Inlägg

Inlägg som Fox`n har skrivit i forumet
Av Fox`n

japp en ls-120 är det nog. Kan jag bara lägga den pararellt med dvdn.

Av Fox`n

tackar men kan man lägga den pararellt med dvdn.

Av Fox`n

nej det är en 3,5 men den läser disketer snabbare en en vanlig floppy samt att det finns disketer som är större en 1,44mb.

det går även att sätta iden åt båda hållen hur ska man veta vilket som är rätt.

Behöver hjälp fort.

Av Fox`n

ide till floppy

skulle sätta in en floppy i min barebone men det är så att min floppy har ide anslutning tror jag för fdd kabeln som man ska använd passar inte. Så då undrar jag om man kan använda en ide som det är fler en två anslutningar på så var det nämligen på gamla datorn som floppyn satt i. Floppyn är en sån där som man kan ha större disketer i.

Av Fox`n

MX 900 kanon nöjd.

Av Fox`n

perfekt från di.se lr avanza tycker jag.

det finns ju vinnare/förlorare på di.se så det vore kanske bäst där.

Av Fox`n

ja snälla kan någon göra det det är nog många som är intresserad av ett sådant script.
Jag har hittat ett som man kan få info om en viss aktie men det var så onödigt mycket info man fick och jag lyckades inte att få bort någon info.

Av Fox`n

Kan inte tyska men på samurize.com har jag sökt.

Av Fox`n

Är det någon som hittat ett sådant. Skulle villja ha ett som man såg dom 5 som har stigit mest samt sjunkigt mest.

Av Fox`n

någon som har hittat någon mer info.

Av Fox`n

kanske en Soltek Qbic 3401

Av Fox`n

synd att den var blå undra om inte någon annan tillverkare kommer med nått liknande. Men hur blir det när man ska ta med sig datorn då måste man ju dra isär slangarn och då rinner väll allt vatten ut lite jobbigt att behöva fylla varge gång. Såg att release datumet var på tisdag den 16de.

Av Fox`n

Det är ju en smart sak iallafall. Man kan ju hoppas att den tål lite värme lr så kan man ju placera den ute kanske,

Av Fox`n

du är den tyst då. jag har ju själv en lika dan men den låter lite fast det är nog mitt radeon 9700pro aiw som låter mest. Min cpu temp är runt 50 men då har jag en 3,0ghz 1024mb ram 160gb sata och audigy 2 zs. samt mitt 9700pro aiw

Av Fox`n

och hur tänkte du koppla in lcd då.

Av Fox`n

vattenkylning till barbone

Såg den här zalman mojängen på webhallen http://www.webhallen.com/prod.php?id=25726 är det nått man skulle kunna använda lr. Sitter pumpen inne i den där och så har man den där brevid datorn lr har jag fattat fel.

Av Fox`n

Då kanske man ska ta och testa den lr kan man köra med denna http://www.zalman.co.kr/english/product/cnpsvga2.htm. Hur vet jag när det blir för varmt.

Av Fox`n

Någon som vet om det är samma chassi på soltek Qbic 3401 och shuttle ? har en Qbic 3401
och den ser bra lika ut iallafall men jag är också irreterad på ljudnivån men det är mitt connect 3d 9700pro aiw som låter mest någon som har nått tips. Någon som har testat http://www.gtek.se/index.php?mode=item&id=415&session=df8296f... om det blir någon skillnad. Jag vill inte förstöra nått på chassit.

Av Fox`n

Fick till det tillslut genom att uppdatera Ad-aware 6 igen.

Av Fox`n

Får fel startsida

Har läst lite trådar om folk som har fått nya startsidor som inte går att ändra. Det har jag oxå fått nu nämligen http://searchexe.com/ och jag har kört Start page guard, ad aware, spybot search & destroy men inget funkar har tagit hemm avinstallationsfilerna på sidan men det funkar inte heller. Den sidan har även en toolbar som man får och den går inte heller att tabort. Så är det någon som kan hjälpa mig så är jag mycket glad för det är så irreterande detta.