Inlägg

Inlägg som Dredd har skrivit i forumet
Av Dredd

For Honor

Hallå.

Jag måste skapa en tråd dedikerad för For Honor, trots ljumma recensioner så måste jag säga att det här är det roligaste jag haft i ett spel på länge, vilket spel dom har lyckats göra, trots Peer to Peer matchmaking, cash shop och något få spellägen så försvinner all kritik man kan ha när en match väl är igång.

Jävligt hög learning curve, jag tror det tog 3 dagars relativt hardcore spelande på samma gubbe innan man ens var halv bra på han.

Som någon som gjorde en recension på spelet sa : "The more i play For Honor, The more i want to play For Honor" och det summerar min känsla för spelet helt och hållet.

Av Dredd

Ok!

Missade totalt öppna betan i helgen, vad är rekommendationen? köpa eller inte? Det SER ju onekligen kul ut, men frågan hur spelkänslan är, har sett en hel del videos och jag tycker det ser helt ok ut, men ingen verkar direkt över enthuastisk över spelet.

När man läser olika forum så verkar många säga att det är ett bra spel men inte värt 60EUR.

Sugen på att trycka på köp knappen dock.

Sen det här med Tangentbord + Mus eller köra med kontroller? ni som har testat båda, vilket tycker ni är bäst? Jag har en Xbox 360 kontroll liggandes.

Finns det något klan system i spelet?