Inlägg

Inlägg som Babi har skrivit i forumet
Av Babi

Installation av grafikkort

Hur installerar jag om mitt grafikkort?

Av Babi

mm... jag vette fa´n om jag hade de innan, men nu när jag har dem så har de iaf inte löst problemet...

Av Babi

Söker efter drivrutiner!

är det nån som kan vara snäll o länka till de senaste drivrutiner till mitt grafikkort?

128MB DDR ATI RADEON 9800 Pro

taaackar

Av Babi

alltså hela bilden flimmrar... och så syns det att det är grönt... men jag tror inte att det är glapp, har kollat några gånger! är det nån som vet hur man installerar om grafikkortet? fick ett tips om det förut, men hart inte en aning om hur man gör..

Av Babi

Grönt flimmer på datorn!

Jag har fått grönt flimmer på datorn... (?) till en början så var det bara gradvis och det räckte med att jag starta om datorn så blev det bra igen. men nu är det konstant! väldigt irriterande...! det är inte ens värt att prova spela något spel. är det nån som vet vad det är, eller stött på det tidigare?
jag behöver hjäälp!
dator är ny, och grafikortet är ett radeon 9800pro... jag antar att det är grafikkortet det är fel på, nån drivrutin eller nåt... men jag har provat att ladda ner nya, men det har inte funkat. antagligen har jag inte tagit rätt drivrutin :S

snälla, HJÄLP! väldigt frustrerande!

tack för mig.!

Av Babi

hur var det? för jag har nämligen grönt flimmer nu, jag fattar ingenting och jag haittar inte heller nyare drivrutiner. har 9800pro. så meddela gärna om du nu hade "grönt lfimmer" för då vet jag nog vad som är problemet, har faktiskt också lirat call of duty!

tack på förhand