig till fakta utan ska göra påhopp som inte har varken grund eller är sanna.

Av Nylyan
Skrivet av robalm:

Ursäkta men jag kom med förslag att jag kunde betala hälften, jag fick svar att hon vill ha alla pengar tillbaka.

Är det så konstigt? Köper man nånting och inte får grejerna så är det klart man vill ha alla pengarna tillbaka, ingen vill väl betala för nånting man inte får?

Att du sen skickat hårdvara i ett brev är ju ingen annans fel än ditt eget och då får du ju självklart ta smällen.